Şimdi Ara

( PS3 ) - TÜRKİYE SÜPER LİGİ - FIFA 15 MAÇLAR BAŞLAMIŞTIR !!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
4
Favori
5.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Erciyes 3-3 balıkesir
    Balikesir 3-2 caykur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rize 2-1 erciyes
    mersin 4-2 rize
  • Gençlerbirliği 0-2 Kasımpaşa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DUYURU :

yeni fikstür, puan durumu, oynanan maçlar, maçların son günü ve hükmen verilen maçlar forum mesajında güncellenmiştir arkadaşlar !!!!

Skorunuz da bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen geri bildirimde bulununuz !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insomnia86

rize 2-1 erciyes
    mersin 4-2 rize

Mersin kazanmis fakat 17. Haftada 1 0 rizenin aldigi gozukuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: affetmeyeci

quote:

rize 2-1 erciyes
    mersin 4-2 rize

kurallar'ın altındaki önemli başlığının 4. maddesi ...
  • quote:

quote:

quote:

rize 2-1 erciyes
    mersin 4-2 rize

- Verilen 3 er haftalık fikstürlerin 2 tanesini dahi yapamayan arkadaşların, maç yaptığı kişinin skor açısından mağdur olmaması açısından, o 3 maçlık periyodu full hükmen yenik sayılır.

Dün de whatsapptan yazmıssın oyunda oldugum icin pek duzgun okuyamadım ama simdi bilgilendim.Bence kural ortaya tamamen haksızlık cıkartıyor.Daha cok bilgilenmem gereken sorularim var inso, fairplay cercevesinde soruyorum

Uc maclik periyodta mac yaptigi tek kisi neden magdur oluyor? / Skor acisindan ne demek?

Tek kisi magdur olup uc puani aliyorsa diger 12 takimin hakki yenmis olmuyor mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

rize 2-1 erciyes
    mersin 4-2 rize

- Verilen 3 er haftalık fikstürlerin 2 tanesini dahi yapamayan arkadaşların, maç yaptığı kişinin skor açısından mağdur olmaması açısından, o 3 maçlık periyodu full hükmen yenik sayılır.

Dün de whatsapptan yazmıssın oyunda oldugum icin pek duzgun okuyamadım ama simdi bilgilendim.Bence kural ortaya tamamen haksızlık cıkartıyor.Daha cok bilgilenmem gereken sorularim var inso, fairplay cercevesinde soruyorum

Uc maclik periyodta mac yaptigi tek kisi neden magdur oluyor? / Skor acisindan ne demek?

Tek kisi magdur olup uc puani aliyorsa diger 12 takimin hakki yenmis olmuyor mu?

olaya şu açıdan yaklaşalım o halde

ben mersin ile maç yapmasaydım; teorik olarak fikstürde 0 maç yaptığı gözükecekti ve hiç maç yapmadığından yine hükmen sayılacaktı.

hükmen verilen diğer maçlarına bakacak olursak; konya ve g.antep var. Mesela konya ile birlikte 2. lik şansım var. Ben maç yapıp yeniliyorum, konya maç yapmadan 3 puanı alıyor.Bende maç yapmasam bende 3 puanı alırdım.Tabii bu takımlar ve kurallar herkes için geçerli..rize değilde balıkesir yada başka takım olsaydı yine 3 puan kazanırdı. kimi 1. için mücadele eder,kimi son 3 takım olmamak için vs...

bu durumun bir nebze önüne geçebilmek adına 3 er haftalık fikstürler var. bir nebze diyorum çünkü 3 er hafta değilde komple ligi baz alsan olayın önüne geçemezsin... mesela 11. ve 13. hafta, kasımpaşa hükmen yenilmiş, ben 4-0 yenildim,dediğin gibi genel anlamda kendi adıma mağdur oldum ama önüne geçemem.. çünkü ben ilk 3 haftalık fikstürde 4-0 yenildim, bahsettiğim hükmenler 11 ve 13.haftalarda..

keşke herkes zamanında maçlarını yapsa da, hükmen işlerine girmek durumunda olmasak .. her daim,her turnuvada hükmen maçlar adına bir takım tartışmalar vs. çıkıyor ve yorucu oluyor.Mersin ile oynayan arkadaşın galibiyeti boşa çıktığı için üzgünüm, fakat maçları yapabilmek adına herkese yeterince süre tanınıyor ve kurallar,skorlar,son maç tarihi falan hepsi forum mesajında yazıyor.

• Insomnia86 kullanıcısına yanıt
    Olaya bin bir türlü acidan yaklasilabilir.Daha cok ornek yazilabilir.O oyuncu senin haricinde diger iki macina cikmadi.sorumsuz bi davranis gosterdi orasi ayri.. Konu oyuncu olarak sen ve takimin da degil, sorumsuz davranan kisi ve kurali dusunup koyan kisidir..

