Şimdi Ara

PS3 ümü satmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi uzun süredir sahip olduğum ps3 ümü satmak istiyorum, size özellikleri + elimde bulunan oyunları listeleyeceğim gözüm yüksek rakamlarda değil, fakat nerede satabileceğim hakkında hiçbir fikrim yok şimdiden teşekkürler..

PS3 80 GB slim değil
    1 Orijinal Analog
    Orijinal Lisanslı PS3 Kulaklığı(blueray mik)

Oyunlar;
    Darksiders
    Killzone 2
    God of War 3
    Lord of the Rings:Conquest
    Turok
    Fifa 2008
    GTA:IV
    Gran Turismo 5
    Narnia:Prince Caspian
    Tom Clancy's End War
    Ferrari Challenge by Pirelli
    Dragon Age Origins

2 tanede yanında blue-ray filmim bulunmakta;
    Wanted
    Hellboy The Golden Army

bir fiyat aralığı nere(ler)de satabileceğim şeklinde yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• http://forum.donanimhaber.com/forumid_629/tt.htm

Buraya git oyunlarının kaça satıldığına bak genelde herkes aynı fiyata satıyor.O fiyatları yaz kağıda sende istersen daha ucuza istersen daha pahalıya satılığa çıkar.Ben bile alabilirim bir kaçını

http://forum.donanimhaber.com/forumid_275/tt.htm

Buraya git sonra konsolunu satılığa çıkar

• Bu konuyu fiyat sormak için açtın sanırım yoksa direk satmak gibi bir amacın varsa 2.el bölümüne açmalıydın
  • Kusura bakmayın gördüğünüz gibi daha forumda yeniyim, Krager, benim makinenin fiyatı ne kadar eder aklında bir rakam varmı, 80 gblık göremedimde benim makine eski.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1112 -- 27 Haziran 2012; 16:40:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan1112

Kusura bakmayın gördüğünüz gibi daha forumda yeniyim, Krager, benim makinenin fiyatı ne kadar eder aklında bir rakam varmı, 80 gblık göremedimde benim makine eski.

Resimde ekleyebilirsen daha cabuk satarsin tabi niyetin satmaksa yok fiyat arastirmasi yapiyorum diyorsan arkadasin verdigi linkler yardimci olacaktir sana ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.