Şimdi Ara

Ps3 ümden garip sesler geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi günü ps3 slim 250 gb aldım oyun yüklenirken ve bazen oyun oynarken bilgisayar hardiskindeki gibi gacır gucur sesler geliyor makinayı alalı 5 gün olduğu için biraz telaşlanmış durumdayım.Sizce makinada bir sorun mu var? Cevaplayan herkese teşekkürler

• konu kitlenmeden yazayim, evhamdan baska bisey degil bu, ps1 ve ps2 kullanmadin mi hiç? onlardan da ses geliyordu
  • hocaya gotur uflesin
  • bişey olmaz ne tatlı kıymetli malınız var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

bişey olmaz ne tatlı kıymetli malınız var ya

Yok hocam ondan değilde merak ediyor insan
  • Bilgisayarından nasıl garip garip sesler geliyorsa, Ps3'den de öyle sesler geliyor. Tamamen doğal
  • yok hocam anormal birşey yok bende 1 ay oldu alalı endişelenmiştim oyunu taktığımda sanki içerisinde şantiye var gibi sesler çıkartıyo ama anormal birşey yokmuş
  • Bendede pal 250slim var. Öyle bir sorun yok. Sıcaklık önlemini al derim yinede
  • bd yi veya diger ce leri okurken..lensi hareket ettirmek zorunda..bu yüzdende o gacır gucur sesleri duyman fazlasıyla dogal..benim ps3 ümde yapıyor..bununla ilgili birsürü gereksiz konu açılmıştı..bu konu yakında kilitlenir..
  • benim ps2'de de öyle tüm ps'lerde vardır bu.sonuçta medya okurken muhakka ses çıkar yani normal
  • Merhaba,

Benim slim kasadan diski çıkarırken garip bir ses geliyor (böyle takırdama gibi). Normal midir?
  • YA arkadaş adam gibi bir soru sormuş.Bu forumda neden bazıları böyle saçma sapan muhalif tavırlar sergiliyor anlamıyorum.
    Gelelin soruya.Arkadaşım bu teknoloşik aletlerin ısınıp,soğumasıyla alakalı bir durum.Yani basit ve normal bir mesele.Merak edilecek hiçbirşey yok.İçini rahat tut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 15 Kasım 2009; 22:53:01 >
  • evet normal bnm ps2 slim dede oluyordu ve makineyi 4 yıl kullandım hiç bi srunu çıkmadı şu an başka birisi hala kullanıyor makineyi.
  • seni kazıklamışlar.
    ben günde 10 tane satıyorum.hepsis sessiz çalışıyor.
    bazen ses fazla geliyor,bi bakamı çevirip kadir inanır bakışı atıyorum ; 10 gün ÇIT çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

seni kazıklamışlar.
    ben günde 10 tane satıyorum.hepsis sessiz çalışıyor.
    bazen ses fazla geliyor,bi bakamı çevirip kadir inanır bakışı atıyorum ; 10 gün ÇIT çıkmıyor

hocam bazen ses fazla geliyor derken bazı cihazlardan mı ses fazla gelioyor. yoksa hepsi mi bazen fazla ses yapıyor.
  • yok ya ne sesi :D kafa yapıyom
  • ii ii bende korkdum fat i slim le değiştimde slim biraz daha gürültülü
  • bende yeni aldım ondanda geliyor bu forumda bir başlıkta sormustum bende birçok kişidede oluyormus. oyüzden sorun yok aynen devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.