Ucer haftalik periyotlar seklinde olsada bu bir lig.Her hafta bagimsiz degerlendirilmeli.super ligte galatasaray dunku mersin macina cikmasaydi gecen iki haftada aldigi puanlar silinecek miydi? bunun mantigi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmeyeci -- 13 Eylül 2015; 14:50:45 >
  • mantıken dediğin doğru, her hafta bağımsız olmalı aslında ama şöyle bir durum var, fifa 10 dan beri sayısız turnuva düzenledim ve yer aldım. Mevcut durumla birçok kez karşılaştım.. adam diyor ki, ben maçımı yaptım 2 maçta 1 beraberlik 1 yenilgi aldım. gruptaki diğer arkadaş 2 maçı da hükmen kazandı. 1b ve 1m alan 3. , 2 maçı hükmen alan 2. olup üst tura çıktı. adamın isyanını düşünüyorsun, adam haklı beyler :)

şöyle bir durumda mümkün geçen sezon galatasaray şampiyon oldu, sondan 2. hafta şampiyonluğu garantilemişti falan hatırlarsan ... son hafta rize ile oynadı ve rize de sondan 2. hafta kümede kalmayı garantiledi. Ya garantilemeseydi? galatasaray nede olsa şampiyon olduk diye maça çıkmayıp,rakibine 3 puanı verseydi, rizenin kümedeki rakiplerinin tepkisi ne olurdu tabii bu örnek resmi maçlar olduğundan, ütopik oluyor ama ya olsaydı

her neyse, mersin ile oynayan arkadaşa isterse 4-2 lik skoru güncelleyebilirim, benim adıma problem değil ama vermiş olduğum 6 maçın sadece 2 sini yapmış olması düşündürücüdür.Nitekim herkesin turnuvada emeği var.

• Mesela konya ile birlikte 2. lik şansım var. Ben maç yapıp yeniliyorum, konya maç yapmadan 3 puanı alıyor.Bende maç yapmasam bende 3 puanı alırdım.

Su dediginde gercekten mantik yok

Onun disinda kimse sizin macinizla kume dusmuyor sampiyon olmuyor.soyle olsaydi boyle olsaydiya da gerek yok.benim rakibim macina cikmiyorsa hukmen alirim diger rakibim de cikmiyorsa ondan da uc puan alirim.kimse buna bisey diyemez.eger macini hukmen aldigim kisi diger haftadaki macini yapiyorsa bu beni ve maci yaptigi kisiyi zerre ilgilendirmez kimse sen sunla macini yapmadin geldin benimle yaptin beni yendin haksizlik oldu demez diyemez

Istersen bunu bi oylayalim inso hangisi daha mantikli oynayanlar karar versin

Edit;6 maçın sadece 2 sini yapmış olması düşündürücüdür. Bu durumu turnuvayi duzenleyen kisi olarak senin macina denk gelince fark etmen cok daha fazla dusundurucudur, sanssizligin olmasi gerekirken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmeyeci -- 13 Eylül 2015; 15:46:12 >

• quote:

Mesela konya ile birlikte 2. lik şansım var. Ben maç yapıp yeniliyorum, konya maç yapmadan 3 puanı alıyor.Bende maç yapmasam bende 3 puanı alırdım.

Su dediginde gercekten mantik yok

Onun disinda kimse sizin macinizla kume dusmuyor sampiyon olmuyor.soyle olsaydi boyle olsaydiya da gerek yok.benim rakibim macina cikmiyorsa hukmen alirim diger rakibim de cikmiyorsa ondan da uc puan alirim.kimse buna bisey diyemez.eger macini hukmen aldigim kisi diger haftadaki macini yapiyorsa bu beni ve maci yaptigi kisiyi zerre ilgilendirmez kimse sen sunla macini yapmadin geldin benimle yaptin beni yendin haksizlik oldu demez diyemez

Istersen bunu bi oylayalim inso hangisi daha mantikli oynayanlar karar versin

Edit;6 maçın sadece 2 sini yapmış olması düşündürücüdür. Bu durumu turnuvayi duzenleyen kisi olarak senin macina denk gelince fark etmen cok daha fazla dusundurucudur, sanssizligin olmasi gerekirken

rakibin senin maçına çıkmıyorsa zaten 3 puanını alıyorsun onda bir sorun yok ki

evet düşündürücüdür çünkü önceden verilen hükmenlere bakacak olursan; lig dahilinde ilk 10 haftada sadece 1 maçın hükmen verildiğini görürsün. yeni katılan arkadaşın ilk 6 maçında 4 ünü yapmaması direk göze batıyor zaten, illa benim ile maçının olup,olmamasına gerek yok. Kendisini Bertan ın referansı ile aldım, bu konuda da rahatsızlığımı Bertan a yazdım. Sanki normalde hiç dikkatimi çekmiyor da bana gelince dikkatimi çekiyormuş gibi bir algı yaratmışsın, alakası yok ve yazmış olduğun son cümle beni rahatsız etti. Ayrıca söz konusu kural, turnuvanın en başından beri yazan kuraldır. 19. maçta tepki koyman garip değil mi?

