Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PS4 + 2 KOL + 30'dan fazla Oyun + PSN Plus Üyeliği Satın Al 12 Nisan 2018 17:22 1 1 PS4 + 2 KOL + 30'dan fazla Oyun + PSN Plus Üyeliği Ocak 2018 de alındı. Ps4 ün en iyi oyunlarını da dijital olarak vereceğim. Last of us, witcher 3, uncharted 4, horizon zero down ve daha bir çoğu hesaba ekli. Kutusu, faturası, herşeyi var. Tertemiz bir cihaz. Cihaz sıfır alacağınızın aynısı işte. DVD olan sadece 1 oyunum olduğundan cihaza dokunmadım bile. Öyle duruyor.2.kol mat beyaz renkli orijinal olarak alındı. Ancak titreşimi kutunun içinden çıkan gibi değil, biraz gürültülü. Bu nedenle ben orijinalliğinden emin olamadım. Ancak sorunsuz çalışıyor.İstanbul ve Kocaeli'nde elden teslim edebilirim. Diğer illere ödeme öncelikli kargolanır.Oyun listesiPS Store (Dijital)Beyod: Two SoulsBorderlands Pre-squelDishonored Death of OutsiderDishonored Definitive EditionDishonored2Divinity Original SinFortnite BattleRoyalGod of War 3 RemasteredGrim FandangoHeavy RainHelldiversInsideJourneyLast Of Us RemasteredLimboLittle Big Planet 3Never AloneRocket LeagueSingstarTitanfall 2Uncanny VallyUncharted 4WgwentWitcher 3XCom2DVDHorizon Zero Down (DVD)PS PlusBloodborneDeus Ex Mankind DividedKnackRachet And ClankRimeMadMaxSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 2300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Kasım 2019 Satıldığı Şehir : İstanbul,Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Dali Zenzor 7 Kule Hoparlör - Wharfedale Center Speaker - Sony STR-DH520 Amfi PS4 + 2 KOL + 30'dan fazla Oyun + PSN Plus Üyeliği Satılık Westone UM Pro 50 Satılık Resonessence Labs Concero HP Kulaklık Amfisi USB AMP/DAC