Şimdi Ara

PS3'te Sürücü Sesi Sorunu Lütfen Yardım Edin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erhanacikgoz1

amma panık ataksınız ya gorende ps3 patladı sanacak bu sesler gayet normal hıcmı cd rom sesı duymadın sankı ılk defa cd okuması goruyor gıbısın bu sesler pc dende gelıyor gayet normal ısterse takır takır otsun cd okudugu surece sıkıntı olmaz sıfır ps3 aç içine cd tak bu sesı yıne alırsın

GEREK YOK HER SOZU LAF ILE BEYANA BIR BAKIS BIN SÖZ EDER BAKISTAN ANLAYANA!!!!!!!! VE NOKTA

bu ne sinir ? Cevap vermeseniz daha iyiydi. Yukarıda "Bende bu ses çıkmıyor" yazıyorlar başka forumlara da sordum "Senin aletin bozuk git değiştir" dediler ne yapayım ben şimdi ? Telaşlanmayayım mı ? şimdiye kadar çok DVD'li bilgisayar kullandım böyle bir ses duymadım duysam sorar mıyım ? PS3 şimdi patlamadı ama sürücüdeki bu ses yüzünden ileride bir sorun çıkarsa kim ilgilenecek ? Garantisi bitmeden el atmam gerekiyordu ve şu anda onu yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopur -- 11 Haziran 2012; 21:25:36 >

• anladım dostum yanlıs yonlendırmeler var ps3 unde hıcbırsorun cıkmaz zaten bu ses her ps3 te var telaş yapma ıllada kafana takılıyorsa oyunlar psnden harddıske ındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanacikgoz1

anladım dostum yanlıs yonlendırmeler var ps3 unde hıcbırsorun cıkmaz zaten bu ses her ps3 te var telaş yapma ıllada kafana takılıyorsa oyunlar psnden harddıske ındır

Teşekkürler artık kafaya takmamaya çalışayım bari
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.