Bildirim
Ps4 açılmıyor
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Prizden cekerek kapatmamak lazim ana kart zarar gormus anlasilan. Normalde oyle kapanmalar ps4 icin sıkıntı cikarmaz. %1 ihtimalle corrupted hatasi verir ve yazilimi yeniden atman gerekir ancak senin basina gelen %1'in bile altinda buyuk sanssizlik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim yanıtınız için iyi günler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açma tuşuna basılı tutup ikinci bip sesi gelene kadar elinizi tuştan çekmeyin. Güvenli modda başlayacaktır. Bu ekrandan ps4 sistemini sıfırlayarak açabilirsiniz. Tabi bu şekilde tüm dosyalar silinecektir. Benimde başıma geldi usb den güncellemeyi denemiştim olmamıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croftrustt -- 29 Haziran 2021; 23:57:34 >
Ben tuşa basmadan 2 kere bip sesi geliyor prize takıyorum hemen bip sesi geliyor açılıyor kendi kendine tuşa basılı tutunca hiçbir şey olmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım enteresanmış ama Dediğim gibi cihazın üstündeki açma tuşuna basılı tutup ikinci bip sesi gelene kadar basılı bu şekilde güvenli modda açılması lazım eğer açılırsa makineyi kurtarırsın bunu sürekli dene illaki açılacaktır güvenli modda
Bende pro vardı, bir gece normal kapattım sabahına açılmamıştı. Garanti kapsamında götürdüğümde anakart arızası diyip cihaz değiştirmişlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X