Şimdi Ara

[PS3] PSN Kardeşliği Oyun TAKAS Bölümü [ANA KONU] (945. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.451
Cevap
211
Favori
586.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 943944945946947
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tek hak 10 TL
  • Arkadaşlar aldığımız oyunun email ve şifresi diğer kişi tarafından değiştirilirse yine de ofline olarak oynayabilir miyiz. Yani hdd yüklü oyunu söylüyorum. İlle de email adresi ve şifre istiyor mu ofline da bile..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Arkadaşlar aldığımız oyunun email ve şifresi diğer kişi tarafından değiştirilirse yine de ofline olarak oynayabilir miyiz. Yani hdd yüklü oyunu söylüyorum. İlle de email adresi ve şifre istiyor mu ofline da bile..

Kendi hesabından giriş yapmaya devam edersin dostum. Sen oyunu indirdiğin hesapla böyle bir durum verse eğer uğraşma. Ben de GTA aldım mesela forumdan şifresi falan değişmiş. Oynamaya devam ediyorum artık uğraşmadım kim değiştirdi diye. Nasıl olsa bulamayacağım. :)
  • Alınık pes 2017

• Black ops 2 season pass Usa>>>>Tek hak 15 TL
    Bodycount>>>>>>tek hak 5 TL

Önemli not: YÖNETİCİ VE BENZERİ KİŞİLERE SATIŞIM YOKTUR!

Alinik
    Dmc hd collection
    Game of thrones tek hak
    Life is strange tek hak
    Tales from borderlands tek hak
  • Alinik NBA 2K16 veya 17

• Alınık god of war 2 ve uncharted 2

• Alınık GT 5 Academy Edition

• satılık yada takaslık tek hak

fifa 17 : 25
    Batman Arkham Collection : 19

The Last Of Us Goty Edition
  • SATILIK TAKASLIK
    Wolf Among Us
    Season Pass ile
    Tek Hak 5 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan540 -- 28 Mayıs 2017; 17:44:4 >
  • Fifa 2017 49 TL ye düşmüş alana ortak olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SATILIK TEK HAK

FIFA 15: 10 TL
    NHL Arcade: 10 TL
    F1 2012: 20 TL (V8 MOTOR SESLİ SON OYUN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 27 Mayıs 2017; 20:24:47 >
  • alınık pes 2017 tek hak
  • arkadaşlar PSN kardeşlik işinden anlayan biri bana anlatabilir mi? Tam olarak anlayamadım. Geçen hafta ps4 aldım ve yarın da kardeşime alacağım. Şimdi benim dijital olarak satın aldığım/alacağım oyunları kardeşlik yaparak kardeşimle paylaşabilir miyim? Aynı zaman da psn plus üyeliği paylaşılabiliyor mu? bana güzelce anlatabilecek birisini arıyorum. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

arkadaşlar PSN kardeşlik işinden anlayan biri bana anlatabilir mi? Tam olarak anlayamadım. Geçen hafta ps4 aldım ve yarın da kardeşime alacağım. Şimdi benim dijital olarak satın aldığım/alacağım oyunları kardeşlik yaparak kardeşimle paylaşabilir miyim? Aynı zaman da psn plus üyeliği paylaşılabiliyor mu? bana güzelce anlatabilecek birisini arıyorum. şimdiden teşekkürler.

1) Kendinize bir hesap açın.
    2) Açtığınız hesapla cihazınıza giriş yapın ve bu hesabı kullanmaya başlayın.
    3) Açtığınız hesabı kardeşiniz cihazı aldığında onu cihazında bu hesabı ana hesap olarak ayarlayın.
    4) Kardeşiniz kendine yeni bir hesap açsın ve sizin hesaba girişi yapmasın. (Oyun indirmeleri hariç fakat bunu pcden de yapabilir)
    5) Kardeşiniz yeni açacagı hesaptan sizin aldığınız oyunları ve plus hesabını kullanabilir.
    6) Siz de kardeşiniz ile paylaştığınız kendi hesabınızdan giriş yaparak sıkıntısız oynayabilirsiz.

Hayırlısı olsun. Atladığım bir şey varsa arkadaşlar da yardımcı olacaktır.

• GOZ_35 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOZ_35

quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

arkadaşlar PSN kardeşlik işinden anlayan biri bana anlatabilir mi? Tam olarak anlayamadım. Geçen hafta ps4 aldım ve yarın da kardeşime alacağım. Şimdi benim dijital olarak satın aldığım/alacağım oyunları kardeşlik yaparak kardeşimle paylaşabilir miyim? Aynı zaman da psn plus üyeliği paylaşılabiliyor mu? bana güzelce anlatabilecek birisini arıyorum. şimdiden teşekkürler.

1) Kendinize bir hesap açın.
    2) Açtığınız hesapla cihazınıza giriş yapın ve bu hesabı kullanmaya başlayın.
    3) Açtığınız hesabı kardeşiniz cihazı aldığında onu cihazında bu hesabı ana hesap olarak ayarlayın.
    4) Kardeşiniz kendine yeni bir hesap açsın ve sizin hesaba girişi yapmasın. (Oyun indirmeleri hariç fakat bunu pcden de yapabilir)
    5) Kardeşiniz yeni açacagı hesaptan sizin aldığınız oyunları ve plus hesabını kullanabilir.
    6) Siz de kardeşiniz ile paylaştığınız kendi hesabınızdan giriş yaparak sıkıntısız oynayabilirsiz.

Hayırlısı olsun. Atladığım bir şey varsa arkadaşlar da yardımcı olacaktır.

hocam bu kardeşlik elder scrolls online gibi mmorpg oyunlarıda kapsıyor mu?

birde plus mevzusu, bu durumda bir arkadaşım ile kardeşlik yapsam senelik 150 lira versem ikimiz 150liraya 1 sene plus sahibi mi olmuş oluyoruz acaba?

• Zaris kullanıcısına yanıt
    O oyunlarda farklı bir durum mu var bilmiyorum fakat her şeyi kapsar. Plus senelik alıp iki kişi kullanabilirsiniz fakat yukarıda anlattıgım şekilde olmak zorunda. Buna daimi kardeşlik ismini vermişler zaten. Güvendiğiniz biri varsa sürekli bu yöntemi kullanabilirsiniz.
  • ALINIK

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

SATILIK

Uncharted 1 : 10 tl
    Shadow of mordor : 15 tl
    The Evil Within + Tüm DLC'ler (The Assignment, The Consequences, The Executioner) : 20 tl
    Burnout Paradise: 10 tl
  • Alınık gta5

Farcry 4le takas olur
  • 
Sayfa: önceki 943944945946947
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.