Şimdi Ara

[PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
4
Favori
8.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum o el gerçekten sıkıntı, yani bende açıkçası senin o elle elendiğini görünce senden sonraki rakibime/arkadaşıma senin desteğini alıp çıkacağım. İddaalı değilim gerçi amaç eğlenmek laf olsun diye sinerji olsun aramızda sıcaklık olsun diye girdim zaten turnuvayada.. Kaya gibi rakiplerin karşısında bizim işimiz ara ara yaptığımız sürprizler olabilir ancak... Turnuvaların tadı da bu olsa gerek elbet... Daha da kendimizi geliştirmeye yönelik işler yapabiliriz bu adamlar da biyonik değil yeniliyorlar diyebiliriz.

Eline idarelik yumuşak bantlardan takabilirsin şimdilik ama ihmal etme cildiyeci işini muhakkak tez zamanda ilgilen ki, uzak tutma bizi PES sevdasından.. Kaliteli adamlarla bu oyun daha bir başka oynanıyor
  • Hocam tanıdığımın el ile parmagın birleştigi yerde olmuştu yumuşak birşey koyup oynayın biraz pamuk koyun ve parmağınızı herzamankınden bıraz onde yada gerıde tutun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun umarım 1000 puana ulaşırsınız çektiğiniz acıya değer genel olarak bilgili arkadaşlara sormak istiyorum muclub başlayalı bıkac gun oldu nasıl hızlı gp kasarım taktık nasıhat önerisi olan varsa dinlerim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Opechancanough

Dostum o el gerçekten sıkıntı, yani bende açıkçası senin o elle elendiğini görünce senden sonraki rakibime/arkadaşıma senin desteğini alıp çıkacağım. İddaalı değilim gerçi amaç eğlenmek laf olsun diye sinerji olsun aramızda sıcaklık olsun diye girdim zaten turnuvayada.. Kaya gibi rakiplerin karşısında bizim işimiz ara ara yaptığımız sürprizler olabilir ancak... Turnuvaların tadı da bu olsa gerek elbet... Daha da kendimizi geliştirmeye yönelik işler yapabiliriz bu adamlar da biyonik değil yeniliyorlar diyebiliriz.

Eline idarelik yumuşak bantlardan takabilirsin şimdilik ama ihmal etme cildiyeci işini muhakkak tez zamanda ilgilen ki, uzak tutma bizi PES sevdasından.. Kaliteli adamlarla bu oyun daha bir başka oynanıyor

Aynen öle hocam biz de o arkadsilardan çok seyler öğreniyoruz ben güvenerek girmedim ama tecrübe edinmek için girdim turnuvaya akşam inşallah basargan hocamla oynucaz öğrencez bişeyler :)

• Bence sen biraz antreman yapmalısın dostum, yenmek adına değil ama online maç yap biraz ki oyun stilini belirle.. GP kasmak adına ise sürekli Bil'e karşı oynayıp top çıkar ve oyuncu takviyesi yap kadrona.. İyi oyunlar
  • Sağolasın hocam yapmaya başladım online kadro berbat şuan ama geçmişten pes deneyimim var ps 1 den beri :) sağolasın önerilerin için

• M-Esenli 3 aykuteskalen 1
    Aykyteskalen 1 m.esenli 3

Eline sağlık kardeşim ...

• E30a Biner Yan Yan Gider 1 - 5 adanasporlu
    E30a Biner Yan Yan Gider 0 - 3 adanasporlu

sorunsuz maçlar için teşekkürler
  • Kazanan arkadaşlara tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: mentalist_ch

quote:

Orijinalden alıntı: aşkınşehidi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galasoldiers

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: basargan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furqixx

Hocam benimki türkçe kutulu arkadaşın ingilizce dijital

Tmam hocam bolge kilidi oldugu icin online mac yapmaniz imkaansiz o yuzden yedeklerden

@basargan nickli arkadasla mac yapacaksiniz.

