Şimdi Ara

Ps3 turnuvasına katılıyorum, yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 turnuvası yapılacak oturduğum yakınlarda, arsenali düşünüyorum pes 2010 da barcelona ve r.madrid ile baş edebileceğim takım gibi geliyor bana, kadro çok zengin ve ben hızlı ayağa pas organizasyonları yapıyorum. Ne dersiniz sizce en iyi dizilim ve taktik nasıl olmalıdır ? arsenalden başka hangi takımları seçmeliyim ?

ve bir şey daha soracağım, taktik bölümünden pek anlamıyorum bunun içinde yorumlarınızı bekliyorum.

şimdiden teşekkürler..

• averaj takımı olursun arsenalle. r.madride karşı... barçayı belki biraz zorlarsın..
  •  Ps3 turnuvasına katılıyorum, yorumlarınızı bekliyorum

PS3te R.Madridle böyle oynarım genelde.Sol bek olmadığından Ezequiel Garayı oraya alıp CB oynatırım.ileri çıkmaz. ve shot poweri 95dir. Frikiklerde etkilidir. Soldan Kaka,Sağdan C.Ronaldoyla iyi yardırılır. Forvette Karim Benzeme hem yerden hem havadan çok etkilidir. L2 ile oyunun gidişatına göre all out attack,total defence,pressure,CB overlap vs. ayarlarım. Mamadou Diarra yerine Lass da tercih edilebilir ama boyu kısa olduğundan sıkıntı olabiliyor. Artısı topu oyuna daha iyi sokması.. Değişikliklerde Guti,Van der Vaart,Sneijder,Robben ve Negredoyu kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 28 Nisan 2010; 16:38:03 >

• Arsenal ile başarı sağlaman çok güç olur. Manu veya Inter ile mücadele etmen Arsenal'e göre daha mantıklı
  • İstediğin takımı alabiliyor musun?
  • sanırım yanlış anlaşıldım, turnuvaya beraber girdiğim arkadaşlarımla antreman yaptım ve averaj takımı olanlar rakiplerim oldu.
    ben fifa 09 cebit şampiyonu oldum biraz daha profosyonel yorumlar alabilirsem sevinirim :) 8-2 4-0 ve nice skorlarım var iddiaalı kişilere karşı fakat bana göre hızlı pas yapan hızlı oynayan bir takım arıyorum.
    yardırma mantığı ise bana kesinlikle uymaz çünkü top her zaman futbolcudan hızlı gidecektir, buna kendi hızımı eklerim ve ronaldolu messili takımlardan az gol yerim genelde.. Rakibe karşı iyi oynadığım içinde seçmeyi düşünmedim, valencia yı denedim en fazla tek veya iki farklı galibiyetler aldım karambol golleri vs. man.utd liverpool çok kötü, inter ve milan yavaş, juve yetersiz geldi. Ps3 de çok fazla tecrübem olmasa da çocukluğumdan beri oynarım, yeterim gibime geliyor..

pes 2010 da bulunan tüm takımları alabiliyoruz milli takımlar hariç sanırım..
  • iyi bildiğin gibi oyna.adam gibi oyunu bilen biri gelsinde karşına gör sen arsenalle ne kadar zor duruma düşüyorsun. fifaya benzemez bu işler..

kolay gele...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.