Şimdi Ara

PS3'üme ne oldu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: blackhedgehog

Ekran kartının zarar gördüğünü düşünüyorum.Geçmiş olsun.Garabtili olması seni kurtardı.Direk servise götür.Bimeks'e verme.Yoksa çok beklersin.Benim bildiğim kaderi ile 60 Gb tükendi ve size kalmadığını söylecektir.Ama siz kabul etmeyin.Israr edin.Mutlaka bir yerde vardır.Ama böyle çok uzacaktır...

40 Gb'lik modelden verseler üzerine fark olarak hediye çeki vs. alabilir miyim acaba?
  • 3 ay önce aldığım SONY kameramın 3 gün sonra lcd ekranı bozuldu,aradım banada kargo kabul etmediklerini getirmem gerektiğini söylediler gittim götürdüm ,30 iş günü içinde cevap vereceklerini söylediler ve gerçektende 30 İŞ GÜNÜNÜ doldurup ancak bi zahmet aradılar,sorunu tespit etiklerini ancak yeni parti ürünleri beklediklerini söylediler, 1 hafta geçti ses seda yok ,aradım geldiğini göndermek için hazırladıklarını söylediler,yani insanın midesini bulandırıyorlar her aradığınızda,1hafta daha geçti ve en sonunda geldi ...............

Bunları neden yazıyorum 1 hafta önce kardeşimin samsung 2232bw monitörü bozuldu ,samsungu aradım adresimi aldılar yurtiçi kargoyu gönderdiler ve bu sabah yurtiçi kargo sıfır 2232bw getirdi arkadaşlar ve tek kuruş almadılar işte fark bu.............................

SONY servisleri tek kelimeyle rezalet şikayetvarda da hiçbir şikayete bakmıyorlar zaten............

• arkadaşım gpu bozulmuş olabilir kesinlikle garantiye yollaman gerekiyor eğer gpu da bluray gibi yapılabilir birşey olsaydı hiç götürme derdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

geçmiş olsun..ben para iadesi yapacaklarını sanmıyorum hatta garantiden bile değişirlerse sevinmen lazım.okadar iğrenç bi sistem var burda

Hiçbir zaman standby konumunda bırakmıyorum. Hatta çok çok az kullandım. 1 sene de toplasan 1 ay kullanmamışımdır. UPS ile kullandım, gözüm gibi baktım ama; birden bire bozuldu anlayamadım. En son GTA4 oynamıştım. Yeni makinam gelince PS3 için özel soğutucu alacağım.
    Şu 40 Gb olayı canımı çok sıkıyor, fiyat olarak acaba ne kadar fark vardır.
    ben makinayı geçen sene 1500 YTL2ye almıştım. Daha taksidi bu ay bitti

• dünya apında büyük yankı yapmış bir firma neden böyle bir garanti koşulu duyar anlama ya neyse kardeşim inşallah cihazı sağlamca yaparlar geri alırsın

xbox 360 cılara 3 k diye ps3 lerimiz dvd okuma görü oldu bi maşşal dediğimiz yokki,,,,
  • Çinlilere yaptırılarsa her arıza beklenir bua aletten artık.
    Gıcık oluyorum bu çinlilere, herşeyi onlara yaptırıyorlar.
    Artık bir ürün aldıktan sonra arkasında Made In yazan yere bakmaya korkar oldum.
    2 gün önce aldığım Z-5500 üme dün bakmaya cesaret ettim ve Made In china yazısını görünce yıkıldım
    Yeter artık, birazda diğer memleketlerin insanları para kazansın yaw. Bu çinliler yakında hepimizi satın alacak kadar para kazanırlar. Biz de olara çalışmaya başlarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

3 ay önce aldığım SONY kameramın 3 gün sonra lcd ekranı bozuldu,aradım banada kargo kabul etmediklerini getirmem gerektiğini söylediler gittim götürdüm ,30 iş günü içinde cevap vereceklerini söylediler ve gerçektende 30 İŞ GÜNÜNÜ doldurup ancak bi zahmet aradılar,sorunu tespit etiklerini ancak yeni parti ürünleri beklediklerini söylediler, 1 hafta geçti ses seda yok ,aradım geldiğini göndermek için hazırladıklarını söylediler,yani insanın midesini bulandırıyorlar her aradığınızda,1hafta daha geçti ve en sonunda geldi ...............

Bunları neden yazıyorum 1 hafta önce kardeşimin samsung 2232bw monitörü bozuldu ,samsungu aradım adresimi aldılar yurtiçi kargoyu gönderdiler ve bu sabah yurtiçi kargo sıfır 2232bw getirdi arkadaşlar ve tek kuruş almadılar işte fark bu.............................

