Ps3 ve emülatör için çıkış yapan yamanın xbox360 portu devam etmektedir. Türkçe Çeviri: TRGAMESTUDIO https://www.trgamestudio.com/ps3-a-zye-turkce-yama-arsivi.html Satın alma linki: https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=24092470 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persprensi61 -- 5 Şubat 2024; 1:15:50 > |
PS3 & RPCS3 EMU RED DEAD REDEMPTION TÜRKÇE YAMA
-
-
Forumda Xenia için çok kaliteli bir çevirisi mevcut bu oyunun? Hatta Nintendo emulatörlere de uyarlanacak.
Ücretsizi ve kalitesinden emin olduğumuz bir yama forumda dururken sizin yamanıza neden para versin millet? -
Biz yamayı playstation 3 için çıkardık. Ve yama aynı zamanda emülatörde de çalışıyor ama bizim odak noktamız konsol. Kendin söylüyorsun emülatör yaması daha önce çıkmış diye. Konsolda oynamak isteyen adam oynasın o zaman senin bahsettiğin emülatörde, nasıl olacak? Bu oyunlar sonuçta hiçbir gruba özel değil, isteyen isteği şekilde yamasını çıkarabiliyor. Daha önce kalitesinden emin olduğun bir yamaysa o zaman sen o yama ile oynarsın güzel kardeşim. Burada gelip sizin yamanıza kim neden para versin diyip aşağılayıcı tavırlarda bulunmak senin haddine de değil bunun farkına var.
-
Bir ps3 sahibiyim daha önce rdr 2 oynadım ve bitirdim şimdi de ilk oyununu oynamak istiyorum sadece yamayı nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olursanız satın almayı düşünüyorum
-
Ben satın aldım dostum yamanın kurulumu kolay yardımcı oluyorlar aldıktan sonra zaten
-
Ee hani rockstar telif atıyordu yoksa yalan mı o iş -
ben yamayı aldım ama nasıl kurulacağını anlamadım.maille sordum ama malesef dönüş yapan da olmadı
-
Discord kanalından sor yanıt alırsın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Forumda Xenia için çok kaliteli bir çevirisi mevcut bu oyunun? Hatta Nintendo emulatörlere de uyarlanacak.
Ücretsizi ve kalitesinden emin olduğumuz bir yama forumda dururken sizin yamanıza neden para versin millet? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X