Şimdi Ara

Ps3-Ps4 Teknik Sorularınızı Alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuncika

Selamlar.
    4.80 OFW ile sistem güncellemesi yapılan cihazı tekrar CFW ye döndüremiyorum. Acil yardım.

Alıntıları Göster
    Hocam, ps4 de cd.li oyun neredeyse hiç oynamıyorum, bazen cd basma tuşu sesi veriyor kendi kendine peş peşe veya aralıklarla.
  • tuncika T kullanıcısına yanıt
    Cihazı 4.80 ofw sürümüne güncellediyseniz tekrar downgrade yaptırmanız gerekir isterseniz yardımcı olabilirim
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    cihazınızın model numarası nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watch4m

cihazınızın model numarası nedir ?
    iki ds4 kolumda açıldıktan belli bir süre sonra sol hareket kolu ortada sabit olmasına rağmen oyuncuyu aşağı doğru yönlendirmekte.. problem ne olabilir ?
  • dewr kullanıcısına yanıt
    hocam sorun mesela pes oynarken sol analog istemsiz bir hareket mi ediyor ?
  • quote:

hocam sorun mesela pes oynarken sol analog istemsiz bir hareket mi ediyor ?

aynen hocam pes fifa diğer karakter oyunlarında da.. direk aşağı doğru yöneliyor. iki analogda zarar görmedi düşmedi çarpmadı..
    Hocam sol anoloğun değişmesi veya tamir edilmesi gerekiyor zamanla sol analog aşınıyor görünürde birşey olmayabilir ama ben bu sorunun tamirini yapıyorum ücret 20 tl.(Eğer analoğun değişmesi gerekmeden tamir edilebilirse)
  • quote:

Hocam sol anoloğun değişmesi veya tamir edilmesi gerekiyor zamanla sol analog aşınıyor görünürde birşey olmayabilir ama ben bu sorunun tamirini yapıyorum ücret 20 tl.(Eğer analoğun değişmesi gerekmeden tamir edilebilirse)

tamamdır hocam müsait olunca iletişime geçerim sizinle.
    Tamam hocam.
  • Watch4m kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden alabilirim? İnternetten falan mı yoksa elektrikçide falan bulunur mu?
  • Elektrikçilerde de bulunabilir internetten de alabilirsiniz sizin için hangisi uygunsa.
    CUH-1001A
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    hocam cuh1001a serileri sorunlu makinalar o ses ile karşılaşmadım fakat cd'yi geç alıp verme gibi sorunlar yapabiliyor ne yazık ki sorunuza yanıt veremiyorum
  • quote:

hocam cuh1001a serileri sorunlu makinalar o ses ile karşılaşmadım fakat cd'yi geç alıp verme gibi sorunlar yapabiliyor ne yazık ki sorunuza yanıt veremiyorum
    İyi günler
    PS3 sahibiyim.
    HDMY soketi arılandı sanırım. Diğer çıkışlardan görüntü alıyorum
    Bulundu?um yerdeki yetkili oldu?unu söyleyen servis hdmi soket de?i?iminin olmady?yny
    olmady?y söyledi. (bana inadyrycy gelmedi)
    konponent kablo ile görüntü berbat
    gerçekten hdmy de?i?imi olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeN -- 7 Ekim 2016; 16:52:16 >
  • MeTeN kullanıcısına yanıt
    Evet cihazınızın hdmi soketi değişmesi gerekiyor 140 tl gibi fiyatlara değişimi yapılıyoruz pm ile iletişime geçebilirsiniz
  • quote:

Evet cihazınızın hdmi soketi değişmesi gerekiyor 140 tl gibi fiyatlara değişimi yapılıyoruz pm ile iletişime geçebilirsiniz
    merhaba spotçular ikinci el ps4 oyunlarını jelatinleyip sıfır diye satıyorlar sanırım. overwatch aldım eminonunden ps4 jelatini yoktu eve gelince fark ettim içinden de hiçbir kod çıkmadı. neyse ki bende çizik cd kakalamıştım.
  • alatay kullanıcısına yanıt
    Merhaba spotçuların öyle birşey yaptığını duymadım fakat zaten sıfır oyunların çoğu onlara jelatinsiz geliyor yani cd'de çizik vs yoksa oyun sıfırdır
  • alatay kullanıcısına yanıt
    İçinde kod çıkmıyor zaten cd oyunları ancak takılı oynayabilirsiniz.
    Hocam varmış evde bu kablodan arıyorum şuan. O kadar zamandır evdekiler de uyarmıyor oynamayayım diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 7 Ekim 2016; 21:53:42 >
  • Denedikten sonra haber verirsiniz hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.