Bildirim
Ps3 Split Screen Two Player Oyunlar?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu konuda istediğiniz bilgiye bu siteden ulaşabilirsiniz;http://www.co-optimus.com Benim size tavsiyem Borderlands serilerini oynayın. -
Split Screen demiş arkadaş
FPS olarak CoD un tüm oyunları var Black Ops II yi deneyebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: xcage46
Bu konuda istediğiniz bilgiye bu siteden ulaşabilirsiniz;http://www.co-optimus.com Benim size tavsiyem Borderlands serilerini oynayın.
Teşekkürler iyi siteymiş -
quote:
Orijinalden alıntı: onureyiz
Split Screen demiş arkadaş
FPS olarak CoD un tüm oyunları var Black Ops II yi deneyebilirsin
Ama Cod'un galiba zombi modeları split screen oynanıyor diye biliyorum bana hikaye modu 2 kişilik olan lazım -
killzone3 ü tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: mr.nako
killzone3 ü tavsiye ederim
Onu oynadım çok begendim -
quote:
Orijinalden alıntı: TheHaydarX
quote:
Onu oynadım çok begendim
Resistance 3 de split screen'di galiba. Uncharted da -yoksa sadece multi için mi? He bir de Army of Two var bundan eminim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakoid -- 29 Temmuz 2013; 16:00:42 > -
Evet Army Of Two güzel bir oyun, ben de tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: eehbee
Evet Army Of Two güzel bir oyun, ben de tavsiye ederim.
army of two zaten sürekli iki kişi felansın güzel oyun duydum ama oynamadım oynıyacagım bundan emin olun -
quote:
Orijinalden alıntı: Mæster
quote:
Orijinalden alıntı: TheHaydarX
quote:
Onu oynadım çok begendim
Resistance 3 de split screen'di galiba. Uncharted da -yoksa sadece multi için mi? He bir de Army of Two var bundan eminim
Resistance 3 bende var bi ayarlardan bakayım 2 player oynanıyor mu yoksa coop'ta yanına adam mı alabiliyorsun
-
Bayağı geç ama;
Resident evil revelation 2 var
Gerçekten mükemmel oyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X