Şimdi Ara

Ps3'te gb önemlimi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki harici hdd ye demo felan indirilebiliyormu eğer olursa şimdi 12 gb lıkları çıktı 450 tl onlardan alıcam?
    bide hdd yi pc gibi kendi özelliklerini onda da kullana bilirmiyim acaba?
  • En iyisi 320 GB, hiç bir derdi yok içine ne atarsan at dolduramıyorsun zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

En iyisi 320 GB, hiç bir derdi yok içine ne atarsan at dolduramıyorsun zaten.

320 gb'yi anca plus doldurur, aşağısı kurtarmaz dediğin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur383838

peki harici hdd ye demo felan indirilebiliyormu eğer olursa şimdi 12 gb lıkları çıktı 450 tl onlardan alıcam?

yanıt alsaydım
  • quote:

peki harici hdd ye demo felan indirilebiliyormu eğer olursa şimdi 12 gb lıkları çıktı 450 tl onlardan alıcam?

Harici HDD'ye orijinal oyun-demo indiremezsin. Dahili 500 küsür GB HDD alman iyi olur.
    2. sorunu anlamadım.
  • ps3'ü orjinal olarak kullanacaksanız harici hdd'ye demo oyun veya tam sürüm oyun atamazsınız. Ps3 içerisine takılan hdd'yi kendisine uygun şekilde formtlar. usb'den sadece fat32 formatlı hdd tanır (film, müzik ve resim için)
  • Birşey soracam 12 gb süper slim ve 500 gb arasındaki fark neler.12 gb alıp hdd değişebilirmiyim.Değiştiriken ne gibi şeyler yapmam lazım bir söyler misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Harici HDD'ye orijinal oyun-demo indiremezsin. Dahili 500 küsür GB HDD alman iyi olur.
    2. sorunu anlamadım.

tmm 2. soruyu jack_sparrow_82 cavapladi her sey icin tesekkurler arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her PS3 alışımda orjinal HDD'yi söküp 1TB HDD ile değiştiririm. Yer sıkıntım asla olmuyor. İstersem 1TB HDD'yi de rahat doldururum ama fazla kasmıyorum. 1TB HDD'ler ucuz üstelik. Araştırın derim piyasayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Her PS3 alışımda orjinal HDD'yi söküp 1TB HDD ile değiştiririm. Yer sıkıntım asla olmuyor. İstersem 1TB HDD'yi de rahat doldururum ama fazla kasmıyorum. 1TB HDD'ler ucuz üstelik. Araştırın derim piyasayı.

ne yanı1 tb hdd desteklıyomu hocam ps3 slım
  • sıf data ve save dosyaları için alırım valla
  • CD li oynayacaksan 320 GB al zaten bir kısmını oyunlar ve kaydedilmiş veriler kaplar emin ol alınca hep oyun oynamak seni bıktıracak bu yüzden fotoğraf müzik vs. şeyler de yüklersin. En iyisi 320 gb dır yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfrace57

quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Her PS3 alışımda orjinal HDD'yi söküp 1TB HDD ile değiştiririm. Yer sıkıntım asla olmuyor. İstersem 1TB HDD'yi de rahat doldururum ama fazla kasmıyorum. 1TB HDD'ler ucuz üstelik. Araştırın derim piyasayı.

ne yanı1 tb hdd desteklıyomu hocam ps3 slım

Evet, destekliyor.
  • Bu 1 TB yi desteklemesi iyiymiş benim hafıza nerdeyse dolmak üzereydi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.