Bildirim
PS3 Reaper of Souls, Online?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: DhAk
arkadaşlar merhaba,
geçtiğimiz haftalarda ps store'da indirimde olduğunu görünce diablo 3 reaper of souls aldım. single player oynamakta sıkıntı yok, ancak bir türlü online oynayamadım.
nasıl online oynayabileceğim konusunda bilgisi olan var mı?
teşekkürler.
public games seçeneğini seç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykrr -- 5 Haziran 2015; 0:14:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ykrr
quote:
Orijinalden alıntı: DhAk
arkadaşlar merhaba,
geçtiğimiz haftalarda ps store'da indirimde olduğunu görünce diablo 3 reaper of souls aldım. single player oynamakta sıkıntı yok, ancak bir türlü online oynayamadım.
nasıl online oynayabileceğim konusunda bilgisi olan var mı?
teşekkürler.
public games seçeneğini seç
Sknti buysa cidden hic bulasma oyuna daha sil gitsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akşam eve gittiğimde bunu bir deneyeyim :D
belki bulamamışımdır, ama bu kadar kolaysa siliyorum haklısınız :))
teşekkürler. -
Diablo 3 konsolda online olmuyor diye biliyorum . Oyun kutusunun üzerinde de bunu belirtmişti Blizzard. Eğer değiştirildiyse bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ravalond
Diablo 3 konsolda online olmuyor diye biliyorum . Oyun kutusunun üzerinde de bunu belirtmişti Blizzard. Eğer değiştirildiyse bilmiyorum.
oluyor oluyor. Ben ps3 ile online oynuyorum.
Arkadaşların dediği gibi public seçiyorsun, sonra gelen zorluk seviyelerinden birini seçiyorsun. Genelde expert'de kimse olmuyor, hard'da birileri mutlaka oluyor. Öyle böyle derken 2 saatte 4 level atladım :) -
sağol arkadaşlar teşekkür ederim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X