Şimdi Ara

PS3 - PS4 OYUN TOPLULUĞU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
6
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HajHaj

quote:

Orijinalden alıntı: kornrulez

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi nöbetler

Eyvallah kardeşim sağol da senin okulun yokmu yarın?

Yarın 1:30'da.

2. Öğretim diyosun yani;)iyi bakalım..

Hayır abi 1. Öğretimim, lütfen :)

01:30 ney len ozaman;)

Yarın konuşuruz yatıyorum simdi :))

İyi geceler kardeş.. Ben burdayım uyuyanların üstünü örtüp sabaha doğru çıkarım;))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Günaydın arkadaşlar...

• Team sesiniz soluğunuz çıkmıyor ... Herkes gta ya mı yumuldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunaydin herkese iyi pazarlar

• Günaydın , gençlik şu bf4 için güzel bir anlatım istiyorum sizlerden.. Millet grafikleri kötülemiş .
  • xoge kullanıcısına yanıt
    Beta için ne gibi bir beklentiye irdiklerini anlamıyorum insanların :)

Bf3 ilk çıktığında da çok eleştirildi ama bakınca 2 sene soluksuz oynadı herkes gıkı çıkmadı kimsenin.

Beklenti ps4 teki gibi grafikler ise hayal kırıklığına uğrarsınız ancak olayın temeli şu. Oyun PS+4 tabanlı ve Ps3 içinde bir sürüm hazırlanmış durumda. Bu sürüm mutlaka eksiltmeler ve inceltmeler ile doludur ki daha tamamlanmamış bir dolu öğe mevcut.

bu noktada BETA yı oyna keyfine bak çok takılma yazılanlara. BF^3 ün betası ile çıkan oyun arasında dağlar kadar fark olduğunu görmüştük.

Akşam BETA da toplanalım beyler:)
  • Doğru diyorsun. Ancak oyunun ps 4 versiyonunda görebileceğiz ne kadar iyi olduğunu

• Günaydın arkadaşlar..
    http://www.fotomac.com.tr/webtv/videoizle/fifa-14un-ilginc-hatalari fifa14 hataları diye forumda gördüm az önce alan arkadaşlar böyle şeylerin olup olmadığını söyler mi?
    Bf4 betaya gelince,pc versiyonu ile ps3 arasında resmen dağlar değil bambaşka bir oyun var:( 64 kişi daha çok bayrak ve araç,grafikler ler ler ler ler...saymakla bitmez:( ps4 için olan versiyonu inceleyip sonra vericem kararırımı..resmen oyunun yarısı yok ps3 de:( mesala beta da tekne ile hareket var mı?kaç bayrak var?,kaç araç var? pc versiyonunu bölüm sonu canavarında incelemişler,görünce ps3ü çöpe atasım geldi

• quote:

Günaydın arkadaşlar..
    http://www.fotomac.com.tr/webtv/videoizle/fifa-14un-ilginc-hatalari fifa14 hataları diye forumda gördüm az önce alan arkadaşlar böyle şeylerin olup olmadığını söyler mi?
    Bf4 betaya gelince,pc versiyonu ile ps3 arasında resmen dağlar değil bambaşka bir oyun var:( 64 kişi daha çok bayrak ve araç,grafikler ler ler ler ler...saymakla bitmez:( ps4 için olan versiyonu inceleyip sonra vericem kararırımı..resmen oyunun yarısı yok ps3 de:( mesala beta da tekne ile hareket var mı?kaç bayrak var?,kaç araç var? pc versiyonunu bölüm sonu canavarında incelemişler,görünce ps3ü çöpe atasım geldi

Müdür hepsi ps4'de olacak, ps3 de zaten bf3 de de aynı olay vardı, 64 kişilik haritada ps3 de yarı yarıya oynuyorsun.

• Aynen ps4 için hazırlanmış bir oyun biraz beklemek lazım. Ps3 konusunda da arkadaş haklı PC ile arasında dağlar kadar fark vardı.

250mgb ram de kurtulup ps4 ile biraz hava almaya başlarsa makine adam gibi bir şeyler çıkacaktır ortaya.

bekleyip göreceğiz.
  • Beta yı bilePs3 kaldırmıyor reset atıp duruyoruz:(

• Aynen dün tam 5 kere reset attım makineye :(
  • Arkadaşlar yeni üye alımı için başvurular mevcuttu ancak yeterli ciddiyette olmadığından geri dönüş yapmadığımı belirtmek isterim.

Lütfen gruba giriş için atacağınız pm lerde yaş şehir ve isimlerinizi tam olarak yazarsanız ilk olarak buradan temas kurup ardından whatsapp grubuna sizleri dahil edebilirim. whatsapp kullanmayan arkadaşlar için Facebook sayfamız ve forum üzerinde bu noktadan iletişim sürecektir.

Mesaj atan herkese teşekkür ederim ve gerekli ciddiyette yazılır ise dönüş yapacağımızı bildirmek isterim.
  • Günaydın arkadaşlar..
    Sevdiğim bir filimden alıntı yapmak istiyorum;
    "Biraz insan ol diyeceğim ama, seni de zor durumda bırakmak istemiyorum"(Donnie Darko)

• beyler PS4 TR cıkış tarihinden endişe etmeye başladım artık çünkü temmuzda ön sipariş dediler sonra eylulde fiyatı açıklancak dediler ama ortada ne fiyat nede çıkış tarihi var beni endişelendiren TR ye gelmesi 2014 nisan mayıs gibi olması ki öylede olcak gibi görünüyor bilmiyorum sizin düşünceleriniz neler.
  • Ocak 14 diyor TR Sony o da muamma şuan. Umarım bu belirsizlik en kısa zamanda çözülür de bekleyen kesim rahatlar artık. Yoksa spota düştüğü gün millet yumulacak tabi normal fiyattan gelirse
  • Arkadaşlar beklenti yüksek anlıyorum ancak bu tarz geciktirmeler stratejiktir ve çıkar çıkmaz herkesin almasını sağlamak amacıyla pazarlama yöntemidir.

Bakın tekrar tekrar söylüyorum!!!

Çıkar çıkmaz almayın!!! 2. elden korkmayın lakin arıza sorunu yok, çünkü tamiri yok! İlk 3 ayda ikinci el bile olsa garantisi süren bir sürü ucuz ps4 bulacağınıza garanti veririm. Bu güne dek böyle olmadı mı??

Oyunlarda da geçerli bu. Acele etmeyin ve bekleyin. 2. el alın demiyorum ama çıkar çıkmaz almak hatalarını görmeden yeni versiyonunun çıkacağını bile bile ederinden çok fazlaya almak demektir.

Ben ön sipariş vermiştim! iptal ettim. biraz düşününce gerçekten beklemenin faydasını göreceksiniz. Tuzağa düşmeyin :) fiyatı da belli çıkış tarihide! sadece açıklamayarak ve dedikodu yaratarak beklentiyi yükseltiyorlar...

• Katatonia10 K kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedo20

Ocak 14 diyor TR Sony o da muamma şuan. Umarım bu belirsizlik en kısa zamanda çözülür de bekleyen kesim rahatlar artık. Yoksa spota düştüğü gün millet yumulacak tabi normal fiyattan gelirse

Yok abi spotta normal fiyattan gelmesi zor çünkü oyunlardada öyle oluyor çıkmadan önce 10 15 tl fazla oluyor ama çıkınca düşüyor fiyatı bakalım bu gidişle ben spottan alıcam gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.