Şimdi Ara

PS4 Call of Duty: MODERN WARFARE 2 Campaign Remastered 31/03/2020 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    130 Dostum, arkadaşla ortak aldık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K+HDR+60 Fps ile birlikte Remastered'ın hakkını vermişler. Grafikler günümüze uygun olmuş.

• PS4 Call of Duty: MODERN WARFARE 2 Campaign Remastered  31/03/2020

Grafikler coşmuş.

• Serinin ilk oyunu me güzel hem single hem de multi olarak gelmişti. 2 nin neden sadece single geldiğine dair bilgi varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Grafikler coşmuş.
    oyun nasıl performans olarak 60 fps galiba
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Evet yağ gibi

• Gerçek efsanesi multisi.Çıkartacaklar mı acaba ? Yoksa yeni mw baltalanmasın diye çıkartmayacaklar mı ?
  • Gkn89 kullanıcısına yanıt
    Çok büyük ihtimalle MW üçlemesindeki haritaları 2019 MW'sine getirecekler. MP'yi getirmek istememelerinin sebebi oyuncu topluluğunu ''bölmemek''miş.

Activision says they want to keep building a "unified online multiplayer playground" with Call of Duty: Modern Warfare. Hence, they're more inclined to remaster classic maps for the latest modern instalment rather than split the playerbase even more.

• Gkn89 kullanıcısına yanıt
    Multi gelmemesi elbette üzücü ama Remastered tarafı oldukça iyi olmuş. Özellikle No Russian bölümünü yeni nesil grafiklerle oynamak çok tuhaf hissettiriyor. Grafikleri nerdeyse yeni Cod'a yakın olmuş diyebilirim.

• Multi gelseydi direk yeni oyunu baltalardi keskede baltalasaydi. Nuke basar afghan da kelesle etrafa kosardik puu activisionunada blizzardinada... sincap suratli price a kaldık

• Heyt be özlemişim. 2009 yılında ps3 zamanında spotçudan 100 liraya almıştım. Baya heyecanlı eve gitmiştim. Evet o zamanlar 100 lira daha değerliydi ama şimdiye kıyasla alım gücü olarak oyunlar çok daha rahat alınıyordu.
    VGA kamera görüntü kıvamında çözünürlükle oynadık

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Bunun grafikleri o kadar iyi olmuş ki nerdeyse son çıkanın düzeyine getirmişler. Vuruş hissi de gözle görülür derece de artmış. İlk 2 saati soluksuz oynadım.

Multi gelmemesinin sebebi bellidir. Yeni oyunlarında ki kitleyi kaybetmek istemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 4 Nisan 2020; 10:51:23 >
  • COD WAW Remastered gelsin artık:)

• RE3 biter bitmez alıp oynamayı düsünüyorum. Modern Warfare serisinin en iyisi olmasıyla beraber belki de COD tarihinin en iyi oyunu bile olabilir. MP destekli cıkmaması online oyun oynayan kesimi üzmüş olabilir ama benim gibi oyunları single player oynayan insanlar için güzel bir nostalji olacak yıllar sonra tekrar oynamak. Fakat Modern Warfare serisini üçlü bundle paket şeklinde en başta çıkarsalardı çok daha iyi olurdu. MW3 eksik kalmış oldu şimdi.

• Eğitim alanında 20 saniye altı kupasını alan var mı? Sinir etti ya yapılacak gibi değil.

• Kulislerde Mw2Rm multinin sonbahar,kis gibi gelecegi dedikodusu var.Insaallah gercek olur.Hala CoD4rm multi oynuyorum.Bu oyunlardaki kaliteyi yeni codlarda hicbir zaman veremediler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.