Şimdi Ara

ps4 alıcam psn ve online alt yapısı için kötü diyorlar dogrumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps4 alıcam çogu insan online sürekli klan içinde sürekli lag serverlar matchmaking problemleri oluyor bir türlü oyuna giremiyoruz diyorlar habire oyundan düşme sorunları

veya psn bakım var diyorlar aslı varmıdır arkadaşlar online oynayacagım için bu konu çok önemli benim için

online oynayanlar şu oyunların baglantı deneyimleri nasıl acaba psn den paylaşırsalar sevinirim battlefield 4 call of duty adw fifa 2015 gta v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 6 Aralık 2014; 23:08:57 >

• Bfde son iki gundur oyuna girmek icin 4-5 kere ac kapa yapmakla ugrasiyorum OPTIONSa bastiktan sonra gelen yukleme kismi bitmek bilmiyor guncelleme kaynaklimi bilmiyorum ama onlineda bazen ping yukseliyor.Kendini bi anda araban isinlanirken buluyorsun. Gtaya gelince bugun dnsleri google dns yapmadan onlinea giremedim surekli hata verdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yildir kullaniyorum cok sinir edicek bir problemle karsilasmadim.lag hic yasamadim hemen hemen.oyunlarin kendi hatalarindan kaynakli cogu cikan problemlerinde tabi rezil tr interneti kullandigimizi unutmayalim.cod aw sorunsuz ama server sectirtmedigi icin alakasiz bir ulkeye atarsa ping problem.gta sorunsuz ama cok yogun oldugundan serverlar bazen baya bekletiyor.fifa da hic lag yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 7 Aralık 2014; 1:12:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • call of duty adwanced ware olan arkadaşlarımızın online deneyimleri nasıldır acaba ?
  • Valla şuana kadar hiç sıkıntım olmadı ps3 te ps4 te. Yada bana denk gelmedi sanırım. Sadece 1 ay boyunca plus alamamıştım kredi kartı ekleyemedigim için hesabıma ara sıra da da store giremedigim zamanlar olmustu bakımdan dolayı cokta sıkıntı yok bu konuda.
  • Online çok oynuyorum hiçbir sıkıntı çekmedim şuana kadar (10 ay civarı ps4 sahibiyim)

• İkisine de sahibim kesinlikle ps4 daha iyi olumsuz yönü kolları çabuk bozuluyor

• Bence Ps4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.