SONY servisleri tek kelimeyle rezalet şikayetvarda da hiçbir şikayete bakmıyorlar zaten............

samsung a bak helal olsun...

• kardes sen dogru duzgun gotur ver cıhazını,
    tamırlık bırseyse yapar verırler, eger 40 lık verırlerse kabul etmez para ıadesını yada aynı urunumun yapılmasını ıstıyorum dersın:)

cok canlarını sıkarlarsa tuketıcı derbeklerı hakem heyetlerı gibi yerlere basvuracagınızı belırtın, hala sallamazlarsa basvurursan vur derlerse basvurun ve dava da acacaıgınızı soyleyın,

sonuc olarak cıhaz tamır goremeyecek durumdaysa, 40 lık almayın paranızı alın o paraya 2 adet ps3 alırsınız

ayrıca yukarda arkadas yazmıs, 30 iş gunu doldugu anda para iadesini fatura tutarınız uzerınden alabılırsınız;)

ben hp notebook hıc bır sorun yokken verdım servıse 30 iş gununde haber cıkmadı catır catır aldım paramı:)
    hic te ugrastırmadılar,
    haklarınızı arayın arkadaslar ( disturbutor firma acayip kar edıyor, bu gibi kan emıcılere verın gereken cevabı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan06 -- 4 Temmuz 2008; 21:57:56 >

• benim bu ayın başında 60GB'ın lensi uçtu. Servise cuma günü verdim ve pazartesi günü, Ankara'dan vermeme rağmen, yeni 60GB cihaz verdiler.
  • 1 : Para iadesi asla olmaz
    2 : Alabileceğin tek model 40 gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

1 : Para iadesi asla olmaz
    2 : Alabileceğin tek model 40 gb

@epikman'a sıfır 60 gb pal vermişler ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypophysis

60-40 80 önemli değil ben 5 oyun yükledim hala boş yer var..netekim hatici usb hd de bağlayabiliyorsun..hatta yeni hd bile takabilirsin..önemli değil o yüzden..

zaten 60 gb alıp orjinal ps2 oyunlarını 50-60 ytl verip oynamanın bir anlamı yok bence.. git çipli 250 ytlye m ps2 al ...daha iyi..

zaten ps3 oynadıktan sonra başka bişey oynamak istemeyeceksin...

40 lık ile 60 lık arasında sadece ps2 oyunları fark etmiyorki, 60 lıkda flash kart reader var, bendeki 80 de olduğu gibi, ayrıca 4 usb girişi var ki bence bu çok daha önemli, hem harici harddisk hem klavye mouse aynı anda kullanabiliyorsun (özellikle linuxde çok daha fazla işe yarıyor), gereksiz bir özellik olarak super audio cd de okutturabilirsin 60 lığa ( ama onu kim takar ) fakat 60gb ps3 sadece ps2 oyunlarını oynatması için bile alınabilir 60 lık, düşünsene adam ps3 alacak, merakından dolayı gow2 veya mgs3 almak istediğinde, sadece birkaç oyun için ps2 almak biraz abes kaçar. ayrıca harddisk de herkese yetmez, benim 80 gb doldu ıvır zıvırla .

arkadaşım bence sony e git, yeni, kullanılmamış ve en önemlisi tamir edilmiş bir ps3 olmaması kaydıyla 60 lıkda diret. adamlar yokuşa sürerse ya paranı iste, 60 lık değerli makine, artık üretilmiyorda bence elden çıkartma. tabiki sadece fikir benimki uygulamak veya uygulamamak sana kalmış.

not olarak düşeyim, 40 gb ps3 özelliklerinihttp://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3 adresinden aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakir -- 6 Temmuz 2008; 5:28:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: berrenger

Çinlilere yaptırılarsa her arıza beklenir bua aletten artık.
    Gıcık oluyorum bu çinlilere, herşeyi onlara yaptırıyorlar.
    Artık bir ürün aldıktan sonra arkasında Made In yazan yere bakmaya korkar oldum.
    2 gün önce aldığım Z-5500 üme dün bakmaya cesaret ettim ve Made In china yazısını görünce yıkıldım
    Yeter artık, birazda diğer memleketlerin insanları para kazansın yaw. Bu çinliler yakında hepimizi satın alacak kadar para kazanırlar. Biz de olara çalışmaya başlarız.

