Şimdi Ara

PS4 Co-Op Oyunları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
74
Favori
60.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eksik olmus ozurdilerim resident evil 6 ovulmus ondan sordum, ayni ps4 uzerinden degil arkadasim uzakta online baglanip birlikte oynamak istiyorum, bu yazilan oyunlarin hepsinde mumkunmudur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Birçoğunda uzaktan da co-op oynayabiliyor ama Co-optimus sitesinden istediğin oyunlara bakarsan daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin 👍
  • xbox ile ortak ne oynayabiliriz ?

• Hg34 H kullanıcısına yanıt

Bende WW2 var, split screende belirli harita ve görevleri oynayabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepedeninme -- 2 Mayıs 2021; 15:22:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaslar Resident Evil Revelations 1 ve 2 hikaye modunda online arkadasla oynayabilirmiyiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler, takip

• Grafikleri kaliteli coop oyun önerileriniz var mı arkadaşlar. Benim bildiklerim;

Sackboy, Little Big Planet, A Way Out, İt Takes Two, Trine 4, Rayman Legends.

Ama böyle ilerlermeli savaş tarzında 2 kişilik oyunlar yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Firavun-Faresi

Grafikleri kaliteli coop oyun önerileriniz var mı arkadaşlar. Benim bildiklerim;

Sackboy, Little Big Planet, A Way Out, İt Takes Two, Trine 4, Rayman Legends.

Ama böyle ilerlermeli savaş tarzında 2 kişilik oyunlar yok mu?

Fps/aksiyon tarzında soruyorsan aynı ekran üzerinde oynayabileceğin ps4’te pek oyun yok. Xbox’ta halo gears of war serisi vs var bildiğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Grafikleri harika değil ama resident evil 6'ya bakabilirsiniz.

• Teşekkürler arkadaşlar. Ama coop olarak oyunlar daha çok çıkmalı. Kaliteli ve beraber ilerleyebileceğimiz. Resident evil 5-6 var teşekkür ediyorum

• Arkadaşlar selamlar elinde pes 2021 olan varsa satın alabilirim 2. Hesap olması hiç önemli değil

• Takip..arkadaşlar ben de yeni PS5 aldım,ilk konsolum da bir sorun olacaktı,ps4 yazan oyunları ben satın alabilir miyim? Bazılarını alıp bazılarını alamıyorsam nasıl fark edeceğim? Yani örneğin beach buggy racing demiş bir arkadaş çift kişilik yarış için,PS4 yazıyor,ben alabilir miyim? Bir uyarı yok mu uygulama yükledim telefona da. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 27 Şubat 2025; 22:27:58 >
  • tutkulu420 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Tüm ps4 oyunlarını oynayabilirsiniz problem yok. Bazı oyunlarda 2 sürüm mevcut size sorar ps4 sürüm mü ps5 sürüm mü diye siz ps5 seçersiniz çıkmaz ise zaten ps4 sürümü olacaktır ama siz ps4 genel oyunlarını oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 3 Şubat 2025; 11:29:41 >

Buggy oyununu çocuklarla uzun uzun oynadım. Öneririm.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam satın alayım inş,349 lira şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 9 Şubat 2025; 0:36:11 >
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

İndirdik hocam zevkli oyun gerçekten, eğlenceli. Çok teşekkürler 😉

Son 1 haftadır tekrar oynamaya başladık. Gerçekten çok güzel. Şimşek Makkuin'inde bu tarz oyunu var, oda çok güzeldir. Öneririm. Ondada ekran 2 ye bölünüp oynayabiliyorsun.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.