Şimdi Ara

PS4- Battlefield 4 Clan (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.312
Cevap
12
Favori
23.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

Tebrik ederim sizi kardesim cok basariliymissiniz bravo. E hadi o halde bizimlede bi mac yapin bizide yenin şenlensin ortalik hatta 4 map yapalim 2-0 siz onde baslayin ne dersin?

Videolara baktim guzel basarili

Abi biz bf4 ü komple sattık ama hatalardan dolayı

Adamın ayağına sanki taş bağlamışlar herif hareket etmiyo bf3 teki gibi. Başka oyunlara sardık yani bf de maç yapmamız hardline a ya da bf5 e kaldı. Bf4 sahibi 3-4 kişi var klanda. Eğer olur da ben bf alırsam ki niyetim var, 5vs5 falan yaparız. Güzel olur. Eğer olmazsa gta da takılırık abi herkes gta 5 bekliyor

Ki bana oyun olsun yani yenmişiz yenilmişiz önemi yok biliosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive

quote:

Tebrik ederim sizi kardesim cok basariliymissiniz bravo. E hadi o halde bizimlede bi mac yapin bizide yenin şenlensin ortalik hatta 4 map yapalim 2-0 siz onde baslayin ne dersin?

Adamın ayağına sanki taş bağlamışlar herif hareket etmiyo bf3 teki gibi. Başka oyunlara sardık yani bf de maç yapmamız hardline a ya da bf5 e kaldı. Bf4 sahibi 3-4 kişi var klanda. Eğer olur da ben bf alırsam ki niyetim var, 5vs5 falan yaparız. Güzel olur. Eğer olmazsa gta da takılırık abi herkes gta 5 bekliyor

Ok alinca haber verirsin ama 5 kisilik klan maci yapmiyoruz cunku biz 5 kisilik bir klan degiliz en az 10 isterseniz 16 sarlik maclara haziriz. 5 kisilik mac yapipta klanimiz herkesi yeniyor diyen klanlarida goruyoruz kendi kendilerine seviniyorlar. :) haber verirsin istedigin zaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive

quote:

Ok alinca haber verirsin ama 5 kisilik klan maci yapmiyoruz cunku biz 5 kisilik bir klan degiliz en az 10 isterseniz 16 sarlik maclara haziriz. 5 kisilik mac yapipta klanimiz herkesi yeniyor diyen klanlarida goruyoruz kendi kendilerine seviniyorlar. :) haber verirsin istedigin zaman

Tamamdır abi

• Herkese merhaba..

Yaşım 31

Klanınıza katılmak istiyorum K/D oranım kötü..

Boşboş tanımadık kişilerle oynamak zevk vermiyor.. Genelde 23ten sonra online olabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Herkese merhaba..

Yaşım 31

Klanınıza katılmak istiyorum K/D oranım kötü..

Boşboş tanımadık kişilerle oynamak zevk vermiyor.. Genelde 23ten sonra online olabiliyorum.

Merhaba arkadaşım.
    Klana katılmak için istatistikler önemli yani kd düşük olsa bile en azından bazı araçlarda başarılı olabilmek lazım. İncelediğim kadarıyla daha yolun başındasın. Ben bile şuan yöneticisi olduğum klanımıza girebilmek için tam 1 sene çalıştım ve kendimi geliştirdim. Senin için de neden aynısı olmasın. Başarılar diliyorum.

