Şimdi Ara

ps4 amerika ve avrupa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevınıırm bu aksam arkadaşlarla beraber ortaklaşa ps4 almayı düşünüyoruz ama su anda sadece amerika versiyonunu bulabıldık avrupa maalesef bulamadık...amerikan versiyonunu alsak herhangi bir sorun yaşarmıyız onlınede olsun oynanışta bağlantıda olsun yardımcı olursanız sevınıırm..ona göre alacagız..amerikan alan varsa daha çok yardımcı olur..teşekkürler...

• bence ayın 15. ini bekleyin. ocak ortasında tr ye yeni parti gelicekmiş. almışken garantili alın bence.
  • orası oylede arkadaşlar sabırsızlanıyor desem yeridir acaba amerikan olursa sıkıntı yaşarmıyız garantı yonunden olmasada..
  • 12 gün bekleyin aradaki fiyat farkına 3 oyun alırsınız zaten bu ne sabırsızlık.
  • ortaklaşa nasıl oluyor? yarısı sende yarısı onda mı? yada 1 gün sende 1 gün onda

usa makina alabilirsin ,herhangi bir sorun yok..burda 100 lerce kişi aldı kullanıyor ,,

amazon daki stokları takip edin herşey dahi 1200 tl ye geliyor makina kapınıza kadar..

Türkiye stoklarını hiç beklemeyin daha çok beklersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 3 Ocak 2014; 13:18:32 >
  • kardes amerıkan versıyonu cok sabırzızlanıyosanız alın ben aldım baglantıda fılan hıc sorun olmadı yanı ıstedgın gıbı onlıne oyna psn ıd benım turkıyden arkdşlarla fıfa oynuyorum rahatca
  • genelde hepımız bekar arkadaşlarız o yuzden bende kalacak benım ortam bıraz daha uygun o yuzden dedim bu arada ps4 amerıkan versıyonunu en sorunsuz nereden alabılrıız..siye yada spot ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.