Bildirim
[PS3] PES2011 MASTER LİG Online (Antrenör Modu)
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşlerimin yoğunluğundan bir süre online mod oynayamadım.. Bu gece düşündümki antrenör mod oynayabilirim :)) Ve hesabı açtım.. Bir süre sadece antrenör mod oynayarak pes yaşantıma devam edicem :))
Oyuncuların büyük çoğunluğunu sattım bi kaç ekleme ile takımı bu hale getirdim . Bu saat itibari ile turnuva yok.. ilk maçımı yapmak için sabırsızlanıyorum :))
Yardımlarınız gerekebilir.. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciseppe -- 22 Ağustos 2011; 5:43:53 > -
Cahill den beklediğim performnsı bulamadım.. Yenilip duruyorum .:) Ama sorun değil para kasıyorum Bu gece bir transfer yapabilirim.. 2-3 m arası Antrenör modda test edilip onaylanmış bir forvet arıyorum ..
Cahili oos 'a cekerek denicem bide olmazsa yol vericem gitsin :) -
İlk 16 yı gördüm bakalım nasıl sonuçlancak :) gelsin paracıklar..
Hala oyunuc önerilerinizi bekliyorum.. -
2 transfer yaptım.. jovetic' tn inanılmaz memnunum.. takımın diğer oyuncularıda iyileşştikçe daha iyi performan verecğini düşünüyorum :)
Ruskin , minanda ve kaleci yi değiştirmek için kolları sıvadım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciseppe -- 23 Ağustos 2011; 4:17:46 > -
E'too İle 2 li forvet güzel oldu :)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciseppe -- 24 Ağustos 2011; 20:56:13 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X