• kabune kullanıcısına yanıt
    Direk kapıyı gösterdiğin teşekkürler.
  • Rica ederim ama zaten hiç girmemiştin ki o kapıdan. @marcoxx

• kabune kullanıcısına yanıt
    Allah allah.. Bu kadar havaya gerek yok.. Özel kuvvetlere girmiyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.Ceylan -- 20 Ekim 2014; 17:19:08 >
  • quote:

Allah allah.. Bu kadar havaya gerek yok.. Özel kuvvetlere girmiyoruz

Yaa hocam imzandan kimin neyin havasini attigi belli oluyor. Ayrica oldukca kibar bir dille yazilmis sana oysaki sen biraz arastirip ilk sayfada kurallari filan okusaydin belki bunlarda yazilmazdi. Bakis acisindan zaten klana ne kadar deger ve onem verdigin belli oluyor ama bence hakkettiginden daha faZla bir kibar dille kabul edilmemissin. Gecmis sayfalarda klanimiza katilmak isteyen ama kAtilmasada bizimle oyun oynayan dostlarimizda var keske oyle olabilseydin neyse yolun acik olsun.

• quote:

Allah allah.. Bu kadar havaya gerek yok.. Özel kuvvetlere girmiyoruz...

Ya birader sen buraya giremiyom ne ozel kuvvetleri

Ya bizim acemi er egitim mangasi var oraya muracat et belki kontenjan vardir

• Neyse beyler.. Size iyi eğlenceler..

Ben sadece beraber oynamak ve arkadaş ortamı olması için yazmıştım.. Çok misafirpervermişsiniz.
  • quote:

Neyse beyler.. Size iyi eğlenceler..

Ben sadece beraber oynamak ve arkadaş ortamı olması için yazmıştım.. Çok misafirpervermişsiniz.

Kusura bakma dostum bi cok arkadasimiz basvuru yapti bunlar yasanmadi ukala kendini begenmis kisiler asla degiliz. Baslangic yanlis oldu saglik olsun.

• AnArchyHuOz kullanıcısına yanıt
    Evet tatsız bir dialog oldu..

Ama ilk cevap veren arkadaş ''kapıdan girmedinki zaten'' diye ukala bir cevap verince, ben de cevap vermek zorunda kaldım.

Onun yerine K/D oranın düşük ama klana katılmadan oynayabiliriz gibi bir cevap verebilirdi..

Neyse konu gereksiz uzadı..
  • quote:

Evet tatsız bir dialog oldu..

Ama ilk cevap veren arkadaş ''kapıdan girmedinki zaten'' diye ukala bir cevap verince, ben de cevap vermek zorunda kaldım.

Onun yerine K/D oranın düşük ama klana katılmadan oynayabiliriz gibi bir cevap verebilirdi..

Neyse konu gereksiz uzadı..

Haklisin denebilirdi sadece ilk sayfadaki kurallari okumayip oyuna yeni baslayip klana katilmak iateyenler oluyor ve klan icin caba gosteren arkadaslarda acikcasi bu durumu yadirgiyor hakli olarak. Neyse tekrar kusura bakma dostum.

• AnArchyHuOz kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim, adam gibi cevap verdiğin için...
  • quote:

Ben teşekkür ederim, adam gibi cevap verdiğin için...

Birader oyle kinayeli laf sokmali filan konusma ne is adamligi senden mi ogrencez Sana adam gibi aciklamis arkadas kurallar bunlar diye sen kendini ezik hissettiysen biz napalim Direk kapiyi gostermemis uslubuna gore cok ta kibarca sana izah etmis yeterli degilsin birader mi deseydi direk adam yerine koymus yazmis iste Neyse uzatmayalim hadi iyi oyunlar sana

• Diger arkadaslarimda adam gibi cevap verdi zaten Ve konu gercekten cok uzadi. Neyse bitsin gitsin.

• SAKSI DEĞİLİM BEN EMEĞE SAYGI

• Rahatsizzzzzz ya

• Arkadaşlar nacizane fikrimi söylemek isterim,gerçek bf oyuncusu bf'de K/D oranına bakmaz W/L bakar.Bu bir takım oyunudur.Squaddaki görevine göre işi adam öldürmek olmayan destekçi garibim ne yapacak.Bu k/d mantığı (bencillik) zaten güzelim oyunu boza boza bitirecek.Cod oyunu değil ki bu....Ahhh eski bf ah(Kötü yaşlanmışız yaw).
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.