Bildirim
Ps3 Pes İle Pc Pes Aynı Mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: swat57
Ps3 de ki pes 12 ile pc de ki pes 12 nin oyun tarzları aynı mı? Arkadaş beni ps3 te pes 12 de rezil etti. Pes 11 de oynadığım futbolun yarısını Pes 12 de oynayamadım. Pc ile aynı ise ben pes 12 yi pc de oynayıp antreman yapıcam. Arkadaşı yenip susturmam lazım.
Bence aynı, ikisini de denedim farklı olduğunu düşünmüyorum, tabi ki dikkat edemediğim yerler de olabilir. Daha emin konuşacak biri olursa benim için de iyi olur seninle aynı durumdayım gibi -
pcdeki ekran kartın pesi full ayarlarda oynatıyorsa pc deki pes daha iyi diyebilirim. çıkan patchlerde artısı oluyor. -
Hocam ben arkadaşla oynadım kafayı yedim. Pes 11 deki gibi kayarak top almak çok zor. Sadece press ile top almak imkansız gibi birşey. S tuşu ayak koyuyor tyopa şuan ona alışmaya çalışıyorum. Pes 11 den çok farklı oyun. -
Saçmalamayın arkadaşım bugün konsol oyunu bilgisayarla aynı olsa fifa 12 bir tane satmaz pc için 12 konsolun sadece fragmanı :D -
quote:
Orijinalden alıntı: kelepir26
Saçmalamayın arkadaşım bugün konsol oyunu bilgisayarla aynı olsa fifa 12 bir tane satmaz pc için 12 konsolun sadece fragmanı :D
Grafik olarak kesinlikle pc daha iyi. Ama oynanış olarak diyorum ben. -
quote:
quote:
Saçmalamayın arkadaşım bugün konsol oyunu bilgisayarla aynı olsa fifa 12 bir tane satmaz pc için 12 konsolun sadece fragmanı :D
Grafik olarak kesinlikle pc daha iyi. Ama oynanış olarak diyorum ben.
Hocam konsolda fullhd 3d sensetion özelliği kullanılıyor mesela konsolumda oynarken bakmak için birde bilgisayara geçiyorum aradaki 777 farkı bulunuz oluyorum resmen :) -
quote:
quote:
quote:
Grafik olarak kesinlikle pc daha iyi. Ama oynanış olarak diyorum ben.
Hocam konsolda fullhd 3d sensetion özelliği kullanılıyor mesela konsolumda oynarken bakmak için birde bilgisayara geçiyorum aradaki 777 farkı bulunuz oluyorum resmen :)
Ona bir de tv lazım ama. Cafe deki tvlerle olmuyor işte. O değil de konuya dönelim. Savunmada çok gol yiyorum. Yok mu şu savunmayı daha iyi kullanabileceğim bir taktik.
-
Var tabi hocam klasik barça dizilişi defans yardımlaşmayıda biraz arttırısanız sorun çözülür. -
Dlcler sayesinde aynı değil grafik olarak hemen hemen aynıdır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X