Iletisime gecip durumu anlatirsiniz iyi oyunlar:)

selamlar,
    yedek kaldığım konuyu takip edemedim,ben hangi takımı alacağım rakibim hangi takımı alıyor.

akşam 10 dan sonra uygunmudur senin için @furqixx kardeşim.

selamlar
    ilk macta bayer i siz ctiy i rakibiniz
    2. macta ctiy i siz bayern i rakibiniz alacak.
    Alinan galibiyet yada beraberlik sayiniz ve averajiniz esit oldugunda 3. mac takim sinirlamasi olmaksizin, uzatmali ve panaltili olarak yapilacak ve kazanani belirleyecek.
    ikinizede bol sans dilerim.

Hocam herşey harika mükemmel ellerine sağlık fakat 3. Maç kurali kötü o takim sinirlamasi isi kötü olmuş 3. Maç rakiplerin asli takimlari ile olsun yoksa Reale-Real kacinilmaz ve bu cok kotu...

hocam takim degismeli sistemde adalet var iki rakipte iki takimla oynuyor.
    3. maci, kurada cikan takim yapsaydik ornek veriyorum; kura da real cikan arkadasa, m. united cikan arkadasi yem etmis olurduk.
    Bence boyle daha adil oluyor:)

Hicam vallahi simdiden diyeyim ben 3.maça kalirsa Real'i alırım rakibimde alabilir ve en nefret ettigim maçı yaparim iki ayni takim

Turnuva senin kural senin bize uymak düşer dostum nacizane öneri verdim sadece uğraşıyorsun emek veriyorsun zamanında bende duzenlemistim ellerine sağlık

Zaten son maçımız da önce senin takım almani bekledim. Baktım real alınca sen bende dedim bi derbi olsun aldım Barça yı yoksa real e real olmaz ya iki aynı takım olunca olmuyor sanki pes de.

Dostum Reali aldim ama inan vicdan yaptım yoksa bugün bunu yazmazdim oh yendim der isime bakarfim ama seninle empati yaptim benim Real'i almam güç dengesini degistirdi yoksa seni yenemezdim belkide...

İçin rahat olsun kardeşim sen almasan ben alacaktım reali dediğin gibi real üstün oyunda sonuçta oyunumuz bana zevk verdi. Önemli olan da bu

• quote:

Orijinalden alıntı: diadavidoff

quote:

Orijinalden alıntı: Opechancanough

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@openchanough Kardeşimizle maçlarımızı yaptık :)

ilk maç ben mesaj yazacam diye uğraşırken takımımı secemedim PSV yi almış bulundum PSG yi almam gerekirken ,
    Birde maçtan çıkış yapamadık ne işse maçtan çık diye bir seçenek yok :)
    Neyse napalım oynayalım bunu bari dedik devam ettik...

İlk maçımız PSV 4-2 Chelsea güzel bir mücadele ile sonlandı,
    İkinci maçta PSG yi aldım PSG 2 - 0 Chelsea Bu maç daha güzel oldu :)
    sonra Chelseyi ben aldım Chelsea 1 - 4 PSG oldu maç :)
    Sonra ee madem güzel malar çıkıyor ortaya bi maç daha atalım dedik ,
    Ben Real aldım kardeşimiz Manchester united,
    Oda Real 3 - 1 Manchester Bitti...
    Çok güzel çok keyifli maçlardı :)

Kardeşimizin eline sağlık...

Hocam 4 macin 3 unu alip elenmeyi nasil basardin ya?

Ahahaha :)
    bunu ilk kim soracaakk diye merak ediyordum :)
    Ya hiç sorma kardeşim kardeşimiz güzel oynadı birde bi kaç bişeyler oldu mazeret kabul edilemeyecek kendimle ilgili 4-1 yenildiğim maça kendimi hiç veremedim :)
    Valla düşündükce bende hayret ediyorum ama nasıl oldu bu iş diye :)

Iste futbol bu yuzden guzel bu yuzden bu kadar ilgiyle takip ediliyor hocam:))
    Senide rakibinide tebrik ederim

Aynen öyle yemin ediyorum kendimi online klasmanda gibi hissettim hani şimdi 5 maç yapıyorum hepsini kazanıyorum puanım 945 e çıkıyor sonra bi rakip geliyor bi kaybediyorum 15 puan gidip başladığım yere dönüyorum buda onun gibi oldu tek tesellim bizden bir arkadaşa elenmek :)
    yabancı bir ortamda yabancı birine böyle elenseydim kahrımdan ölürdüm heralde :)

Hocam, ben PSG'yi aldığımda senin klasmanına o zaman baktım. Efsane puan var ben o maç kastım sanırım. Nxpaly 2 defa denk geldi mesela bana 2 ay önce ikisinde de duman etmişti birinde 6 diğerinde 7 attı. Sende de defansa önem verdim. Attırmamam gerekiyordu.İşler yolunda gitti kendi adıma, ama isterim ki seninle arada maç yapalım.Muhtemelen benim iyi olduğumdan değil sende bir kafa dağınıklığı olduğu için sıkıntı olmuş olabilir.

