Şimdi Ara

[PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
4
Favori
8.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: galasoldiers

quote:

Orijinalden alıntı: furqixx

Tamam hocam iletişime geçerim mrtakdgn arkadaşın takımını alcak degilmi münihi yani

Tabiki hocam hersey ayni.
    Bende yaziyorum simdi ozelden, basargan kabul etmezse baska bekleyen arkadaslar da var, sorun etme yarina kadar cozeriz

Tamam hocam bende psden istek yollarken msja yazdım durumu mobilim forumda senden iyi haberler bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim aşkınşehidi arkadaşla oynadigimiz son maçı 3-1 kazandim çok güzel maçlar oldu arkadasa teşekkürlerimi sunuyorum hatam oldu ise affola iyi geceler saygılar...

• @Reus88MC arkadaşım 5-2 ve 2-0 lık maçlarla yendi beni öncelikle kendisine ve diğer arkadaşlara başarılar dilerim :)
  • Dostluk lobisi için plus şartmı hocam genel kültür için sorayım şuan plusum var ama bittiginde yapmazsam online dostluk oynaabilirmiyim acaba kafama takıldı şimdi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mentalist_ch

Bizim aşkınşehidi arkadaşla oynadigimiz son maçı 3-1 kazandim çok güzel maçlar oldu arkadasa teşekkürlerimi sunuyorum hatam oldu ise affola iyi geceler saygılar...

Eline sağlık kardeşim gerçekten güzeldi iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: aşkınşehidi

quote:

Bizim aşkınşehidi arkadaşla oynadigimiz son maçı 3-1 kazandim çok güzel maçlar oldu arkadasa teşekkürlerimi sunuyorum hatam oldu ise affola iyi geceler saygılar...

Ssn ne kadar güzel son vuruş yapiyorsun kardeşim ya senin o vuruş yeteneğin bende olsa zirveye oynardim tekrar iyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Sopranos -- 13 Mart 2015; 0:05:17 >

• quote:

quote:

quote:

Ssn ne kadar güzel son vuruş yapiyorsun kardeşim ya senin o vuruş yeteneğin bende olsa zirveye oynardim tekrar iyi geceler...

Senin de tekniğin çok iyi ben düz oynuyorum biraz ama şut cekmeyi iyi bilirim

• adanasporlu hocam ile ilk maçımızı bugün yaptık ben Barcelona, kendisi Menchester United oldu 5-1 yenildim kendi sahamda tebrik ediyorum. ( Bozuntuya vermemeye çalışıyorum.) 2. Maçımızı da takımları değiştirip yarın yapacağız konudakilerin bilgisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E30a Biner Yan Yan Gider -- 13 Mart 2015; 0:09:58 >
  • @openchanough Kardeşimizle maçlarımızı yaptık :)

ilk maç ben mesaj yazacam diye uğraşırken takımımı secemedim PSV yi almış bulundum PSG yi almam gerekirken ,
    Birde maçtan çıkış yapamadık ne işse maçtan çık diye bir seçenek yok :)
    Neyse napalım oynayalım bunu bari dedik devam ettik...

İlk maçımız PSV 4-2 Chelsea güzel bir mücadele ile sonlandı,
    İkinci maçta PSG yi aldım PSG 2 - 0 Chelsea Bu maç daha güzel oldu :)
    sonra Chelseyi ben aldım Chelsea 1 - 4 PSG oldu maç :)
    Sonra ee madem güzel malar çıkıyor ortaya bi maç daha atalım dedik ,
    Ben Real aldım kardeşimiz Manchester united,
    Oda Real 3 - 1 Manchester Bitti...
    Çok güzel çok keyifli maçlardı :)

Kardeşimizin eline sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: E30a Biner Yan Yan Gider

adanasporlu hocam ile ilk maçımızı bugün yaptık ben Barcelona, kendisi Menchester United oldu 5-1 yenildim kendi sahamda tebrik ediyorum. ( Bozuntuya vermemeye çalışıyorum.) 2. Maçımızı da takımları değiştirip yarın yapacağız konudakilerin bilgisine.

kimle yaptın hocam sen maçı

• quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

Orijinalden alıntı: E30a Biner Yan Yan Gider

adanasporlu hocam ile ilk maçımızı bugün yaptık ben Barcelona, kendisi Menchester United oldu 5-1 yenildim kendi sahamda tebrik ediyorum. ( Bozuntuya vermemeye çalışıyorum.) 2. Maçımızı da takımları değiştirip yarın yapacağız konudakilerin bilgisine.

kimle yaptın hocam sen maçı

Sizle yapmadık mı hocam ? Diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum çok büyük bir kahkaha atarım.

Edit : Maçı aşkınşehidi (mutiny01) ile yapmışız çok büyük fail olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E30a Biner Yan Yan Gider -- 13 Mart 2015; 0:20:24 >

• Hocam eğlence amaçlı maç yapmak isteyen varmı bi maç yapsak herhangi bir arkadaşla ger boş geçmesin eğlencesine :) psn furqixx maç yapmak isteyen arkadaşlar beklerim vakit geçiririz :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam aman aman son vuruşun fevkalade vallahi 5-1 yenmissin bak bi arkadasi normal yani iyi kurtarmisim ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Smooth Criminal

@Reus88MC arkadaşım 5-2 ve 2-0 lık maçlarla yendi beni öncelikle kendisine ve diğer arkadaşlara başarılar dilerim :)

Turnuvanin ruhuna yakisir fair play maclardi. Guzel dileklerin icin tesekkr ederim hocam :)

• Hsyn usta bizi fena yapti, ust turlarda basarilar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

Hsyn usta bizi fena yapti, ust turlarda basarilar :)

Estafurullah hocam iyi dileklerin için teşekür ederim

Bu arada bileğine sağlık güzel maçlar oldu birde ben myclubda sürekli odun forvetlerle oynadığım için :)) bir an costa drogba rvp felan süper geldi ah birde my clubda toplardan gelseler çok sevinicem ama nerdeee :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charizad -- 13 Mart 2015; 1:34:31 >
  • oyunbozuk ps4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsyn_34

quote:

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

Hsyn usta bizi fena yapti, ust turlarda basarilar :)

Estafurullah hocam iyi dileklerin için teşekür ederim

Bu arada bileğine sağlık güzel maçlar oldu birde ben myclubda sürekli odun forvetlerle oynadığım için :)) bir an costa drogba rvp felan süper geldi ah birde my clubda toplardan gelseler çok sevinicem ama nerdeee :))

Gol vuruşlarını çok iyi yapıyorsunz ama odun forvetler oyun geliştiriyor demekki :)

Ben de tam tersi, robbenin ani plaselerinden sonra çok ters geldi, şut çekmek için çok nazlanıyordu oyuncularım

• Hocam burdan tebrik ederim seni,cok guzel oynadin.

Guzel fairplay mac oldu, oyun biraz daha hizli olsaydi ve tus gecikmesi olmasaydi eminimki maclar dahada guzel olurdu.

Ilk mac ben manu heisenberg hocamiz
    Psgyi aldi
    Man u-psg
    4-2

Ikinci mac ben psg hocamiz man u'yu

Psg-man u
    3-1

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam aman aman son vuruşun fevkalade vallahi 5-1 yenmissin bak bi arkadasi normal yani iyi kurtarmisim ben :)

valla kardeşim ben tam alışamadım daha çünkü çok fazla bilek yapmıyordum genelde sim oynuyorum bundan sonra kapısıriz bende kendimi geliştirir sizden birseyler öğrenmiş olurum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.