Şimdi Ara

PS3'te başarısız olan yapımcılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet rockstar da ps3'te iyi batıran bir firma. l.a.noire'in ps3'te daha kötü olacağından eminim.
  • 2K Games'in bilhassa Mafia II oyunu sayesinde PS3 platformundan anlamadığını gördük. Oyununun platformlar arasındaki farkına bakınca o kadar eksik detaylar mevcut ki, resmen inanılır gibi değildi. Lakin bunlar konuşulduğunda, farkların bazı yorum ustaları tarafından PS3'ün performansı yüzünden olduğu belirtilmişti. Şimdi de firma uçuyor, kaçıyor denmiş...

Birde Rockstar Games bu listeye eklenir, GTA IV'de göze çarpan farklar yoktu ama Red Dead: Redemption bazen çekilmez bir hale geliyordu resmen. Tabii son aylarda yaşanan olaylardan yola çıkarsak, firmaların PS3 için kaliteli işlere imza atma yoluna girdiklerini hatırlatmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Valve başı çekiyordur heralde. Sonrasındaysa Rockstar Games.

Aynısını yazacaktım.
  • Mafia 2 tam bir hüsrandı
  • Valve
  • TREYARCH
  • valve kendini portal 2 ile affettirecek, benden söylemesi. ayrıca rockstar'ın ps3te düşen bir grafiği var. sıradaki oyunda ps3 versiyonu eksikliklerle gelirmiş. save filan yok ya da oyunu sonlandırmayı unuturlarmış. rockstar güven vermiyor
  • Bir Rockstar Games fanı olarak PS3 için Rockstar Games diyebilirim.
  • Valve
  • Mafia 2 tabiki beklenıldıgı kadar ii değildi, ama kücünsenemiyecek bi başarıda ortadadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDEyeSAnk -- 6 Mart 2011; 20:49:50 >
  • Mafia 2'nin PS3 sürümünü 2k yapmadı . Bear games mi ne öyle bir firma yaptı 2k'nın başarısı ortada boşa laf atmayın 2k akar :) r*'de öyle :)
  • Rockstar Games(Tüm oyunları X360 dan geride) ve 2K.
  • kanımca bu listeye crytek de girecek, demedi demeyin, crysis 2 ps3te pek iyi olmayacak gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Ben de katılıyorum 2k ve rockstar en beğendiğim oyun yapımcılarıdır fakat şu da bi gerçek 2 firma da ps3'te diğer platformlara kıyasla son derece başarısız.

ne tesadüftür ki 2side T2 nin bünyesinde yanlış anlaşılmasın T2 a özellikle Rockstar a bayılırım ancak ps3 e iyi optimizasyon yapmadılar şuana kadar inş. L.A Noire den sonra bu durum değişir.
  • ATARI Bence.Test drıve unlımıted 2 yı 4 gozle bekledım fakat 1 parmagımla gaza bıle basmıyorum !
  • sony destekli yapımcıların yaptığı exc. grafiklere bakalınca diğer oyun yapımcılarının %90 ninin cuvalladığı net
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher
    sony destekli yapımcıların yaptığı exc. grafiklere bakalınca diğer oyun yapımcılarının %90 ninin cuvalladığı net

%90 gibi bir çuvallama oranı varsa asıl çuvallayan Sony'dir.
  • KONAMI

sadece ps3 değil, genel olarak bu nesil mgs4 haricinde konami'ye pek yaramadı bence. yılların efsanesi pes serisini öldürdü adamlar resmen, allahtan fifa yetişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryy22 -- 7 Mart 2011; 10:05:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeru

%90 gibi bir çuvallama oranı varsa asıl çuvallayan Sony'dir.

Fail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMF -- 7 Mart 2011; 13:24:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.