Şimdi Ara

[PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
4
Favori
8.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şansıma turnuvanın en berbat en zayıf takımı geldi, bir de üstüne en iyi oyuncusu ;) + bir de internet problemi oluncs maç bildiğin işkence oldu :) arkadaşı tebrik ediyorum şans bırakmadı bana :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden başarılar hocam akşamları müsait oluyorum sana da uygunsa bu akşam yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: galasoldiers

@gorkemcem hocam benim lafımda size değildi tabiki, ilk gün benim eksikliğimden kaynaklanan oldu o yüzden ortaya söylemiştim neyse sürçü lisan ettiysek affola:)

@mimarbaz hocam liste doldu ancak yedeklere ekliyorum.

@efsane 38 malesef ps3 te 3 kişi eksik 16 kişi olursa ordada kurayı yapacağız.

Ne sürçü lisanı hocam ayıp ettin problem değil.
  • Bende katılabilirim uygunsa arkadaslar . Ps3 .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender55ss1965

Bende katılabilirim uygunsa arkadaslar . Ps3 .

Psn id de yazarsan Ekleyeyim hocam:)
    Ps3 icin son kisi kaldi.

Buarada herkezin maclardan haberi oldumu acaba en azindan her eslesmeden 1 kisinin haberi varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galasoldiers -- 12 Mart 2015; 9:24:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

Bu arada arkadaslar 2 mac berabere yada ayni skorlarla biterse 3. mac mi olacak? Yada averaj ustunlugu olursa 3. maca gerek kalmayackmi vs. biraz detaylandirsak daha iyi olur baslamadan.

deplasman golü avantajı varmı birde

Şampiyonlar Ligi elemesi gibi ilk maçı sen kurarsin ikinci maçı rakibin kurar deplasman golü geçerli olması lazım 2 maçtada aynı skorlar olursa 3.mac yapılmalı uzatma ve penaltı lari açık yapılması lazım ilk 2 maçta uzatma ve penaltı lari kapalı yapalım

Atladigimiz konuya deginmissiniz tesekkur ettim:)
    Averaj kurali olsun ama Deplasman averaj kurali olmasin atilan ve yenilen goller esit oldugunda 3. Mac takim sinirlamasi olmaksizin uzatmali ve penaltili olsun.
    Ilk sayfaya yaziyorum.

Hocam bizim ilk mac 3-3 ikinci mac da 2-2 bitti. 3. maci mi yapacaz?

• Teşekkür ederim arkadaşım sadece yeni Olduğum için yönlendirirseniz sevinirim kiminle ne zaman maç yapıyorum gibi detaylarda . Yada kurallar ile ilgili

• Ps3 teki adım buradaki gibi ender55ss1965

• quote:

Orijinalden alıntı: diadavidoff

quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Maçlarımızı yaptık.Çok çekişmeli güzel maçlar oldu.Arkadaşımıza buradan tekrar teşekkür ediyorum.

Real Madrid (dwade_06) 1 - 2 Juventus (lionheart)
    Juventus (dwade_06) 1 - 1 Real Madrid (lionheart)

Turnuvanın ilk maçı hayırlı uğurlu olsun...
    Galibiyetiniz için tebrik ederim ;)

Teşekkürler hocam

Bunda sonra ki turnuvada da şöyle kurallar uygulayabiliriz.İlk organizasyon olduğu için biraz karışıklık olabiliyor.Bu kuralları daha önce Donanımhaber PES 2011 Turnuvası yaptığımız dönemlerde de uyguladık.Bu kurallar için diğer arkadaşlar da görüş ve fikirlerini belirtirlerse ilerde güzel turnuvalar yapabiliriz.Hatta kendi aramızda puan usulü ile lig bile oluşturabiliriz.

1-Finale kadar Ev sahibi - Deplasman şekinde 2 maç yapılacak ve diğer maçta taraflar takımları birbiriyle değiştirecektir.
    2-Final tek maç ve 20dk üzerinden oynanacaktır.
    3-İlk maçta uzatmalar ve penaltılar kapalı olacak. 2.maçta ise uzatma ve penaltılar açık olacaktır.
    4-Deplasman golü avantajı olmayacak ve 2 maç sonunda atılan toplam gole bakılacaktır.
    5-Kırmızı kart gören oyuncu diğer maçta oynatılmayacaktır.
    6-Tarafalardan birisi maç bitiminde sonucu ve varsa görülen kırmızı kartı buraya yazacaktır.
    7-Maçlar 10dk. üzerinden oynanacaktır.
    8-Oyuncu güçleri yeşil olacaktır.
    9-Saha seçimi random, hava şartları gece, güzel ve yaz olarak ayarlanacak, çimler de normal olacaktır.
    10-Bağlantı kopukluğu ve zayıflığı durumunda taraflar kendi arasında bunu konuşarak çözebilir.
    11-Taraflar belirlenen süre içerisinde birbiriyle konuşarak maçlarını müsait olan zamanlarında yapabileceklerdir.
    12-Belirlenen saatte bir mazeret belirtmeden sahaya çıkmayan taraf hükmen mağlup sayılacak ve elenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 12 Mart 2015; 9:34:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: booker01

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada arkadaslar 2 mac berabere yada ayni skorlarla biterse 3. mac mi olacak? Yada averaj ustunlugu olursa 3. maca gerek kalmayackmi vs. biraz detaylandirsak daha iyi olur baslamadan.

