Şimdi Ara

ps3 te gol kaydetme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ps3 te atmış olduğumuz muhteşem goller gümbürtüye gidiyor.nasıl kaydedebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdkara -- 29 Aralık 2010; 21:59:16 >

• golü attıktan sonra insant replay e gel upload ya da save olan düğme vardır ona bas bi de insant replay de bir çubuk var onu pozisyonun biraz başına çek nerden kaydedeceksen sonra save ya da upload yazan dümeye bas replay theatre save der isim yaz save le
  • bende fifa2011'de kaydetmiş olduğum golleri pc'de açamıyorum bu konuda bi bilgisi olan varsa yardım edebilirmi
  • online maç yaparken attığım golleri veya maç highlights ı video olarak kaydedemiyomuyuz? tarihi maçlar olduğu zaman bunu kaydedemedik hiç.
  • maç bitince hemen çıkmayın istatistik bölümünün orda highlights gibi bişey var ordan gole gelin ve kare ile save edin
  • maç içinde instant replay yok yani gola tınca kaydedemiyom. maçtan sonra highlights vardı ama kaydetme yoktur diye girmemiştim bugün denicem teşekkürler. aslında full highlights ı kaydetse çok güzel olur. maç özeti gibi. bazen tarihi maçlar oynuyoz yada turnuvada önemli maçlar mesela
  • orda maç içindeki önemli pozisyonları veriyo bi nevi özet gibi :) mesela dün ben bi frikikten bide rövasatayla attım ama adam maç sonu kaçınca goller boşa gitti oysa maç içinde save olsa tadından yenmez
  • evet bende kaydettim bi tane gol :) ama italyayı portekizle deplasmanda yendim 5-1 sadece 3 golüm vardı highlightsta direklerden dönüp 3 kez vurduğum top gol olmuştu onu kaydettim ama upoad olarak easports footballworld e kaydettim. nereye gitti bilmiyom pcden girip nasıl bulabilirim?

bazen elim alışınca çok zor maçları farklı kazanabiliyom özellikle hergolden sonra aynı dans rakibi kızdırı galiba daha çok yiyo italyayı 5-1 yenerken sağlı sollu geliyodu sade defans yaptım 5 tane çaktım mesela
  • bnce kaydetmenin hiç bi anlamı yok boş iş
  • neden boş iş olsun ilginç golleri yada görüntüleri kaydetmek işe yarar.

bugün attığım bi golü kaydettim ama çok kısa replay alıyor. gol sevinciyle beraber alması lazım vbe pozisyonun öncesinide almadı o süper pas güme gitti. yetersiz bişey bence
    http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/120169616

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 23 Nisan 2012; 22:57:18 >
  • bencede boşa kaydetme bakıp nacan kı arkadaşlara mı gösterecen eğer öyleyse ben cok yaptım kımse sallamadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.