Şimdi Ara

PS4 Açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
5.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS4 açıkken elektrikler gitti, elektrikler geldiğinde açmayı denedim sistem depolama durumu kontrol ediliyor %0 da kalıyor. Kabloları çıkarıp tekrar denedim gene olmadı yardımınızı bekliyorum

• guvenli modda onar felan olmali
  • histeria60 kullanıcısına yanıt
    Ps4 ün güç kablosunu cihazdan çıkar prizden değil direk cihazin arkasindan.10 dk sonra tekrar tak sorun çözülecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan.z -- 31 Mart 2015; 22:14:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyuk

guvenli modda onar felan olmali

veritabanını onar deyince yine ekran geliyor ve %0 da kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

Ps4 ün güç kablosunu cihazdan çıkar prizden değil direk cihazin arkasindan.10 dk sonra tekrar tak sorun çözülecektir

quote:

yorumunuz için teşekkürler.. sizin dediğinizi yapmıştım ama olmamıştı
    Haci o zaman parlak kapagi üst taraftan tutup iki elinle kendine çekip. Kapağı cikart.sonra hdd çıkartıp tekrar tak. Oda olmaz ise hdd gumlemisdir.
  • quote:

Haci o zaman parlak kapagi üst taraftan tutup iki elinle kendine çekip. Kapağı cikart.sonra hdd çıkartıp tekrar tak. Oda olmaz ise hdd gumlemisdir.

öyle yapınca garantiden çıkar mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun açılmıyor [Çözüldü]
    18 yıl önce açıldı
    AÇTIĞIM TROPHYLER GELMİYOR PS4
    10 yıl önce açıldı
    Playstation 5 Açılmıyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: histeria60

quote:

öyle yapınca garantiden çıkar mı ?

Çıkmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Garantiden cikmaz merak etme... hdd yi yükseltmek istedigin zaman yapilan resmi bir işlem bu. Alttaki resmi
    i video onu izle çok basit işlem. Ben bile 3.5" harici 4 tb hdd taktim. Senin aldigin aldığın hata hdd yi görmüyor cihaz.görmediği için isletim sistemi çalışmıyor o yuzden yuzde 0 da kaliyor.

Kaynak
    http://community.eu.playstation.com/t5/PS4/PS4-i%C3%A7in-HDD-De%C4%9Fi%C5%9Ftirme-Videosu-%C3%87ok-Kolay/td-p/20092131
     PS4 Açılmıyor.

• ysn61 kullanıcısına yanıt
    Yada işletim sistemini tekrar yuklemeyi dene videosu asagida. Oda olmaz ise servise ver 20 gün sonra hddyi degistirip verirler. Beklemek istemez isen 160 liraya harici 2.5" 1 tb al kutudan cikart tak ps4e isletim sis.kur o kadar.

http://m.donanimhaber.com/videolar/Playstation-4e-1TB-Disk-Takiyoruz-video-rehber.htm?vid=4369
  • quote:

Garantiden cikmaz merak etme... hdd yi yükseltmek istedigin zaman yapilan resmi bir işlem bu. Alttaki resmi
    i video onu izle çok basit işlem. Ben bile 3.5" harici 4 tb hdd taktim. Senin aldigin aldığın hata hdd yi görmüyor cihaz.görmediği için isletim sistemi çalışmıyor o yuzden yuzde 0 da kaliyor.

Kaynak
    http://community.eu.playstation.com/t5/PS4/PS4-i%C3%A7in-HDD-De%C4%9Fi%C5%9Ftirme-Videosu-%C3%87ok-Kolay/td-p/20092131
     PS4 Açılmıyor.

Dediğiniz gibi yaptım hdd çıkarıp taktım olmadı yani sorun hdd değil heralde.

Yada işletim sistemini tekrar yuklemeyi dene. Oda olmaz ise servise ver 20 gün sonra hddyi degistirip verirler. Beklemek istemez isen 160 liraya harici 2.5" 1 tb al kutudan cikart tak ps4e isletim sis.kur o kadar.
  • bu ps4 ü geçen sene haziranda almıştım hepsiburada.com dan elektrik kablosunda çevirici vardı yurtdışından geldiği için çevirici koymuşlardı elektrikler gidip gelince onunla ilgili bi sıkıntı olabilir mi sizce ? Bu arada her yolu denedim olmadı yarın garantiye vericem değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..
    Kerdesim aynisi bendede oldu garanti gecmiyo dediler sende gecti mi ve sorun neydi ne kadara yapildi zahmet olmazsa soylermisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkbalkann B kullanıcısına yanıt
    Garantiye gönderdim başka cihaz gönderdiler

• Adminler super forumu duzelteceklerine kafalarina gore mesaj silmeye devam ediyorlar aferin boyle devam size.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.