Şampiyonlar Ligi elemesi gibi ilk maçı sen kurarsin ikinci maçı rakibin kurar deplasman golü geçerli olması lazım 2 maçtada aynı skorlar olursa 3.mac yapılmalı uzatma ve penaltı lari açık yapılması lazım ilk 2 maçta uzatma ve penaltı lari kapalı yapalım

Averaj kurali olsun ama Deplasman averaj kurali olmasin atilan ve yenilen goller esit oldugunda 3. Mac takim sinirlamasi olmaksizin uzatmali ve penaltili olsun.
    Ilk sayfaya yaziyorum.

3. Mac yapilacak hocam.
    Takim sinirlamasi yok uzatma ve penalti var:)

• Ps3 icin yer kaldımı ben 4 icin diye hic bakmadım konuya.

Eğer varsa id fearlessman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_king -- 12 Mart 2015; 9:44:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: booker01

quote:

quote:

quote:

quote:

Ilk sayfaya yaziyorum.

3. Mac yapilacak hocam.
    Takim sinirlamasi yok uzatma ve penalti var:)

Tamam hocam, tesekkurler. Ertan kardesimle bir guzel mac daha yapacaz o halde, sevindim. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diadavidoff

quote:

Maçlarımızı yaptık.Çok çekişmeli güzel maçlar oldu.Arkadaşımıza buradan tekrar teşekkür ediyorum.

Real Madrid (dwade_06) 1 - 2 Juventus (lionheart)
    Juventus (dwade_06) 1 - 1 Real Madrid (lionheart)

Turnuvanın ilk maçı hayırlı uğurlu olsun...
    Galibiyetiniz için tebrik ederim ;)

Teşekkürler hocam

Bunda sonra ki turnuvada da şöyle kurallar uygulayabiliriz.İlk organizasyon olduğu için biraz karışıklık olabiliyor.Bu kuralları daha önce Donanımhaber PES 2011 Turnuvası yaptığımız dönemlerde de uyguladık.Bu kurallar için diğer arkadaşlar da görüş ve fikirlerini belirtirlerse ilerde güzel turnuvalar yapabiliriz.Hatta kendi aramızda puan usulü ile lig bile oluşturabiliriz.

1-Finale kadar Ev sahibi - Deplasman şekinde 2 maç yapılacak ve diğer maçta taraflar takımları birbiriyle değiştirecektir.
    2-Final tek maç ve 20dk üzerinden oynanacaktır.
    3-İlk maçta uzatmalar ve penaltılar kapalı olacak. 2.maçta ise uzatma ve penaltılar açık olacaktır.
    4-Deplasman golü avantajı olmayacak ve 2 maç sonunda atılan toplam gole bakılacaktır.
    5-Kırmızı kart gören oyuncu diğer maçta oynatılmayacaktır.
    6-Tarafalardan birisi maç bitiminde sonucu ve varsa görülen kırmızı kartı buraya yazacaktır.
    7-Maçlar 10dk. üzerinden oynanacaktır.
    8-Oyuncu güçleri yeşil olacaktır.
    9-Saha seçimi random, hava şartları gece, güzel ve yaz olarak ayarlanacak, çimler de normal olacaktır.
    10-Bağlantı kopukluğu ve zayıflığı durumunda taraflar kendi arasında bunu konuşarak çözebilir.
    11-Taraflar belirlenen süre içerisinde birbiriyle konuşarak maçlarını müsait olan zamanlarında yapabileceklerdir.
    12-Belirlenen saatte bir mazeret belirtmeden sahaya çıkmayan taraf hükmen mağlup sayılacak ve elenecektir.

Hocm cok guzel maddeler var tartisalim bU konuyu muhakak:)

• quote:

Teşekkür ederim arkadaşım sadece yeni Olduğum için yönlendirirseniz sevinirim kiminle ne zaman maç yapıyorum gibi detaylarda . Yada kurallar ile ilgili

Foruma ve konuya hergun mukakk 1 kez girmeniz yeterli hocam ps3 icin kisiler tamamlandi sehirdisindayim ama musaitt olursam kurayi cekip sizi daha fazla sabirsizlandirmak istemem:)

• quote:

Orijinalden alıntı: fearless_king

Ps3 icin yer kaldımı ben 4 icin diye hic bakmadım konuya.

Eğer varsa id fearlessman

Hocam sizinle beraber ps3 tamamlandi kura icin takipte kalin:)

• Ps3 e ver coşkuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: pesci09

quote:

Orijinalden alıntı: Scorponaxe

Valla gönlümden geçen takım çıkmış bana

Hocam simdiden internet kalitem icin Özür diliyorum naptysam halledemedim inşaallah myclubdaki gibi kasmaz.
    Sakatlarim robbenini ona göre:) başarılar tekrar..

Senin o sıkıntını biliyorum hocam. Bence myclubdaki gibi kötü olmaz. Aksi gibi dün akşam yaptığım halısaha maçında bileğimi kötü burktum. Üstüne basamıyorum ayağımın. Gece iğneyle çıkıcam maça

• arkadaşlar cahilliğime verin id ismim pes oynarken yazan ismimdir doğrumu id ismine nereden bakabiliyoruz.pes oynarken yazan ismim ender55ss1965
  • quote:

arkadaşlar cahilliğime verin id ismim pes oynarken yazan ismimdir doğrumu id ismine nereden bakabiliyoruz.pes oynarken yazan ismim ender55ss1965

İd yani psn abi şuan bahsettiğin isim doğru

• teşekkür ederim kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.