Şimdi Ara

PS4- Battlefield 4 Clan (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.312
Cevap
12
Favori
23.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

Abi sizden biri beni hep bicakliyor ama kim? Aklimda degil ismi oyunda bi yuzyuze gelsek ne yapacagimi biliyorum ama gelmiyor iste

Regis231 adı güray vallahi pırlanta gibi üni öğrencisi. Bıçak bu ara moda oldu aslında bi ara only knife yapak ama hüseyin varsa ben yokum

• Diğer turlu zaten sizi yenemiyoruz bari eğlenceli olsun diyorum. Merhabalar :D

• regis kullanıcısına yanıt
    güray, bir ara nasılsa karşılaşırız normal modda, o zaman takılırız peşine, sen de gösterirsin hünerlerini :)
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Tamamdir :D ama ayni zamanda güzel de kacarim :D

• regis kullanıcısına yanıt
    Senin icin eglenceli oldugu kesin de bide bize sor:)))

• Nerde bf3 te ki bıçak çok saçma yapmışlar çok
  • Benimde hiç yapamadığım şey künye olayı. O yüzden seviniyorum ben bf3 teki sistemin bozulduğuna bf5 te daha da bozulur inşallah
    İki saat animasyonu izle falan cok uzun sürüyor. Kurşun falan bitmemişse yada bazen refleks icabı basmazsam 5 cm dekine de ateş etmek daha akıllıca. Ama işte bu işin hastalarına gelde anlat

• kabune kullanıcısına yanıt
    Abi sistem güzel ama bu önden bıçaklama durumu mahvediyor.BF:H animasyonları çok güzel.Lakin özellikle BF4 de OOR(out of region yani burger king wifi de multi oynayan mallar ) yüzünden adam havada yakalayıp bıçaklayabiliyor malesef.Bu counter-knife ı etkisiz hale getirmek mümkünmüş güya bıçak atmadan hafif zıplarsan veya bas esnasında intihar edersen öldürebiliyormuşsun falan filan.Neyse kısaca bu counter ve yan bıçak olayı kalkmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony redgrave

Abi sistem güzel ama bu önden bıçaklama durumu mahvediyor.BF:H animasyonları çok güzel.Lakin özellikle BF4 de OOR(out of region yani burger king wifi de multi oynayan mallar ) yüzünden adam havada yakalayıp bıçaklayabiliyor malesef.Bu counter-knife ı etkisiz hale getirmek mümkünmüş güya bıçak atmadan hafif zıplarsan veya bas esnasında intihar edersen öldürebiliyormuşsun falan filan.Neyse kısaca bu counter ve yan bıçak olayı kalkmalı.

İntihar etme olayını biliyordum da zıplayı ilk kez duydum. Entresan

• tony redgrave kullanıcısına yanıt
    sen ps4 te bf4 oynuyor musun?
  • Sadece birlikte oynamak için klana oyuncu alıyorsanız aranıza katılmak isterim, arada sizin oynunuza katılıyorum, oynarken nefes aldırmasanızda sizin gibi oyunu iyi bilenler ile oynamak keyifli oluyor...

PSN : MuratCaymaz1980

Not : Ağır acemiyim BF oynamaya yeni başladım, oyunu öğrenmeye çalışıyorum...

• Klana alımlar için asgari şartlar var, dolayısıyla klan için o şartlar sağlanmadan alım yapmıyoruz. Birlikte oynamak için ise herhangi bir kıstasımız yok :) birlikte de oynarız karşılıklı da oynarız. Istediğin her an gelip oyunumuza katılabilirsin, özel bir maç vs yapmıyorsak.

Bu herkes için geçerli, mükemmel oyuncular da gelip serverımızda veya herhangi bir ortamda karşımızda oynayabilir. İyi oynuyorlar diye ban yemeyeceklerinin garantisini veriyoruz. :)

• Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Yok abi ps4 malesef.
  • Tesekkurler hocam guzel sozlerin icin sahin abinin dedigi gibi her zaman birlikte oynamak icin oyunlarimiza buyur, memnun oluruz.

• Şimdi iserha (hakan) düşünsün

• Klanimiz icinde duzenledigimiz 2. Turnuvamizi

Kabunetr (mehmet abi)
    Recistick(umut)
    Ozi (ozi)
    Aydogdu00 (omur abi)

Isimli arkadaslarimiz kazanarak 2. Turnuvamizin sampiyonu olmuslardir.
    Turnuvada bulunan tum arkadaslara ve bu etkinligi organize etmeye calisan kendime tesekkur eder nice guzel oyunlar dilerim:))

Kendime, kendim, tesekkur ettigim icin, kendi kendime tesekkur ederim:)

• Klan oyuncularimizdan, buyukbaba(sahin abi) karsilikli konusarak kendi istegiyle REV klandan ayrilmistir, Oyunuyla klanimiza, kisiligi ile ortamimiza deger kattigi icin tesekkur ederiz. Sadece REV tagi olmamasi bizleri ayirdigi anlamina gelmemekle birlikte, her oyunda kendisiyle oynamaktan ve dostlugumuzun sonsuza kadar surmesinden seref duyariz.

• AnArchyHuOz kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim güzel kelamlarına Hüseyin, hislerimiz tamamen karşılıklıdır. Hepinize sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Çok teşekkür ederim güzel kelamlarına Hüseyin, hislerimiz tamamen karşılıklıdır. Hepinize sevgiler.

Sevgiler, saygilar bizden abi

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.