Şimdi Ara

PS3\PS4 The Last of Us Multiplayer Topluluğu. GÜNCEL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.355
Cevap
29
Favori
73.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burayı okudukça gaza geliyorum yerimde duramıyorum

Bu arada klan için bazı fikirlerim var. Klanda gruplara ayrılabiliriz. Alfa beta gama şeklinde. Mesela alpha grubundakiler taktik adamları olur. En iyi taktik ve kurnazlıkla düşmanı alt etmeyi düşünüp headsetten komutlar verir.

Beta grubu korkmadan tırsaklık etmeden, her türlü ortama korkmadan dalıp ortalığın temiz oldup olmadığına bakıp, temiz değilse temizleyen kişilerden oluşur.

Gama grubu ikiye ayrılır. Bir kısmı ekibin arkasından, arkayı kollayarak gelir. Diğer yarısı da ekibin sağlı sollu korumaları olur.

Bunun gibi gruplaşmalar dan dun girişip de yoktan yere ölüp, geriye kalanların açık hedef olmasını sağlayan kişilerden arındırır. Çünkü open world olunca bu durum çok önemli. Nerde ne adam var kim pusuda, bunlar önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel fikir dostum..

Headset olayı olmak zorunda gibi artık.. Ben de var zaten.. Alacak arkadaşlar da var sahip olan arkadaşlar da var..

Neyse çıksında iyice inceleyelim multi kısmını..

Gow: A da yaptığım gibi yaparım sanırım.. 1 haftada bitirmiştim.. Genelde multi ye takıldım ara zamanda single la girip zevkini çıkara çıkara oynadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağhan.

Burayı okudukça gaza geliyorum yerimde duramıyorum

Bu arada klan için bazı fikirlerim var. Klanda gruplara ayrılabiliriz. Alfa beta gama şeklinde. Mesela alpha grubundakiler taktik adamları olur. En iyi taktik ve kurnazlıkla düşmanı alt etmeyi düşünüp headsetten komutlar verir.

Beta grubu korkmadan tırsaklık etmeden, her türlü ortama korkmadan dalıp ortalığın temiz oldup olmadığına bakıp, temiz değilse temizleyen kişilerden oluşur.

Gama grubu ikiye ayrılır. Bir kısmı ekibin arkasından, arkayı kollayarak gelir. Diğer yarısı da ekibin sağlı sollu korumaları olur.

Bunun gibi gruplaşmalar dan dun girişip de yoktan yere ölüp, geriye kalanların açık hedef olmasını sağlayan kişilerden arındırır. Çünkü open world olunca bu durum çok önemli. Nerde ne adam var kim pusuda, bunlar önemli

iyi fikir, ama bunun için multiyi bir süre oynayıp herkesin kendi uzmanlık alanın öğrenmesi ve oynamak istediği pozisyonu belirtmesi lazım, şahsen ben öyle pek taktik adamı değilimdir, Beta yada Gama grubunda yer alabilirim

EDİT : bence de herkeste headset olmalı bende şuan yok ama oyun çıkmadan edinicem bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 7 Haziran 2013; 20:31:18 >

• Evet gelsin bir iki maç yapalım kim nerede olmak isterse ona göre gruplara ayrılır.. Her grupta bir headset olursa kimse duramaz karşımızda.
  • Bulabileceğiniz en ucuz Ps3 destekli kulaklıklardan Jabra BT2035 İstanbul'da 3 tane Teknosa'da mevcutmuş. İsteyen bir baksın.
    http://www.teknosa.com/urunler/145051505/jabra-bt2035-bluetooth-kulaklik

Dağhan'ın fikir çok güzel. Oyun bir çıksın kaç kişilik falan bir bakalım daha iyi ayarlanır o zaman. Bu arada benden anca Beta Tim olur. Çünkü hiç dayanamam direk dalarım. Alabildiğim kadar adam alırım. Tabi alamadığım da çok oluyor.

Benim kulaklık da yarına geliyor inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 7 Haziran 2013; 20:39:08 >

• Çok pis gaza geldim şu yazıları okuyunca ben de yarın alacağım headseti,bu gazla bırak ülkeyi temsili dünyayı temsil ederiz
  • Hadi bakalım umarım bir anlık nefes değildir.

• Çok güzel fikirler çıktı burda çok gaza geldim
  • naughty nog'un el atıpda fos çıkan bir yapımı yok.Ve kalitesi ortada, bu oyunda enfes olacak enfess.

• quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

naughty nog'un el atıpda fos çıkan bir yapımı yok.Ve kalitesi ortada, bu oyunda enfes olacak enfess.

+1905..
  • İlk Sayfa güncel.. Yeni yazılanlar eklesin bir zahmet..

Ben belli bir yere kadar ekledim.. Gerisi size kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokuchi77

Çok pis gaza geldim şu yazıları okuyunca ben de yarın alacağım headseti,bu gazla bırak ülkeyi temsili dünyayı temsil ederiz

batu zaten headset parası sorun değil sen de :D

• quote:

Orijinalden alıntı: tozluk1903

quote:

Orijinalden alıntı: tokuchi77

Çok pis gaza geldim şu yazıları okuyunca ben de yarın alacağım headseti,bu gazla bırak ülkeyi temsili dünyayı temsil ederiz

batu zaten headset parası sorun değil sen de :D

yarın inşallah alıyorum
  • Headset imkanınız varsa boş geçmeyin beyler..

Umarım Dünya sıralamasına gireriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Headset imkanınız varsa boş geçmeyin beyler..

Umarım Dünya sıralamasına gireriz.

önce ülke çapında ilk sıraya oturmalıyız
  • Dostum onlar ayrıntı yaparız inşallah..
  • Coop'u başlıkta görmesem oyunda yok derim vallahi. Coop'la ilgili bir şeyler paylaşıldı mı hiç.
    Multi sarmazsa coop oynarız herhalde ama inşallah multisi de tatmin edicidir.
  • Benide yazarmısın kardeşim Allah nasip kısmet ederse çıktığı gün alıcam PSN:isBordoBereli

• Hacılar size güzel bir haber vereyim..

Malum oyun spotlara düştü.. Bu da demekki şuan bu oyunu oynayanlar var.. Ama bizim almamıza yaklaşık 1 hafta var..

Bu fark ne olacak diye dert etmeyin çünkü oyunun MP'si 14 Haziran Cuma günü açılacakmış...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.