Şimdi Ara

Ps4 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps4 slim var geçen gün prizden çekerek kapattım o günden sonra ps4 açılmadı prize takıyorum düğmeye basmadığım halde mavi ışık yanıyor ve 2 kere bip sesi geliyor ama ekran gelmiyor kablo sıkıntılı değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Prizden cekerek kapatmamak lazim ana kart zarar gormus anlasilan. Normalde oyle kapanmalar ps4 icin sıkıntı cikarmaz. %1 ihtimalle corrupted hatasi verir ve yazilimi yeniden atman gerekir ancak senin basina gelen %1'in bile altinda buyuk sanssizlik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim yanıtınız için iyi günler

• Açma tuşuna basılı tutup ikinci bip sesi gelene kadar elinizi tuştan çekmeyin. Güvenli modda başlayacaktır. Bu ekrandan ps4 sistemini sıfırlayarak açabilirsiniz. Tabi bu şekilde tüm dosyalar silinecektir. Benimde başıma geldi usb den güncellemeyi denemiştim olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croftrustt -- 29 Haziran 2021; 23:57:34 >
  • croftrustt kullanıcısına yanıt
    Ben tuşa basmadan 2 kere bip sesi geliyor prize takıyorum hemen bip sesi geliyor açılıyor kendi kendine tuşa basılı tutunca hiçbir şey olmuyor

• sasuke! S kullanıcısına yanıt
    Anladım enteresanmış ama Dediğim gibi cihazın üstündeki açma tuşuna basılı tutup ikinci bip sesi gelene kadar basılı bu şekilde güvenli modda açılması lazım eğer açılırsa makineyi kurtarırsın bunu sürekli dene illaki açılacaktır güvenli modda

• Bende pro vardı, bir gece normal kapattım sabahına açılmamıştı. Garanti kapsamında götürdüğümde anakart arızası diyip cihaz değiştirmişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 5 Açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    PC AÇILMIYOR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.