Bildirim
PS4- Battlefield 4 Clan (27. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
katılım sınırı yoksa bende davet alabilirim. Yaş +18 platform Ps4, Kd iddiam yok.
Psn : MustafaTR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 31 Temmuz 2014; 13:16:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Skylined
katılım sınırı yoksa bende davet alabilirim. Yaş +18 platform Ps4, Kd iddiam yok.
Psn : MustafaTR
İlgin icin cok tesekkurler fakat ilk sayfada yazan katilim sartlarimiz herkes icin geecerlidir. Amaclarimiz buyuk bu acidan ince eleyip sık dokumak durumundayiz herkesin dostlugunu kazanmak adina birlikte ayni serverda oyunlarimiza katilabilirsin fakat klana katılım icin ilk sayfa sartlari gerekli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Buyukbaba
Emekleme evresinden beri izliyoruz. Bir gun en iyi klan olursaniz, elime dogdu diyecegim :)
inslh oda olucak yardimlarin unutulmaz
-
Havada da hic fena degilim
http://www.youtube.com/watch?v=aLFVAkGVu0c&list=UU7PuDbfoK61bKRfKQeB17Gw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recistic -- 1 Ağustos 2014; 12:51:42 > -
Ceyhun abi Kadar olmasakta
http://www.youtube.com/watch?v=-fUqJPgRtxw&feature=youtu.be -
Sefa ruhi abiye bi ulas ona biseyler soyledim
Klanimiza yeni katilan bir kac arkadasla yollarimizi ayirmak zorunda kaldik. Nedeni ise bizlerin bir saygi cercevesinde ve birlikte oynadigimiz kisilere olan saygimizdan kufur etmeme kuralimizi kufur ederek cignemisler ve bunu gayet normalmis gibi savunmuslardir. Bu tip oyuncularin REV klanda asla yeri olmadi olmayacaktir. Bilginize.
Zaten kaybedildigine uzuluncek bir oyun tarzlarida yoktu klasik oyuncularmis bende bisi zannetmistim. Guncel oyun listesi assagidadir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnArchyHuOz -- 1 Ağustos 2014; 13:21:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
K.d ratio 1.8 yazmissin klanin yarisi 1
quote:
Orijinalden alıntı: mrmojo0009
K.d ratio 1.8 yazmissin klanin yarisi 1
O bizim bilecegimiz bir konu yeni giris icin sartlarimiz bu
Bide recistic diye bir oyuncumuz var kd oranina bak burda ne kadar dusuk. Birde youtube kanalina gir nasil oyun oynuyor onu izle o zaman anlarsin ne demek istedigimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnArchyHuOz -- 1 Ağustos 2014; 16:07:06 >
Selamlar,
Bende yeni bir PS 4 ve BF4 oyuncusu olarak KabuneTR ile tanıştım ve sağolsun Mehmet abi çok yardımcı oldu. Henüz The Rev için çok erken ama takipteyim :) Hepinize iyi oyunlar. -
Mehmet kardeşim rev klanı scoutu oldu çıktı. Bir nevi rev'in önder özeni, bjk li olması hasebiyle :) BF4 te spectator modu olsa, scout için mehmet kardeşim için biçilmiş kaftan olacakmış :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 1 Ağustos 2014; 15:53:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Blackweiser
Selamlar,
Bende yeni bir PS 4 ve BF4 oyuncusu olarak KabuneTR ile tanıştım ve sağolsun Mehmet abi çok yardımcı oldu. Henüz The Rev için çok erken ama takipteyim :) Hepinize iyi oyunlar.
İlgin alakan icin cok tsk evet mehmet abi cok degerlidir saolsun herkese karsiliksiz yardimci oluyor muthis bir lider . Aksamlari serverimize bekleriz. Saygilar.
-
Dostlar battlelog logomuzu degistirdik musait bir zamaninizda battlelog REV platona girerek yeni logomuzu aktive edin lutfen.
okey sörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu arada bizi kıskanlar baya çokmuş ya milletin dilinden düşmüyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 2 Ağustos 2014; 0:59:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: olizvel
okey sörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu arada bizi kıskanlar baya çokmuş ya milletin dilinden düşmüyoruz
Normaldir abi
quote:
Selamlar,
Bende yeni bir PS 4 ve BF4 oyuncusu olarak KabuneTR ile tanıştım ve sağolsun Mehmet abi çok yardımcı oldu. Henüz The Rev için çok erken ama takipteyim :) Hepinize iyi oyunlar.
Rica ederim ya ne demek. Herşey paylaştıkça güzel ;) Bende seni takipteyim ;) Ayrıca birbirimize bu kadar yakın çalışıyorken bekliyorum da birgün muhakkak.
Orijinalden alıntı: kabune
Selamlar,
Rica ederim ya ne demek. Herşey paylaştıkça güzel ;) Bende seni takipteyim ;) Ayrıca birbirimize bu kadar yakın çalışıyorken bekliyorum da birgün yani
Mehmet in yeri halkin yeri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 2 Ağustos 2014; 10:04:22 >
quote:
Orijinalden alıntı: Buyukbaba
Mehmet kardeşim rev klanı scoutu oldu çıktı. Bir nevi rev'in önder özeni, bjk li olması hasebiyle :) BF4 te spectator modu olsa, scout için mehmet kardeşim için biçilmiş kaftan olacakmış :)
:)) eyvallah övgülerin için teşekkür ederim gerçi önder özeni de göndermişlerdi ama olsun. ;)
Bekliyoruz herzaman;dün squad doluydu denk gelemedik ama illaki denk geliriz yine. Zaman zaman part chatte nat type hatasi sebebiyle squaddan da konuşabiliyoruz. Bilgin olsun. Görüşmek üzere kardeşim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X