Bildirim
PS4- BATTLEFIELD TÜRK [BTRK] Clan OYUNCULAR GRUBU (8. sayfa)
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hystaspes
Battlefield 4 Dogfight [VVV] Trosky vs [BTRK] kratosfatih Round 1
http://www.youtube.com/watch?v=26OmUDASgQs
+11 -
Gel farcry alalim kardeslikle soz yarisini ben odicem daha buyuk bir hediye yok .d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dennis Jr
Gel farcry alalim kardeslikle soz yarisini ben odicem daha buyuk bir hediye yok .d
hahaha, olm git derslerine çalış. Çok ps'ye girmeye başladın sen gözümden kaçmadı bak -
-
-
-
Sana bi Kunye veriririk ayipsin kerem😜😜😜😜😜
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi mat ve kimyada serbest dusus taktigini uyguladim ikinci sinavlarda finalde toplicam umarim
Arkadas bu t4f serveri nedir bögle tam rezillik bi video cekim dedim ps kayit etmemis tam komedi :d Adamlar iki heliyide almis kill kasiyor girdim gibi birini indirdim aldim heliyi digerini vurdum direk ban -
Hocam pm attim size...
quote:
Orijinalden alıntı: E4gleturk
Arkadas bu t4f serveri nedir bögle tam rezillik bi video cekim dedim ps kayit etmemis tam komedi :d Adamlar iki heliyide almis kill kasiyor girdim gibi birini indirdim aldim heliyi digerini vurdum direk ban
Cengiz birak su eziklerin serverini onlarla ayni kaliteden oyuncumusun sen girme sunlarin serverina..onlarda hazim Sorununu var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Arkadas bu t4f serveri nedir bögle tam rezillik bi video cekim dedim ps kayit etmemis tam komedi :d Adamlar iki heliyide almis kill kasiyor girdim gibi birini indirdim aldim heliyi digerini vurdum direk ban
Ben sana daha komik bir server soyleyim Sadece locker, glitch yasak yaziyor giriste, adminler dagin basinda spawn atmis bekliyorlar. Biri yanlarina kadar cikip vurursa banliyorlar. Legend di sanirim server in ismi Turk serveri.
Abi kusura bakma konunun da icine etmis gibi olduk. Bu seferlik idare ediver
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-
quote:
Ben sana daha komik bir server soyleyim Sadece locker, glitch yasak yaziyor giriste, adminler dagin basinda spawn atmis bekliyorlar. Biri yanlarina kadar cikip vurursa banliyorlar. Legend di sanirim server in ismi Turk serveri.
Ooo hangi servermis o hemen giriyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-
quote:
Nikoooo
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba arkadaşlar, Yılbaşı gecesi Donanım Haber ailesi olarak Battlefield 4 oynayalım diyoruz. Eğer bir Planı olmayan ve bize katılmak isteyen varsa zevk duyarız
Konumuzun linki:
http://forum.donanimhab...48/f_//tm.htm#101035348
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar konu dışı ama bir şey sormak istiyorum. Ps4 de oynuyorum bf4 ü. Oyuna girerken options tusuna baktıktan sonraki yükleme ekranında oyun takılıyor. Neden olabilir ? Oyun dijital bu arada -
quote:
Orijinalden alıntı: FANGLORD
Arkadaşlar konu dışı ama bir şey sormak istiyorum. Ps4 de oynuyorum bf4 ü. Oyuna girerken options tusuna baktıktan sonraki yükleme ekranında oyun takılıyor. Neden olabilir ? Oyun dijital bu arada
Kardes onu diger konulara bir sor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X