Yok kardeşim Ben oyununu çok beğendim, çok güzel yerinde hamlelerin oldu, ilk iki maçın rehavetinden sonra almayı kesin gözüyle bakarken maça ağırdan alınca sende futbolunu konuşturdun ki çok güzel maç çıktı ortaya, Ben oyun kuran oyuncuları çok severim her zaman yaptığım maçlardan bişeyler katarım kendime ki sende çok katkıda bulundun kardeşim bana ;)
    Tek sorun vardı 1 hafta öncesinde parmağımda bişey çıktı hemde öyle kötü bir yerde ki Ll1 tuşunu kulanaamz etti beni :(
    İki gün öncede epey oynadım yolmaya felan çalıştım istem dışı iki gündür iyice iğne gibi oldu...
    dün ki maçlarda L1 e basmamak için ver kaçlardan feragat ettim birde adam değiştimek için L1 kullanmamaya özen gösterdim burnumdan getirdi bir haftadır bu durum :(
    En kısa zamanda bi cildiyeciye göstermem gerekiyor sanırım...

[PS3-PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2015 TURNUVA ANA KONU ( Şampiyonlar İçeride)

Resmi şimdi çektim en güncel hali ,bu durumla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bi iki fikir verirlerse sevinirim...

Hocam geçmiş olsun. Görüntü böyleyse acısını tahmin edemiyorum. Tez zamanda iyileşir inşallah.

• esnll E kullanıcısına yanıt
    Senin de eline sağlık abi çok iyi maçlardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • furqixx kardeşimle yaptık maçlarımıız şans faktörü benden yana idi, oyuna başlarken ben psnden mesaj yazarken oyun başlamış 2 dk geçmiş ama benim oynamadığımı görüp kendi sahasında top çeviriyordu,
    bu fair play davranışından dolayı teşekkür ederim.

furqixx 0 basargan 6
    basargan 1 furqixx 1
  • Turnuva sonucu
    1.mac / last ottoman38: 1 - husgs:2
    2.mac / husgs :0 - last ottoman :5

arkadaş tur atlamıştır, fairplay oyun için teşekkür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben teşekkür ederim kardeşim ne demek. @husgs

• quote:

Orijinalden alıntı: husgs

Turnuva sonucu

Haydaaaa iki abimde er meydanına çıkmış çarpışmış haberimiz :))

İkinizide tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charizad -- 14 Mart 2015; 0:44:37 >
  • Arkadaslae ben sayın rakibimle bir turlu rendavulasamadım . ikimizde musait olamadık en son bu gece icin mesaj attım ama cevap yok. Nasıl olcak :)

Edit : simdi gördüm son gun pazarmıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_king -- 14 Mart 2015; 0:49:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsyn_34

quote:

Turnuva sonucu

İkinizide tebrik ederim

Sağol hüseyinim ekle beni bide sana bakayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Last_ottoman38

quote:

Orijinalden alıntı: Hsyn_34

quote:

Turnuva sonucu

İkinizide tebrik ederim

Sağol hüseyinim ekle beni bide sana bakayım

Tamam abi ekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: basargan

furqixx kardeşimle yaptık maçlarımıız şans faktörü benden yana idi, oyuna başlarken ben psnden mesaj yazarken oyun başlamış 2 dk geçmiş ama benim oynamadığımı görüp kendi sahasında top çeviriyordu,
    bu fair play davranışından dolayı teşekkür ederim.

furqixx 0 basargan 6
    basargan 1 furqixx 1

Rica ederim kardeşim nerdeyse hiç faul olmadı güzel maçlardı ama bidaha manc city mi tövbe :)) turnuvada başarılar

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.