Şimdi Ara

PS4- BATTLEFIELD TÜRK [BTRK] Clan OYUNCULAR GRUBU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: pasaoglu68 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
166
Cevap
1
Favori
5.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oguzum insallah bir an once alip gelirsin bekliyoruz ,burdan da yazisiriz bir sey olursa
  • Eyvallah kardeşim. Senle oynamak ayrı bir zevk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogukan21 kullanıcısına yanıt
    bende ayni duygulari sizle paylasiyorum kardesim
  • Oyunda party sistemi olamaması nasıl bir saçmalık bugün denedik ama bu iş böyle olmaz zahmetli baya
    Acaba yakın zamanda yama çıkacak mı bununla ilgili ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Oyunda party sistemi olamaması nasıl bir saçmalık bugün denedik ama bu iş böyle olmaz zahmetli baya
    Acaba yakın zamanda yama çıkacak mı bununla ilgili ?

Evet cok sacmalik squad ile oyuna girilmiyor yama filanda cikacagini zannetmiyorum
    .

• Gelmeyecek, bosuna beklemeyin:) Battlelog yaptik o kadar, onu kullanin telefonunuzdan diyorlar.

Bizim icin sorun yok gerci Deli'cim, her dakika iletisimdeyiz zaten:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikelanj -- 25 Aralık 2013; 23:12:03 >
  • Yer varsa bende klaniniza katilabilirmiyim arkadaslar. Yas 29 headset var acemiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: tr_yunis

Yer varsa bende klaniniza katilabilirmiyim arkadaslar. Yas 29 headset var acemiyim

Klana suan alim yok kardes ama bize takilabilirsin ps4varsa sende

• quote:

Orijinalden alıntı: delioglan77

Murat saolasin kardesim klanimizdaki arkadaslar hepsi biribirinden degerli.beyefendi ve cok saygilidirlar birbirlerine ve karsi takim oyuncularina valahi .oyle aramizda aralarinda ufak bir tartisma dahi olmmaz saolsunlar hepsini cok seviyorum murat herzaman yanimiza gelip beraber takilabilirsin kardesim .Mesut ve arda ile takiliyoruz bazen, sen karsida oldugun zaman soyle senin yanina gelirim saygilar
    beyler, bf4 de oyun içinde arkadaşımıza join yapamıyor muyuz? Bakmadığım yer kalmadı,bir türlü join bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

beyler, bf4 de oyun içinde arkadaşımıza join yapamıyor muyuz? Bakmadığım yer kalmadı,bir türlü join bulamadım

Oyun içinde Battlelog'a girip "Friends" kısmından davet atabilir ya da arkadaşının oyununa katılabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 26 Aralık 2013; 2:14:41 >
  • quote:

Furkan hala sorunlar var oyunda. cogu zaman arkadasinin oynadigini bile goremiyorsun . ben telefon uzerinden giriyorum cogunlukla
  • delioglan77 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Özgür abi, bu akşam senin partiye katılmak için az didinmedim ama olmadı. Yarın oynarız inşallah

• Alpheratz kullanıcısına yanıt
    Senin nick Westerly degil miydi? Bir kac kere girdin benim squada:)

• mikelanj M kullanıcısına yanıt
    Evet girdim çıktım girdim çıktım. Battlelog pc üzerinden Join yaptım. O arada psn üzerinden oyuna Join yapmayı arıyordum :)

• quote:

Evet girdim çıktım girdim çıktım. Battlelog pc üzerinden Join yaptım. O arada psn üzerinden oyuna Join yapmayı arıyordum :)
    Sizin serverdan ban yedim BF4te,nasıl geri açtırabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezeryerak

hocam yanlisiniz var bizim serverimiz yok BF4 de simdilik birde siz yanlis konudasiniz biz playstation 3 ve 4 oyunculariyiz
  • quote:

quote:

hocam yanlisiniz var bizim serverimiz yok BF4 de simdilik birde siz yanlis konudasiniz biz playstation 3 ve 4 oyunculariyiz

BFTURK KLAV SERVER 64- gamekeystore.net sizin değil mi :/ kusura bakmayın trollemiş gibi oldum
     PS4- BATTLEFIELD TÜRK [BTRK] Clan  OYUNCULAR GRUBU

• quote:

quote:

quote:

BFTURK KLAV SERVER 64- gamekeystore.net sizin değil mi :/ kusura bakmayın trollemiş gibi oldum

sorun degil

• quote:

quote:

quote:

quote:

sorun degil

Alıntıları Göster
    ben de mw serisinden bf4'e geçtim ps4'te MY86 id. klanda yer açıldıysa girelim :)

• ps3 oynayan?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.