Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PS4 500 GB CUH-1116A Siyah + 2 Digital Oyun Yüklü Satın Al 3 Temmuz 2017 12:32 1 1 PS4 500 GB CUH-1116A Siyah + 2 Digital Oyun Yüklü 31/01/2015 alış tarihli ps4 500gb,2 adet digital oyun yüklü (Dragon Age İnquisition) ve (Diablo III Reaper Of Souls),Modeli: CUH-1116A Siyah Kasa,Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın, cihazın garantisi yoktur ben sadece legal olarak alındığını yani paralel ithalat olmadığını göstermek amacı ile alış faturasını ve garanti belgesini yükledim.İlk sahibiyim herhangi bir arızası yoktur, cihaz çalışır durumdadır, tamir görmemiştir veya açılmamıştır. Orjinal kutusu, alış faturası, şarj kablosu, HDMI bağlantı kablosu orjinal kulaklığı ve orjinal kolu ile beraber duruyor. İlgilenen arkadaşlar açıklama kısmını lütfen iyice okuyun, takas ile ilgilenmiyorum lütfen takas teklifleri yapmayın. İlgilenenler özelden iletişime (0555 220 54 47) geçebilirler. Bunların dışında gerekli olabilecek tüm bilgileri yazdım rica ediyorum gereksiz mesaj atmayın!..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 775 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün assassin's creed origins PS4 500 GB CUH-1116A Siyah + 2 Digital Oyun Yüklü S> Meizu M2 Note Ekran Kırık Uncharted Digital Hesap Referans İlanı.
Zuko kullanıcısına yanıt Tamam dostum gereken düzeltmeyi yaptım, bu arada modeli de CUH - 1116A imiş. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün assassin's creed origins PS4 500 GB CUH-1116A Siyah + 2 Digital Oyun Yüklü S> Meizu M2 Note Ekran Kırık Uncharted Digital Hesap Referans İlanı.