Şimdi Ara

PS3'TEN PSP GO'YA OYUN AKTARMA VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Store'dan aldığım oyunları PS3'e indirip PSP GO'ya aktarmak mümkün mü merak ediyorum. Veya PS3'te PSP'de de oynanabilen ve hazır download edilmiş oyunları da aynı şekilde PSP GO'ya aktarmak mümkün müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 14 Kasım 2010; 15:36:51 >

• PS3'ten değil de, Media GO sayesinde her türlü dosyanın yönetimi yapılıyormuş. İndirdim baktım adamlar süper bir araç geliştirmiş. Her türlü yedekleme, indirme gibi işlemi bu program aracılığı ile PC'den yapıyorsunuz. Store'a erişim de var, hesap bilgilerinizi girip bilgilerinizi kontrol ediyor, istediğiniz şeyi alabiliyorsunuz, valla süper olmuş...
  • aynen ps3ü yönetebiliyorsun buda hoş olmuş bide ps3 kolu ile psp go da oyun oynayabilmekde ilginç bir tecrübe
  • Onu bugün denedim de yapamadım. Gerçi netten bununla ilgili döküman buldum artık gündüz deneriz...
  • ps3e bağlıyorsun goyu aynı anda ps3 kolunuda gerekli adımları belirtiyor pspde ama döküman daha yararlı olur tabiki

çünkü ben goyu ps3 kolu olarak tanıtmak isterken keşfettim tam tersi oldu
  • Onu da hallettim
  • psp go ps3 ile hakkaten diğer modellerden çok daha iyi uyum içinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biri bana yardım etsin ya psp go yu ps3 koluyla nası kullanıcam ek bir kablo gerekirmi gerekirse kablonun ismi nedir lütfen açıklayın ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.