Şimdi Ara

PS4 Diablo Oyuncuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PS4'te DIII oynayan var mı? PSN'den ekleşip adventure mode'da rift falan farmlasak?

• PS4 den diablo oynamak eğlenceli mi? Bilgisayarım son günlerini yaşıyor. Ucuz laptop + PS4 almak mantıklı gibi duruyor. Ama kontroller kafamı karıştırıyor?
  • cangk kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda hiç oynamadım karşılaştırma yapamam ama çoğu kişi daha rahat olduğunu söylüyo bende hiç zorlanmadım ilk defa oynamama rağmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangk

PS4 den diablo oynamak eğlenceli mi? Bilgisayarım son günlerini yaşıyor. Ucuz laptop + PS4 almak mantıklı gibi duruyor. Ama kontroller kafamı karıştırıyor?

hocam emin olun konsolda cok daha rahat oynaniyor oyun fakat blizzard pcyi ciddiye aldigi kadar almiyor konsolu.
    halen patch 2.1 gelmis degil.Online giriyosun herseye tek atan adamlar falan mevcut.patchin tarihi bile belli degil.
    pc platformunda oynamak oyunun devamliligi icin daha iyi.
    konsol uvey evlat konumunda.
    Ben 2sinde de oynadim.
    suan pcde devam ediyorum.İlk baslarda zorlandim kontrollerde falan ama alistim.

edit:
    benim onerim ise pc almaniz yonunde.
    ps4 suan bildiginiz gibi yeni bir konsol ve oyun sayisi az.
    2015de baya bir oyun artacak.
    psn plus online oynamak icin zaten zorunlu.
    her ay bedava verdigi oyunlarda basit yapili oyunlar.
    ps4 daha tam oturmadi.Bende almayi dusunuyorum ps4 (diabloyu 3de oynadim)
    fakat 2015 ortalartina falan erteledim bu kararimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 29 Ağustos 2014; 12:05:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

Orijinalden alıntı: cangk

PS4 den diablo oynamak eğlenceli mi? Bilgisayarım son günlerini yaşıyor. Ucuz laptop + PS4 almak mantıklı gibi duruyor. Ama kontroller kafamı karıştırıyor?

hocam emin olun konsolda cok daha rahat oynaniyor oyun fakat blizzard pcyi ciddiye aldigi kadar almiyor konsolu.
    halen patch 2.1 gelmis degil.Online giriyosun herseye tek atan adamlar falan mevcut.patchin tarihi bile belli degil.
    pc platformunda oynamak oyunun devamliligi icin daha iyi.
    konsol uvey evlat konumunda.
    Ben 2sinde de oynadim.
    suan pcde devam ediyorum.İlk baslarda zorlandim kontrollerde falan ama alistim.

edit:
    benim onerim ise pc almaniz yonunde.
    ps4 suan bildiginiz gibi yeni bir konsol ve oyun sayisi az.
    2015de baya bir oyun artacak.
    psn plus online oynamak icin zaten zorunlu.
    her ay bedava verdigi oyunlarda basit yapili oyunlar.
    ps4 daha tam oturmadi.Bende almayi dusunuyorum ps4 (diabloyu 3de oynadim)
    fakat 2015 ortalartina falan erteledim bu kararimi.

Barbar, crusader , monk gibi fighter sınıfı rahat ; wizard, wd, dh gibi ranger sınıfların da zor olabilir diye tahmin ediyordum. Öğrendiğim iyi oldu. Her halükarda ps4 alacağım için aksi bir durumda oyun da alırım.

• cangk kullanıcısına yanıt
    hocam hepsini oynamak rahat fakat daha once blizzard oyunu oynadiniz mi bilmiyorum , oynadiysaniz wow falan biliyorsunuzdur.
    surekli patch gelir, birseyler duzelir, yeni seyler eklenir.
    mesela diablo3 de bugun sezon baslayacak.
    ama ps4 de halen yok mesala.
    bazi seylerden mahrum kalacaksiniz.Oynamasi evet rahat ama destegi yok konsola.
    ben diabloyu ps alsaniz bile pc ye oneriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

hocam hepsini oynamak rahat fakat daha once blizzard oyunu oynadiniz mi bilmiyorum , oynadiysaniz wow falan biliyorsunuzdur.
    surekli patch gelir, birseyler duzelir, yeni seyler eklenir.
    mesela diablo3 de bugun sezon baslayacak.
    ama ps4 de halen yok mesala.
    bazi seylerden mahrum kalacaksiniz.Oynamasi evet rahat ama destegi yok konsola.
    ben diabloyu ps alsaniz bile pc ye oneriyorum

Yıllarca d1 , d2 ve ilk gününden beri pcde d3 oynuyorum zaten. Ama evdeki pc son günlerini yaşıyor. Zaten PS4 alacğım için pc yenilememe gerek kalmadan da d3 oynamak istiyorum. o yüzden konsolda oynanışın zevkli olup olmadığını sordum.

Edit: İlk mesajdaki editinizi sonradan okudum:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangk -- 29 Ağustos 2014; 12:46:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • K0AlA1530 ekleyin rift farmlayalım (k den sonra ki sıfır O değil)

• Oyun konsolda mukemmel oynaniyor. Bende xbox ta oynuyorum torment 6 farmlayabiliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugun aldim. Eklemek isteyen olursa psn: dangerksk
  • Ekleyin benide oyun bugün elime geçiyor Psn imzada yazıyor.
  • Arkadaşlar ps4 te ''The diablo III server is not available at this time. Please try again later. '' Hatasıyla karşılaşıyorum. Konsolda oynarken bu hatayla karşılaşan var mı? Çözümü nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 12 Eylül 2014; 21:27:36 >
  • Ekleyin arkadaşlar

psn: ByGQKSeL

valla 7 gün falan oldu oynayalı lvl 70 pragon (437) daha önce diablo hiç oynamadım. O yüzden bilmediğim çok şey var bu işi bilen oynuyan yardimci olacak bir cengaver çıkarsa çok iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.