ucuz isgucu baska birsey degil. Dunyanin buyuk sirketleri pahali adam calistiracagina modern dunyanin yeni koleleri cinlilerden faydalaniyorlar, fabrikalarini cin de aciyorlar dusuk maliyetli isgucu ve az vergilerle uretim yapiyorlar. kum gibi adam var zaten memlekette. bir kurusa cinli calistirip urettigini 100 kurusa, zengin ulkelerde televizyon basinda pizzasini yiyip midesini sisiren, uretmeyen ama cuzdani siskin batililara satiyolar. Avrupali ve amerikali, insanini fabrikalarda degil beyin gucu isteyen teknoloji pazarligi gerektiren islerde kullaniyor, hammaliye uretim islerini de cin ve malesef bizim gibi ucuncu dunya ulkerine birakiyor. Eh iste cinlininde bizimde bu dongu icerisinde cebimize uc bes kurus giriyor karnimiz doyuyor herkes bir sekilde mutlu oluyor anliyacagin. Isin ozeti sen cinliye kizma, sirtini ucuz iscilige dayamis dunya deviyim diyen firmalara kiz, kiz ama bilki sende o dunya devi olsan sende ayni seyi yapardin, en azindan kapitalizm sana bunu yaptirdi.

• Arkadaşlar bir mucize oldu.
    Dün (cumartesi sabahtan) PS3'ümü servise götürmeden önce son bir kez daha kontrol edeyim dedim. O da ne makina çalıştı.
    İlk önce display konumundayken sixaxisten açılmadı on-off düğmesinden bastım açıldı ve makina gayet düzgün açlıştı. Sonra tekrar kapattım bu sefer sixaxis üzerinden hem açıldı hem kapandı.
    1-2 saat makinayı test ettim belki tekrar bozulur diye yok bozulmadı. Şu an tıkır tıkır çalışıyor.
    Allah Allah olaya bak ya. Az daha sağlam makinayı servise yollayacaktım.
    Benim anlamadığım önceki gün neden böyle birşey yaptı ve olayı tekrarlar mı?
    Şimdi içimde bir kurt var.
  • quote:

Arkadaşlar bir mucize oldu.
    Dün (cumartesi sabahtan) PS3'ümü servise götürmeden önce son bir kez daha kontrol edeyim dedim. O da ne makina çalıştı.
    İlk önce display konumundayken sixaxisten açılmadı on-off düğmesinden bastım açıldı ve makina gayet düzgün açlıştı. Sonra tekrar kapattım bu sefer sixaxis üzerinden hem açıldı hem kapandı.
    1-2 saat makinayı test ettim belki tekrar bozulur diye yok bozulmadı. Şu an tıkır tıkır çalışıyor.

bence sen yinede bir servise gotur ama sadece kontrol etsinler belkide gecici olarak duzledi allah korusun yarin belkide daha beteri olur

yani sadece kontrol etsinler cok uzatacaklarini sanmam 2/3 gunu gecerse bakmalari gider geri istersin

• quote:

Arkadaşlar bir mucize oldu.

ölüm öncesi birkaç gün önce insan hastaysa hastalığı hafifler, kendini bir dinç enerjik hissedermişya, senin makinede de o hesap olmasın :)

• 1 sene daha garantisi devam ediyor.
    Birkaç gün hard çalışmaya tabi tutayım diyorum. Bozulursa o zaman götürürüm.
    Siz ne dersiniz?
  • ne oldu
  • bende pc vardı kapanıyordu surekli, sora 2 hafta hıc kapanmadı gayet kararlıydı,
    2 hafta sonra tamamen kapandı
    demek istedigim sen kullan bence bozulursa goturursun, ama kol falan bozuk olmasın, yada cok ısındı da acılmadı ? oyle birsey olmasın?

bilemiyorum ılgınc birsey ,2 gun acılmayan alet bırden uyandı

gecmıs olsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: kagan06

bende pc vardı kapanıyordu surekli, sora 2 hafta hıc kapanmadı gayet kararlıydı,
    2 hafta sonra tamamen kapandı
    demek istedigim sen kullan bence bozulursa goturursun, ama kol falan bozuk olmasın, yada cok ısındı da acılmadı ? oyle birsey olmasın?

bilemiyorum ılgınc birsey ,2 gun acılmayan alet bırden uyandı

gecmıs olsn

artık biraz şans işi, Sixaxislerimde sorun yok zannedersem çünkü, PS3 açılmadığı zaman kendi düğmesinden de açılmamıştı. Cihazın ısınmadan dolayı açılmadığını zannetmiyorum, soğukken yaptı yani 1 gün çalışmamıştı.
    Acaba buna benzer bir sorun yaşayan arkadaş var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.