Arkadaşlar red dead redemptionda vahşi at yakalama bölümünü geçemiyorum yardım lütfen
Ana konudan sorsan daha iyiydi.Neyse sağ veya sol joistickti hatırlamıyorum.İşte at hangi yöne savuruyorsa sen tam tersine çekiceksin joistiği attan düşmemeye çalışıcaksın.
Atı yakala ve ata bin sonrada analoğu at evcilleşene kadar sola ve sağa çevir.
atı tutuyorum ama benım attan inip ona binene kadar tuttuğum at kaçıyor
sol analog ile yönünü ayarlıcaksın atın seni attığı yönün tam tersine
onu anladımda ata binene kadar kaçmaması için ne yapmalıyım
hedef alma tuşunu bırakmıcaksın ata binene kadar ;)
tamam atı evcilleştirip götürdüm daha sonra yine at yakalıyoruz canyona git felan diyo ama yakaladığımız ata binemiyorum :S:S:S:S
quote:
Orijinalden alıntı: -HBK-
tamam atı evcilleştirip götürdüm daha sonra yine at yakalıyoruz canyona git felan diyo ama yakaladığımız ata binemiyorum :S:S:S:S
kendi atına bineceksin ve haritadaki mavi noktaya gideceksin
vahşi at çekilmiyor iple ama :S:S:S
O beyaz atı evcillestireceksin
evcilleştirilmiyor vahşi ata binemiyorsun :S:S:S
Yahu basılı tutucan R2 ye ki ipi atın boynunda tutsun. İp atın boynundayken inip diğerine bineceksin. Burada soracağına yapmayı denesen şimdiye yapmıştın, beni de ilk seferinde uğraştırmıştı.
abi ilk gidiyoz 1 adam 1 kadın ikisinede 1 at tutuyorum çiftiğe götürüyolar sonra kadınla ben aşşağı doğru iniyorum ordada at tutuyorum benım attan iniyorum ama o tuttuğum ata binilmiyor buğazındaki ip ile çekmeyi denedim at çekilmiyor
Atı çekmiceksin zaten.İp boynundayken tuşu bırakmadan yanına gidip üstüne binceksin
abi anlatamıyorum heralde ata binilmiyor :S:S
umarım bu yardımcı olur
quote:
Orijinalden alıntı: -HBK-
abi anlatamıyorum heralde ata binilmiyor :S:S
İple yakalayıp öyle bineceksin
teşekkür ediyorum orayı geçtim şimdi W harfi yani hasta adamı at arabası ile götürmeyi geçemiyorum ora nasıl olacak
Yoldan git sürekli gelen adamları'da dead eye'la indir. Çok zor bölümler değil takıldıkların ilerde çok zorlanırsın oyunda