Şimdi Ara

PS3 Red Dead Redemption Vahşi At

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar red dead redemptionda vahşi at yakalama bölümünü geçemiyorum yardım lütfen

• Ana konudan sorsan daha iyiydi.Neyse sağ veya sol joistickti hatırlamıyorum.İşte at hangi yöne savuruyorsa sen tam tersine çekiceksin joistiği attan düşmemeye çalışıcaksın.
  • Atı yakala ve ata bin sonrada analoğu at evcilleşene kadar sola ve sağa çevir.
  • atı tutuyorum ama benım attan inip ona binene kadar tuttuğum at kaçıyor
  • sol analog ile yönünü ayarlıcaksın atın seni attığı yönün tam tersine
  • onu anladımda ata binene kadar kaçmaması için ne yapmalıyım
  • hedef alma tuşunu bırakmıcaksın ata binene kadar ;)
  • tamam atı evcilleştirip götürdüm daha sonra yine at yakalıyoruz canyona git felan diyo ama yakaladığımız ata binemiyorum :S:S:S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HBK-

tamam atı evcilleştirip götürdüm daha sonra yine at yakalıyoruz canyona git felan diyo ama yakaladığımız ata binemiyorum :S:S:S:S

kendi atına bineceksin ve haritadaki mavi noktaya gideceksin
  • vahşi at çekilmiyor iple ama :S:S:S
  • O beyaz atı evcillestireceksin
  • evcilleştirilmiyor vahşi ata binemiyorsun :S:S:S
  • Yahu basılı tutucan R2 ye ki ipi atın boynunda tutsun. İp atın boynundayken inip diğerine bineceksin. Burada soracağına yapmayı denesen şimdiye yapmıştın, beni de ilk seferinde uğraştırmıştı.
  • abi ilk gidiyoz 1 adam 1 kadın ikisinede 1 at tutuyorum çiftiğe götürüyolar sonra kadınla ben aşşağı doğru iniyorum ordada at tutuyorum benım attan iniyorum ama o tuttuğum ata binilmiyor buğazındaki ip ile çekmeyi denedim at çekilmiyor
  • Atı çekmiceksin zaten.İp boynundayken tuşu bırakmadan yanına gidip üstüne binceksin
  • abi anlatamıyorum heralde ata binilmiyor :S:S
  • umarım bu yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HBK-

abi anlatamıyorum heralde ata binilmiyor :S:S

İple yakalayıp öyle bineceksin
  • teşekkür ediyorum orayı geçtim şimdi W harfi yani hasta adamı at arabası ile götürmeyi geçemiyorum ora nasıl olacak
  • Yoldan git sürekli gelen adamları'da dead eye'la indir. Çok zor bölümler değil takıldıkların ilerde çok zorlanırsın oyunda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.