Şimdi Ara

PS3'ÜM KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR, YARDIM!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
19.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar sarı ışığı görmemek için ne önlem alabiliriz gerçi olacağı varsa oluyor galiba ama elbet bir kaç şey vardır yapılabilecek

çok çok geçmis olsun arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

arkadaşlar sarı ışığı görmemek için ne önlem alabiliriz gerçi olacağı varsa oluyor galiba ama elbet bir kaç şey vardır yapılabilecek

çok çok geçmis olsun arkadaşım

PS3'ü dik kullanabilirsin . Fazla ısınmaması için .
    Yatay kullanıyorsan PS3'ün çevresini boşaltmanız lazım ki fan'dan sıcak hava çıkabilsin
    Bazen PS3'ü içini açıp tozlarını temizleyebilirsin , içini açamazsan bile fan deliklerini elektrik süpürgesi ile temizlemelisin .
  • Teşekküer ederim, 2008 yılından beri kullanıyorum. Ne bir virüslü usb yada cd, çizik cd, jailbreak ile alakam olmadı. Her gün tozunu aldım, üzerinde bir çizik bile yok ama buna rağmen oyun oynarken tak diye gitti ve bir daha açılmadı ps3... çok üzgünüm...
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

O zaman %95 sarı ışığı görmüşsün.Geçmiş olsun..Eğer garantisi varsa servise ver.

Haydaa bendemi sarı ışık görmüşüm.
    Hiçbir oyuna girmiyor, taktığım gibi anında kapanıyor. Kırmızı ışık yanıyor sönüyor Birkere power tuşuna basınca bip deyip sabit kırmızı ışık yanıyor, birkere daha basıncada açılıyor
    Sony

Del_Piero
    Garantin varsa durma koş. Bende garantiye vereceğim.

Evet sarıyı görmüşsün.Zamanında çok tecrübem olmuştu...

• quote:

arkadaşlar sarı ışığı görmemek için ne önlem alabiliriz gerçi olacağı varsa oluyor galiba ama elbet bir kaç şey vardır yapılabilecek

Slim alacan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Slim alacan..

Mecbur
  • Parayı bayılacağız artık yapacak birşey yok,artık gelsin SLİM....
  • Benim makinada bu sorunu bc2'de yapıyor,30 dk da bir kapanıyor,diğer oyunları 4-5 oynuyorum böyle bir sorun olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.