Şimdi Ara

PS3 STARTER PACK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende gördüm o siteyi ama yeni galiba.Gold'un online alışveriş sitesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfaromeo0123

hizli-al diye bir site var. HDMI kablo dahil 1200 YTL,12 taksit...

Bu siteden alışveriş yapan var mı daha önce?

ben kendime philips cool skin 8060 tıras makinesi aldım.

piyasadaki en iyi fiyatlardan birini veriyorlardı. teknosa filan gayet ucuk fiyatlı iken burası gayet makuldu. guvendim ve aldım. ertesi gun kargoya verdiler, kargo'da verildigi gunun ertesinde getirdi.

gercekten hızlı calısıyorlar. tras makinesi ile gelen bonus losyonu da bantla yapistirmislar. bunu beklemiyordum aslında, genelde hic edilir ama gondermisler. o yuzden guvenilir bir firma diye dusunuyorum.

tavsiye ederim. ps3 paketine verdikleri fiyatı gordum, piyasadaki makul kabul edilebilecek fiyatlardan biri, sanıyorum ellerinde de var. hemen gondericekler cunku, o ibare var fiyatta. almamıs olsam, alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yang wenli -- 10 Kasım 2007; 10:22:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: soldiersoy

Cardfinans 8 taksit %12 indirim uygulaması var o yüzden 1090ytl oluyor.

Starter pack 1090 ytl bence iyi bir fiyat. Gerçi verilen oyunlar beni hiç ilgilendirmiyor ama değiş tokuş için elde 2 adet orjinal oyun olması fena olmaz.
    Card finans kredi kartını yaygınlaştırmak için cazip imkanlar sunuyor. Bende yok malesef.
  • Bugün dolaştım baktım daha uygun bir yer yok.Dönerken uğradım ama hepsi satılmış maalesef.Hafta içi tekrar geleceği söylendi.
  • tgar dan ps3+2 oyun +1 Dual Shock almayı düşünüyorum netten acaba güvenlimidir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Trex

tgar dan ps3+2 oyun +1 Dual Shock almayı düşünüyorum netten acaba güvenlimidir ?

?
  • Şimdiye kadar birkaç alışverişim oldu,ilgi alakaları çok güzel.Bence yapabilirsin.
  • teşekkürler cevabın için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.