Bildirim
PS3-PS4 DONANIM RESİMLERİMİZ [Odalarımızdan Görseller RESİMLER] (215. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Etmez olur mu. Duvarı delmeden nasıl yok edebilirim pek düşünmedim açıkçası. Bunları nerden bulabilirim hocam?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bu spiral ile duvar delmene gerek yok, döndüre döndüre sokuyorsun tüm kabloları spiralin içine, zaten kalın hale geldiği için dümdüz oluyor ip gibi aşağı iniyor tv nin ortasına ayarlayıp bırakırsın.
ben yıllar önce istanbul da perpa da elektrikçilerden almıştım, geçen gün bahaus' da da gördüm. mahalledeki elektrikçilerde de vardır artık çoğu yerde var, yanlız bunlar piyasada bolca olan kalın plastik spiral değil, onların arasında boşluk oluyor, oysa bunda spirali kabloya geçirdiğin zaman, spirali çekerek tüm boşluğu kapatıyorsun, kablo hiç gözükmüyor -
Çok teşekkürler. Yarından tezi yok araştırayım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Konsolum yokken buraya bakıp çok heves ederdim. Yılların konusu ölmesin bence iyi-kötü demeden yeni sistem resimleri bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konu hort :D
-
-
37 ekran tüplü asla ölmez sadece şekil değiştirir.
-
bari siyah beyaz televizyona bağlasaydın bu çok lüks olmuş
-
Ahaahahahaha tüplü TV'ye bağlamış fkflfldldld
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X