Şimdi Ara

ps3 te sarı ışığın yanıp sönmesi ile ilgili?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi sarı ışığın yanıp sönmesi sakıncalımı?
    konsolum 2 aylık ve ps3 320 gb slim(orj oynuyorum)
    bugün konsolu 13 saat çalıştırdım ve bir ara oyun içindeyken konsol dondu(bu donma sorunu sarı ışık olmasada normal mi?).tekrar başlattım herhangi bir sorun yoktu.
    bildiğim kadarıyla ps3 te yeşil olan ışık wireless ve sarı olanda hdd(zaten konsolun üzerinde semboller mevcut)
    bir kaç konu araştırdım ama genelde sarı ışık sabit yanarsa tehlikeli bir durummuş gibi gözüküyor
    ps3 ü normalde 2-3 saat oynadığım için böyle birşeyle karşılaşmamıştım(bu arada 13 saatin 11 saati uncharted 2 oynadım)
    bilgi verebilirseniz,az çokta benim okuduklarımla kesin bir sonuca ulaşabilirim
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenimsi -- 26 Eylül 2011; 23:58:58 >

• Oyun yükleme ekranlarında bu turuncu ışık sıkça kısa aralıklarla yanar söner. Bu HDD erişim ışığı çünkü. HDD yi okurken veya yazarken sürekli yanar bu ışık.

Oyun esnasında ise buna nazaran daha az kıpırdanma olur. Ama sürekli bu ışık yanıyorsa HDD de bir problem olduğu anlamına gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Oyun yükleme ekranlarında bu turuncu ışık sıkça kısa aralıklarla yanar söner. Bu HDD erişim ışığı çünkü. HDD yi okurken veya yazarken sürekli yanar bu ışık.

Oyun esnasında ise buna nazaran daha az kıpırdanma olur. Ama sürekli bu ışık yanıyorsa HDD de bir problem olduğu anlamına gelebilir.

oyun esnasında herhangi bir yükleme ekranı söz konusu değilken sürekli yanıp sönmesi sakıncalımıdır,buna açıklık getirebilirmisin.
    sabit yanma diye birşey söz konusu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomenimsi

quote:

Oyun yükleme ekranlarında bu turuncu ışık sıkça kısa aralıklarla yanar söner. Bu HDD erişim ışığı çünkü. HDD yi okurken veya yazarken sürekli yanar bu ışık.

oyun esnasında herhangi bir yükleme ekranı söz konusu değilken sürekli yanıp sönmesi sakıncalımıdır,buna açıklık getirebilirmisin.

O olağan bir durum, kaplamaları yüklemek için, checkpoint yerlerinde vb için sık sık yanıp söner o ışık.

• quote:

quote:

quote:

O olağan bir durum, kaplamaları yüklemek için, checkpoint yerlerinde vb için sık sık yanıp söner o ışık.

peki ozaman uncharted 2 ye(%98 de kalmıştım)devam ediyorum,ilgin için sağol

• bu arada 2 kere başıma geldi yanlış hatırlamıyorsam.ps3 te oyun oynarken konsolun donması normalmidir?(biri uncharted 2 de ve diğeride killzone 3 te oldu)
    bunuda öğrenirsen içim rahatlayacak
  • quote:

bu arada 2 kere başıma geldi yanlış hatırlamıyorsam.ps3 te oyun oynarken konsolun donması normalmidir?(biri uncharted 2 de ve diğeride killzone 3 te oldu)

Çok sık oluyorsa bir problem vardır. Ama bir iki kere birşey olduysa problem yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu arada 2 kere başıma geldi yanlış hatırlamıyorsam.ps3 te oyun oynarken konsolun donması normalmidir?(biri uncharted 2 de ve diğeride killzone 3 te oldu)

Ara ara donar ps3, bu forumda ps3 ü sıkça oynayıpta donma problemi yaşamayan yoktur ama ender olan şeyler, sorun yapmayacak kadar ender sıklıkta olur ayda 1 yada 2 maksimum. Yazın daha fazla görülür mesela o da normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Ara ara donar ps3, bu forumda ps3 ü sıkça oynayıpta donma problemi yaşamayan yoktur ama ender olan şeyler, sorun yapmayacak kadar ender sıklıkta olur ayda 1 yada 2 maksimum. Yazın daha fazla görülür mesela o da normaldir.

teşekkür ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.