Bildirim
ps3 ü temizlemelimiyim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bu ıslerı daha once yapmıs bı arkadasından yardım alarak bırlıkte temızleyın derım ben termal macunu yenılersın hem forumda cogu kısı bu ıslemlerım fan sesı ve ısınma gıbı sorunlar ıcın cozum oldugundan bahsedıyor..eger kendıne guvenıyorsan cıhazının modelını youtube a yazarak temızleme vıdeolarını ızleyıp kendım yapabılırsın.eger bu ıse gıreceksen cıkardıgın her vıdanın nereye aıt oldugunu ve kac tane oldugunu kagıda kaydederek ılerle -
çok dikkat ister aman ha eğer kalkışacaksan bu işe dikkatli ol herşeyi not et hangi parça nereden çıktı sakın unutma hatta fotoğraf makinası bile kullanabilirsin. -
Ben sadece belirli aralıklarla elektrik süpürgesi tutuyorum tozu alıyor :) kitapçığında da yazıyormuş galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralexx42 -- 15 Nisan 2012; 19:39:03 > -
Otomatik temizlemeyi yap, sen uğraşma kendi kendini temizlesin -
quote:
Orijinalden alıntı: Roach3558
Otomatik temizlemeyi yap, sen uğraşma kendi kendini temizlesin
bu ıslemı nasıl yapıcaz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TraceGT
quote:
Orijinalden alıntı: Roach3558
Otomatik temizlemeyi yap, sen uğraşma kendi kendini temizlesin
bu ıslemı nasıl yapıcaz?
http://forum.donanimhaber.com/m_29309754/tm.htm
Burda arkadaş anlatmış, bu konuyu incele aradığın buysa uygula, umarım yardımcı olabilmişimdir.
-
Gerçekten temizlenmesi gerekiyorsa, bence bir bilene göster ve temizlet. Bu tür işler evde yapılacak işler değil. Özellikle bu konu hakkında forumda soru soracak kişiler için. Kirli ama çalışan bir konsol, temiz ama bozuk bir konsoldan daha değerlidir. -
bu olay saıbelı denemeye cekındım acıkcası..elınden gelıyosa acıp temızlemek en ısı olmuyosa dusuk devırde elektrık supurgesıyle temızlemek ıyı olur derım bence -
otomatik temizleme diye birşey yok saçmalamayın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X