Şu görüntü ayarlarını resetleme modu vardı iki bip yada 3 bip duyana kadar I/O tuşuna basılı tutmak gibi birşeydi. Onunla ayarları resetleyip daha sonra display settings ten ilgili ayarı tekrar seçmeyi deneyebilirsin.
Benimkide Philips 9632 Full HD diye aldım ps3 hdmi dan baglıyorum çözünürlüge otomatik yapınca 1080p ye ayarlıyor ama görüntü yok sag üst köşede televizyon desteklenmeyen video formatı yazıyor deli olacam arkadaşlar niçin böyle yapıyor Full HD televizyon?
Benimkide Philips 9632 Full HD diye aldım ps3 hdmi dan baglıyorum çözünürlüge otomatik yapınca 1080p ye ayarlıyor ama görüntü yok sag üst köşede televizyon desteklenmeyen video formatı yazıyor deli olacam arkadaşlar niçin böyle yapıyor Full HD televizyon?1080P tv de 1080p görüntü alamıyorum sizce neden?
Benimkide Philips 9632 Full HD diye aldım ps3 hdmi dan baglıyorum çözünürlüge otomatik yapınca 1080p ye ayarlıyor ama görüntü yok sag üst köşede televizyon desteklenmeyen video formatı yazıyor deli olacam arkadaşlar niçin böyle yapıyor Full HD televizyon?1080P tv de 1080p görüntü alamıyorum sizce neden?
Bu sorun Full HD'lerde mi oluyor..Ben o zaman HD Ready alırım kardeşim fazlasında gözüm yok zaten.Tabi Heady Ready'lerde de oluyorsa bilemem.
aynı sorun bende de var.PS3 display settingten 720p ve 1080i ye problemsiz alıyorum ama 1080p olmuyor.Kullandığım kablo sıradan piyasa malı bir kablo, ondan dolayıdır dedim.Ama The Dark Knight ın blu-ray filmini taktım, otomatik olarak 1080p de açtı.Bende bu olayı çözemedim.
2.53 update den sonra bende de yapıyorduu, ama kablo degistrdm suan sorn yok ama update den de olabılırr,
hangı update yuklu ?
quote:
Orjinalden alıntı: Alastor1
Kablodandır belki çünkü benim lcd de Philips hatta hd ready ama 1080p sorunsuz. Kablo HDMI değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: kagan06
2.53 update den sonra bende de yapıyorduu, ama kablo degistrdm suan sorn yok ama update den de olabılırr,
hangı update yuklu ?
en son uptade yüklü 2.53 galiba
quote:
Orjinalden alıntı: jack_sparrow_82
quote:
Orjinalden alıntı: kagan06
hangı update yuklu ?
en son uptade yüklü 2.53 galiba
Update ile ilgili olabilir ama tuhaf bir durum, çünkü bende de update yapmadan önce NBA 2K9 1080P açıyodu ancak son zamanlarda 720P açıyor ve ben de Display Settings'ten 720P'yi manuel olarak iptal edip öyle açmak zorundayım oyunu ve öyle yapınca 1080P açıyor, otomatiğe alınca ise 720P yapıyor. Anlamadım,tuhaf bir durum
quote:
Orjinalden alıntı: la_furia
arkadaşlar toshiba 42xv500 lcd tv aldım. ps3 ü hdmi dan bağladım fakat çözünürlüğü 1080p ye alamıyorum.576 da sabit takılı kalıyo. 1080p ye alınca 30 saniye bekletip eski haline dönüyo. ne yapmam gerekiyor ,lütfen acil yardım
Bendede aynı tv var ama hiç bir problem yaşamadan 1080 görüntüsü alıyorum muhtemelen söylenildiği gibi kablodan olabilir.
arkadaşlar ben problemimi çözdüm sony marka hdmı kablo aldım sorunsuz 1080p ye aldım tv yi.Benim problemim kablodanmış.
Kablodandır belki çünkü benim lcd de Philips hatta hd ready ama 1080p sorunsuz. Kablo HDMI değil mi?
bende pioneer 5080xa plazma tv var.Benim tvim hd1080p değil ama 1080p yayınları algılar ve scale ederek max. çözünürlüğüne çevirip (1365*768) panele yansıtır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme