Şimdi Ara

PS4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
13.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kişsel tahminim; Mart - Nisan 2015
  • quote:

Orijinalden alıntı: bs3541

arkadaşlar ps4 çıkadursun da bana bi yardımcı olun.cahilliğime verin anlamıyom bu oyunlardan.bugun 2.el ps2 (2 kolu berabrer 110 tl) aldım yeğenime cihaz çipli ama hafıza kartı yok.önemli bişey mi bu, olması lazım mı?hafıza kartı olmadan çalışmaz mı? yardımcı olur musunuz?

Hafıza kartı olmaz ise oynadığın oyunları kaydedemezsin eğer böyle bir derdin yoksa kaydetmem oynar geçerim diyorsan sen bilirisin cihazla bir alakası yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: bs3541

arkadaşlar ps4 çıkadursun da bana bi yardımcı olun.cahilliğime verin anlamıyom bu oyunlardan.bugun 2.el ps2 (2 kolu berabrer 110 tl) aldım yeğenime cihaz çipli ama hafıza kartı yok.önemli bişey mi bu, olması lazım mı?hafıza kartı olmadan çalışmaz mı? yardımcı olur musunuz?

Hafıza kartı olmaz ise oynadığın oyunları kaydedemezsin eğer böyle bir derdin yoksa kaydetmem oynar geçerim diyorsan sen bilirisin cihazla bir alakası yok yani

teşekkür ederim cevabınız için.10 yaşında çocuk oynucağı için gerekmicek demektir.
  • yahu ust konu diye bisey var arkadaslar en az on defa bole konu gordum aynı ad ps4 arkadaslar lutfen konu acmadan bolumlerdekı ust konulara bakın boyle forum kırlılıgı oluyor bı ust konu var mesela playstatıon hakkında hersey dıye bı bakın ılk once sızden rıca edıyorum aramaya ıstedıgınız konuyu veya merak ettıgınız konuyu yazın sızın sorunuzu cevaplayacak konular varsa gırın oraya sorun 1000 tane aynı konu cıkıyor lutfen ılk once arastırın forumda ve cevabı 2014 den once cıkmaz prototıpı yapıldı ama cıkmaz.

Dedıgım konuya da dıkkat etmenızı onemle rıca ederım.

<Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir>
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Orijinalden alıntı: visibleghost

Yakin zamanda cikmassini beklemem cunku daha ne kadar gelistirebilecekler ki suan icin. Suan geride kalmis bi teknolojisi yok ps3'un. Ps3 bilgisayar gibi kendini gelistirebilen bir alet sonucta, eklentilerle ilk ciktigi gunden bu yana kendini gelistirdi, yeni bisey olursa yine Move gibi donanimsal veya yazilimsal bi eklenti cikar. Tv teknolojisinde buyuk bi degisiklik olana kadar da ps 4 cikmaz, diye dusunuyorum.

güzel söylemişsin arkadaşım ağzına sağlık..evet arkadaşlar ps3 zaten günümüz ve önümüzdeki 3 yılın teknolojisini barındırıyor;

-oyunlar 60 fps ve 1080p olarak yapılsa dahi ps3 bu donanıma sahip...
    -oyunlar bugün ortalama 15-20gb kapasitesinde daha iyi grafiklerde oyunlar yapılsa bile blu-ray 50 hatta 100 gb kapasite mevcut ps3 tede blu-ray mevcut...
    -3D yeni yeni yayılıyor ps3 te buda mevcut
    -günümüz tvleri max 1080p olarak pixel sunuyor mecburen en görsel oyun 1080p olarak çıkacaktır buda ps3 te mevcut
    -oyunun grafik işlemcisi özel RSX 550MHZ ve 7xSPE 3.2 GHz hızıyla cell teknolojisi de fazlasıyla yeterli...
    -yapım aşamasında olan gta 5 ve gow 4 te ps3 te olacak...

Kısacası teknolojide devrim olmazsa 2015 den önce sony yeni konsolunu heleki mikisoft çıkartmadan çıkarmaz..

Şaka zannettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: maxneto

quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Orijinalden alıntı: visibleghost

Yakin zamanda cikmassini beklemem cunku daha ne kadar gelistirebilecekler ki suan icin. Suan geride kalmis bi teknolojisi yok ps3'un. Ps3 bilgisayar gibi kendini gelistirebilen bir alet sonucta, eklentilerle ilk ciktigi gunden bu yana kendini gelistirdi, yeni bisey olursa yine Move gibi donanimsal veya yazilimsal bi eklenti cikar. Tv teknolojisinde buyuk bi degisiklik olana kadar da ps 4 cikmaz, diye dusunuyorum.

güzel söylemişsin arkadaşım ağzına sağlık..evet arkadaşlar ps3 zaten günümüz ve önümüzdeki 3 yılın teknolojisini barındırıyor;

-oyunlar 60 fps ve 1080p olarak yapılsa dahi ps3 bu donanıma sahip...
    -oyunlar bugün ortalama 15-20gb kapasitesinde daha iyi grafiklerde oyunlar yapılsa bile blu-ray 50 hatta 100 gb kapasite mevcut ps3 tede blu-ray mevcut...
    -3D yeni yeni yayılıyor ps3 te buda mevcut
    -günümüz tvleri max 1080p olarak pixel sunuyor mecburen en görsel oyun 1080p olarak çıkacaktır buda ps3 te mevcut
    -oyunun grafik işlemcisi özel RSX 550MHZ ve 7xSPE 3.2 GHz hızıyla cell teknolojisi de fazlasıyla yeterli...
    -yapım aşamasında olan gta 5 ve gow 4 te ps3 te olacak...

Kısacası teknolojide devrim olmazsa 2015 den önce sony yeni konsolunu heleki mikisoft çıkartmadan çıkarmaz..

Şaka zannettim

2012 yilinda yazilmis ve donemin on goruleri olmadina ragmen cogu sey dogru yazilmis bir mesaji 2017 yilinda alintilayip hortlatmak.. 2017 yilinda magara kaldimi yahu 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.