Şimdi Ara

PS3 update 3.01 yapılmalı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elinizde yan sanayi ps3 kolu varsa SAKIN yapmayın! Bende 2. kol olarak Biotech bluetooth kol vardı, updateden sonra çalışmamaya başladı. Firmayla görüştüğümde 3.01 update'in bu duruma neden olduğunu söylediler.
    Tekrar diyorum yan sanayi ps3 kolunuz varsa SAKIN 3.01'i YÜKLEMEYİN, sonra benim gibi üzülürsünüz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mempa -- 8 Kasım 2009; 12:05:58 >
  • 3.01'de bile bende Uncharted 1 2-3 kere dondu oyun ortasında...

Kiminde düzelmiş ama bende dediğim gibi 3.01 güncellemesinde bile donma oldu.
  • yeni 3.01 versiyonu yükledikten sonra önce mp3 leri çalmamaya başladı.neyse o düzeldi bu seferde kablosuz ağları bulamıyor.dns hatası falan veriyor.nerden yükledik bu versiyonu bilmem ki..şıkır şıkır çalışıyordu cihaz valla...acaba sistem restore yapsam düzelir mi arkadaşlar ?yada format atsam?
  • Güncelleme neyse öyle kalır malesef dostum. Geçmiş olsun.
  • arkadaslar bende de 120 gb slim var. psn'e girebilmek icin update et diyor. internetten indirdim 3.01'i. external hard diskimin icine PS3 klasorunun altina UPDATE klasoru acip koydum update dosyasini, fakat update via media storage diyince bulunamadi diyor. problem nedir sizce?
  • 3.01 cikali uzun zaman oldu.eger bu update ' din getirdigi problemler olsaydi yeni bir update daha cikmis olurdu simdiye kadar diye tahmin ediyorum.Buna ragmen sahsen yuklemedim zorunlu olmadigi icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 12 Kasım 2009; 13:27:24 >
  • bence çıkan her güncelleme yapılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mempa

Elinizde yan sanayi ps3 kolu varsa SAKIN yapmayın! Bende 2. kol olarak Biotech bluetooth kol vardı, updateden sonra çalışmamaya başladı. Firmayla görüştüğümde 3.01 update'in bu duruma neden olduğunu söylediler.
    Tekrar diyorum yan sanayi ps3 kolunuz varsa SAKIN 3.01'i YÜKLEMEYİN, sonra benim gibi üzülürsünüz....

bende orjinal ps2 kolunu kullanıyorum ps3 de 3.01 yüklü ama hiç bi problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

quote:

Orijinalden alıntı: mempa

Elinizde yan sanayi ps3 kolu varsa SAKIN yapmayın! Bende 2. kol olarak Biotech bluetooth kol vardı, updateden sonra çalışmamaya başladı. Firmayla görüştüğümde 3.01 update'in bu duruma neden olduğunu söylediler.

bende orjinal ps2 kolunu kullanıyorum ps3 de 3.01 yüklü ama hiç bi problem yok

Kolun orjinal sony ps2 koludur muhtemelen. Yan sanayi kolu derken sony haricindeki diger kollar icin benim uyarim. Tabi herkesin kendi tercihi yapmak isteyen zaten coktan yapmistir update'i...

• Arkadaşlar ben de bir süredir internet yoktu ve güncelleme yapamadım.güncelleme sürümüne baktım3.14 yazıyor sonrakı güncellemelerı yuklemesem herhangıbır sorun olur mu?ya da yuklesem
  • Sorun olmaz yükle..
  • konuyu iyi hortlatmışsın yapman gereken tek şey,settings bölümünün en üstünde sistem update e girmek gerisini ps3 otomatikman hallediyor,şuan 3.56 version kullanımda
  • quote:

konuyu iyi hortlatmışsın yapman gereken tek şey,settings bölümünün en üstünde sistem update e girmek gerisini ps3 otomatikman hallediyor,şuan 3.56 version kullanımda

Teşekkürler neco en son iletinin tarihe hiç dikkat etmemiştim. yaklasık 1 senedir internetle alakam olmadıgı için son güncellemeler ne durumda bilmiyordum.en kısa zamanda yüklerim artık

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkboy

quote:

konuyu iyi hortlatmışsın yapman gereken tek şey,settings bölümünün en üstünde sistem update e girmek gerisini ps3 otomatikman hallediyor,şuan 3.56 version kullanımda

Teşekkürler neco en son iletinin tarihe hiç dikkat etmemiştim. yaklasık 1 senedir internetle alakam olmadıgı için son güncellemeler ne durumda bilmiyordum.en kısa zamanda yüklerim artık

önemli değil

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.