Şimdi Ara

ps3 ve kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçenlerde hediye olarak bana bir kulaklık geldi.ama bir sorunum var.monitör olarak benq v2400w kullanıyorum ve monitörde tek bir 3.5mm lik giriş (kulaklık girişi)var.ama kulaklıkda çift giriş var biri mikrofon için diğeride kulaklık için.bu girişleri bir aparat ile tek giriş yapabilirmiyiz?link veya resimli anlatırsanız daha makbule geçer.şimdiden teşekkür ederim.

•  ps3 ve kulaklık

Bu tür dönüştürücülerin çalıştığını birkaç yerde okumuştum.Ama en son güncellemelerle vs. artık çalışır mı bilemem.Çok pahalı olmasa gerek,yine de denemekte fayda olabilir.Tabi bunu PS3 te standart jacklı mikrofonlu kulaklık kullanmak istediğinizi düşündüğüm için söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyBlitz -- 10 Mart 2010; 21:02:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibra34

arkadaşlar geçenlerde hediye olarak bana bir kulaklık geldi.ama bir sorunum var.monitör olarak benq v2400w kullanıyorum ve monitörde tek bir 3.5mm lik giriş (kulaklık girişi)var.ama kulaklıkda çift giriş var biri mikrofon için diğeride kulaklık için.bu girişleri bir aparat ile tek giriş yapabilirmiyiz?link veya resimli anlatırsanız daha makbule geçer.şimdiden teşekkür ederim.

Sendeki kulaklığı monitöre dediğin şekilde bağlamanın ne artısı olacakki,monitör üzerinden konuşmayımı düşünüyorsun.
  • @soldat88 teşekkür ederim
    @atleticos evet öyle düşündüm.
  • quote:

@soldat88 teşekkür ederim

Senin demek istediğin linkte verdiğim jack fakat bu şekilde monitör üzerinden konuşma şansın yok,ancak soldat88 in verdiği aparatı ps3 üzerindeki usbye takarak kullanabilirsin diyeceğim ama son güncellemelerden sonra oda biraz zor gözüküyor denemen lazım.

http://www.protel-elektronik.com/asp/product/1000/3-5-mm-Jak-Giris-2-Cikis-A-V-Disi-Cevirici-Adaptor

• quote:

Orijinalden alıntı: atleticos

quote:

@soldat88 teşekkür ederim

Senin demek istediğin linkte verdiğim jack fakat bu şekilde monitör üzerinden konuşma şansın yok,ancak soldat88 in verdiği aparatı ps3 üzerindeki usbye takarak kullanabilirsin diyeceğim ama son güncellemelerden sonra oda biraz zor gözüküyor denemen lazım.

http://www.protel-elektronik.com/asp/product/1000/3-5-mm-Jak-Giris-2-Cikis-A-V-Disi-Cevirici-Adaptor

teşekkür ederim son olarak bf2 için hem ses hemde mikrofon olarak ne önerebilirsin en fazla 50-60 tl ye kadar

• Shoptodan getirtebilirsin,sony official headset kargo dahil 60 TL falan tutar.Burdaki satıcılar 90 TL civarına satıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atleticos

Shoptodan getirtebilirsin,sony official headset kargo dahil 60 TL falan tutar.Burdaki satıcılar 90 TL civarına satıyorlar.

teşekkür ederim
  • arkadaşlar jabra bt 2035 bluetooth kulaklık iyimidir sizce?son olarak hopörlerden oyun sesi gelirken bluetooth kulaklıktan konuşma sesleri mi duyulacak?
  • quote:

arkadaşlar jabra bt 2035 bluetooth kulaklık iyimidir sizce?son olarak hopörlerden oyun sesi gelirken bluetooth kulaklıktan konuşma sesleri mi duyulacak?

Evet aynen düşündüğün gibi.Açıkcası jabra kulaklıklar gayet yeterli oluyor ama eğerki hq gibi ses kalitesi yüksek modelleri var mı jabra içinde bende bilmiyorum ama Sony headset önerim olucakdır kişisel seçimim.
  • usb 5.1 gaming kulakliklar ps3 e direk baglandiginda calisiyormu varmi deneyen ?
  • Jabra yı bende aldım ama memnun kalmadım zor bela geri verdim yerine orjinal sony headset aldım 90 ytl 3 taksitle 96 geldi çok memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.