Şimdi Ara

PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
11
Favori
39.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnei

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Ray // 7 -- 24 Haziran 2014; 16:55:01 >
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnei

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
  • Blue___ kullanıcısına yanıt
    Hocam lütfen yardımcı olurmusunuz, şimdi brn bunu alıcam kabloları nasıl bağlıycam yani mavi vga kablosunu alete bağlıycaz e monitöre ne bağlıycaz o zaman?

Yani iki ucu vga olan bi kablomu lazım yoksa yanında veriyorlarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maraz9 -- 25 Haziran 2014; 14:52:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraz9

Hocam lütfen yardımcı olurmusunuz, şimdi brn bunu alıcam kabloları nasıl bağlıycam yani mavi vga kablosunu alete bağlıycaz e monitöre ne bağlıycaz o zaman?

Yani iki ucu vga olan bi kablomu lazım yoksa yanında veriyorlarmı?

bunun hdmi ucunu ps3'e , vga ucunu da monitöre bir vga kablo ile bağlayacaksın. Standart iki ucu erkek bir vga kablosu kullanacaksın.
  • Bu ürüne normal telefom kulaklığı takabiliyormuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdembyrby

Bu ürüne normal telefom kulaklığı takabiliyormuyuz?

Evet takabiliyoruz fakat buraya dikkat ses ayarı yapamıyoruz yani PS3 ün ses ayarı yok, orta ses te oynarsınız
    Düşman gibi görmede xbox um var

• erdembyrby kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey yapmam da yalnız xbox nın girişlerini bilmiyorum
  • SeRo-34 kullanıcısına yanıt
    O kabloyu ayrı mı alıcam? Öyleyse nerden alabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdembyrby

Bu ürüne normal telefom kulaklığı takabiliyormuyuz?

Resimleri buldum ilk sayfaya bakın
  • Arkadaşlar Herkese Selamlar,

Biliyorsunuz hepimizin sorunu olan oyun için 2 yılda 1 pcmizi uprade etmekten bıkmış olan bizler bizi uzun bir süre götürecek olan oyun konsollarına yöneldik. Durumu olan kendine bir TV çekti durumu olmayan biz garibanlar ise evde kimsecikler yokken salona çıkarma yaptı ancak hepimizin isteği kendi odasında oynamak kimsenin kendisini rahatsız etmesini istemeden rahatca oyun oynamak için çözümler aradık durduk. Youtubedeki videoları izledik adamlar sadece bağlantı yapmış ulan zibidi bir oyun açsana görelim kalitesini yok vide orda pert zaten bir anlamıda yok o videonun bana göre. Neyse bende dayanamadım bugün forumda bir arkadaştan aldığım çevirici ile odamda bulunan monitore birkaç başarısız girişimden sonra PS4'ümü bağlamış bulunmaktayım.

Şimdi gel gelelim neler yaptım adım adım anlatayım öncelikle monitorunuz ne kadar kaliteliyse alacağınız görüntüde okadar iyi oluyor. Benim monitor AOC f22s full LCD.

Daha Sonra ekteki aparatı linkini verdiğim yerden alabilirsiniz güvenilirdir arkadaşımız.

http://forum.donanimhaber.com/m_90169063/f_//tm.htm#92614496

Yalnız alacağınız aparat sorun çıkarabilir. Ben ektekini aldım. Ekran sürekli açılıp kapanıyordu.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-hdmi-to-vga-donusturucu-159673886/detay/

Bunun üzerine gidip arkadaştan diğerini aldım. Şu an için sorun yok gibi. Yalnız henüz ses olayınıda denemedim bilginiz olsun makinayı yeni bağladım bu gece burdayım bir sorun olursa belirtirim. Bu arada aparat biraz ısınıyor umarım ne PS4üme nede monitore zarar gelmez. Ucuza kaçtık diye valla bunlardan olursam kendimi yakarım şaka maka

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-hdmi-to-vga-donusturucu-guc-adaptorlu-159672714/detay/

Ekran görüntülerimde elimden geldiğince iyi ve her şekilde çekmeye çalıştım. Eğer isterseniz tekrarda çekebilirim.Resimlerin biraz kötü olduğuna aldanmayın. Arkadaşlar görüntüler gerçekten iyi kolay tatmin olan bir adam değilim. Ama bu aparat iş görür. Bu arada aparattan memnun kalmaz iseniz arkadaşımız iade yada değişim yapmaktadır.

Umarım hepinize faydalı olmuştur. Gerekirse video bile eklerim.

@elberp
    @Blue___

PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama

• X-Ray // 7 kullanıcısına yanıt
    Ben bu ürünü aldıktan sonra iki ucu erkek vga kablomu alıcam?

• quote:

Ben bu ürünü aldıktan sonra iki ucu erkek vga kablomu alıcam?

hocam zaten normal monitorle kasa arasındaki bağlatın kablon var mı varsa gerek yok.
    Teşekkürler, hiç aklıma gelmemişti.
    Siz kullandınız mı ürünü ?

• quote:

Teşekkürler, hiç aklıma gelmemişti.
    Siz kullandınız mı ürünü ?

Güncel ekran görüntüleri bana ait zaten dikkatini çekerim. Eğer monitorun iyiyse görüntü iyi olur değilse de memnun kalmazsan linkini verdiğim arkadaştan alırsan iade edebilirsin.
    Hertür monitöre uyuyorsa alırım nasıl olucak sizin arkadaşta çıkma mı var?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.