oylanabilir benim açımdan sorun yok

• 19.macta tepki koyuyorum cunku ilk defa boyle mantiksiz biseyle karsi karsiya geldim.oyucu verilen uc macindan sadde birisini yapabilmis.eger bu uc mac oncesi de maclarini eksik yapiyorsa zaten o oyuncu ligten cikarilmaliydi.sen maci yapmayi kabul etmissin o kabul etmis mac oynanmis 4 2 bitmis hala hukmen aldima getirebiliyorsun.adelet kirli atlet iste bu keske onceden denk gelseydim de bu duruma konussaydik guzelce.simdi senin ikincilik sansin var dedigin gibi (bu algı degil senin cumlen)

Konuyla ilgili daha fazla bisey yazmayacagim oylarsin sonuca gore davraniriz

• quote:

19.macta tepki koyuyorum cunku ilk defa boyle mantiksiz biseyle karsi karsiya geldim.oyucu verilen uc macindan sadde birisini yapabilmis.eger bu uc mac oncesi de maclarini eksik yapiyorsa zaten o oyuncu ligten cikarilmaliydi.sen maci yapmayi kabul etmissin o kabul etmis mac oynanmis 4 2 bitmis hala hukmen aldima getirebiliyorsun.adelet kirli atlet iste bu keske onceden denk gelseydim de bu duruma konussaydik guzelce.simdi senin ikincilik sansin var dedigin gibi (bu algı degil senin cumlen)

beni de baydı konu açıkçası, nitekim alacağım yada alamayacağım 3 puana ihtiyacım yok. yaptığım şey kurallar dahilindedir. yaptığım şey benim değil başkasını ilgilendirseydi yine yapardım.
    19.macta tepki koyuyorsun çünkü oynadığın turnuvanın kurallarını ve önemli maddelerini okumamışsın demek ki en başından beri yazıyor ilk 3 maçlık dönemde belki işi var,belki terör olayları nedeniyle morali bozuk diye oynayamamıştır diyerek çıkarmadım. Nitekim direk ilk 3 maçı tamamlayamadı diye direk turnuvadan çıkarıp atmıyorum.2. şansı veriyorum.

• quote:

quote:

19.macta tepki koyuyorum cunku ilk defa boyle mantiksiz biseyle karsi karsiya geldim.oyucu verilen uc macindan sadde birisini yapabilmis.eger bu uc mac oncesi de maclarini eksik yapiyorsa zaten o oyuncu ligten cikarilmaliydi.sen maci yapmayi kabul etmissin o kabul etmis mac oynanmis 4 2 bitmis hala hukmen aldima getirebiliyorsun.adelet kirli atlet iste bu keske onceden denk gelseydim de bu duruma konussaydik guzelce.simdi senin ikincilik sansin var dedigin gibi (bu algı degil senin cumlen)

beni de baydı konu açıkçası, nitekim alacağım yada alamayacağım 3 puana ihtiyacım yok. yaptığım şey kurallar dahilindedir. yaptığım şey benim değil başkasını ilgilendirseydi yine yapardım.
    19.macta tepki koyuyorsun çünkü oynadığın turnuvanın kurallarını ve önemli maddelerini okumamışsın demek ki en başından beri yazıyor ilk 3 maçlık dönemde belki işi var,belki terör olayları nedeniyle morali bozuk diye oynayamamıştır diyerek çıkarmadım. Nitekim direk ilk 3 maçı tamamlayamadı diye direk turnuvadan çıkarıp atmıyorum.2. şansı veriyorum.

Sen zaten bundan oncesi de bu kurali uygulamissin.simdi de uyguladin.puanlari da verdin hukmenleri de.ben sana uc puani sil ve arkadasa ver demiyorum tek sikinti bu mantiksiz dusuncenin arkasinda hala nasil durabiliyosun onu anlamis degilim.boyle devam edilecek demek ki onu anladik, tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

Sen zaten bundan oncesi de bu kurali uygulamissin.simdi de uyguladin.puanlari da verdin hukmenleri de.ben sana uc puani sil ve arkadasa ver demiyorum tek sikinti bu mantiksiz dusuncenin arkasinda hala nasil durabiliyosun onu anlamis degilim.boyle devam edilecek demek ki onu anladik, tesekkurler

herkesin düşüncesi, bakış açısı farklıdır.saygı duyarım

mantıksız olmadığını örneklerle anlatmaya çalıştım, gerisi sana kalmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

herkesin düşüncesi, bakış açısı farklıdır.saygı duyarım

mantıksız olmadığını örneklerle anlatmaya çalıştım, gerisi sana kalmış

Herkesin dusuncesi bakis acisi farklidir evet, oylayalim mumkunse whatsapptan veya burdan cogunlugun hangi dusunceyi mantikli buldugunu cok merak ettim

• DUYURU :

17.HAFTA

Gençlerbirlği SK v Eskişehirspor SK
    Mersin Idman Yurdu v Çaykur Rizespor

18.HAFTA

Istanbul Başakşehir SK v Gençlerbirlği SK

maçlarının skorları yeniden düzenlenmiştir.
  • Başakşehir:2 eskisehir:1

• kasımpaşa 0-1 Bursa
    kasımpaşa 3-0 başakşehir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.