Şimdi Ara

PS3-PS4 DONANIM RESİMLERİMİZ [Odalarımızdan Görseller RESİMLER] (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.291
Cevap
58
Favori
478.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
Giriş
    şeffaf spiral kablo saklayıcılar var, 4 kabloyu da duvarı delmeden tek bir spiral içinde saklayabilirsin, 3-4 TL civarı.

PS3-PS4 DONANIM RESİMLERİMİZ [Odalarımızdan Görseller RESİMLER]

rahatsız etmiyor mu yahu o kabloları görmek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 16 Eylül 2017; 17:48:7 >
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Etmez olur mu. Duvarı delmeden nasıl yok edebilirim pek düşünmedim açıkçası. Bunları nerden bulabilirim hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    bu spiral ile duvar delmene gerek yok, döndüre döndüre sokuyorsun tüm kabloları spiralin içine, zaten kalın hale geldiği için dümdüz oluyor ip gibi aşağı iniyor tv nin ortasına ayarlayıp bırakırsın.

ben yıllar önce istanbul da perpa da elektrikçilerden almıştım, geçen gün bahaus' da da gördüm. mahalledeki elektrikçilerde de vardır artık çoğu yerde var, yanlız bunlar piyasada bolca olan kalın plastik spiral değil, onların arasında boşluk oluyor, oysa bunda spirali kabloya geçirdiğin zaman, spirali çekerek tüm boşluğu kapatıyorsun, kablo hiç gözükmüyor
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Yarından tezi yok araştırayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koleksiyonu ve sistemi biraz büyüttük :)
     PS3-PS4 DONANIM RESİMLERİMİZ [Odalarımızdan Görseller RESİMLER] PS3-PS4 DONANIM RESİMLERİMİZ [Odalarımızdan Görseller RESİMLER] PS3-PS4 DONANIM RESİMLERİMİZ [Odalarımızdan Görseller RESİMLER] PS3-PS4 DONANIM RESİMLERİMİZ [Odalarımızdan Görseller RESİMLER] PS3-PS4 DONANIM RESİMLERİMİZ [Odalarımızdan Görseller RESİMLER]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frttbc -- 28 Eylül 2017; 19:8:21 >

• Konsolum yokken buraya bakıp çok heves ederdim. Yılların konusu ölmesin bence iyi-kötü demeden yeni sistem resimleri bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu hort :D

•  PS3-PS4 DONANIM RESİMLERİMİZ [Odalarımızdan Görseller RESİMLER]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 37 ekran tüplü asla ölmez sadece şekil değiştirir.

• bari siyah beyaz televizyona bağlasaydın bu çok lüks olmuş

• Ahaahahahaha tüplü TV'ye bağlamış fkflfldldld

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.