Şimdi Ara

PS4| Dijital Oyun Kardeşlik-Satış-Takas Grubu [İlk Mesajı Okuyunuz] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
52 Misafir (49 Mobil) - 3 Masaüstü49 Mobil
5 sn
55.545
Cevap
404
Favori
1.621.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar gecen hafta bf4 kutulu oyun satin aldim fakat bu tarz oyunlari ilk defa oynadigim icin pek zevk alamadim.Killzone sf turkce vs diyolar en azindan onla basliyim dedim.1 hafta once aldigim kutulu bf4 oyunumu yine kutulu turkce killzone la takas yapmak istiyorum.Kargo vs istemiyorum istanbul ici cogu bolgeden elden yapabiliriz takasi 1 hafta icinde hemen hemen her bolgeye gidiyorum istanbulda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınık Fifa 14 cift hak psn hesabi (ps4)

Us veya Tr farketmez arkadaslar, hemen bugun odeme yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of duty Ghost arayan yokmu ya elimde Primary hesap var ilgilenenler pm atabilir
  • delioglan77 kullanıcısına yanıt
    Pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioglan77

Call of duty Ghost arayan yokmu ya elimde Primary hesap var ilgilenenler pm atabilir

Kac para?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

quote:

Call of duty Ghost arayan yokmu ya elimde Primary hesap var ilgilenenler pm atabilir

Kac para?

takas yapcam dunya assasins creed black flag ile bulabilirsem
  • Kafamın bu kadar karıştığı başka bir konu hatırlamıyorum. Arkadaşlar online oyunlar beni çok sarmıyor, bazen köye falan gidiyorum orda haliyle internet yok, kardeşlikle aldığım bir oyunu offline olarak oynayabilir miyim, assains creed 4, cod ghosts falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Kafamın bu kadar karıştığı başka bir konu hatırlamıyorum. Arkadaşlar online oyunlar beni çok sarmıyor, bazen köye falan gidiyorum orda haliyle internet yok, kardeşlikle aldığım bir oyunu offline olarak oynayabilir miyim, assains creed 4, cod ghosts falan ?

tabiki oynarsin
  • quote:

Kafamın bu kadar karıştığı başka bir konu hatırlamıyorum. Arkadaşlar online oyunlar beni çok sarmıyor, bazen köye falan gidiyorum orda haliyle internet yok, kardeşlikle aldığım bir oyunu offline olarak oynayabilir miyim, assains creed 4, cod ghosts falan ?

alırken mutlaka primary hakkını satın al, o zaman oynarsın, yoksa secondary alırsan internetsiz ortamda oynatmaz
  • dunyao kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, kafa karışıklığım biraz da olsa gitti.
  • quote:

quote:

tabiki oynarsin

secondary alırsa oynayamaz, yanlış bilgi verme
  • Satılık Knack Secondary hesap. Oyun us olup, Türkçe değildir. Fiyat 40TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

quote:

quote:

tabiki oynarsin

secondary alırsa oynayamaz, yanlış bilgi verme

adam belirtmemiski olum secondary mi primary diye

• Beyler Assasins Credd için Primary hesap verecek birisi varsa tekliflere açığım.
  • Knack, Fifa 14 ve AC icin primary hesap ariyorum ben de.
  • Elimdeki Fifa 14'ü Battlefield 4'ü ile takaslamak isteyenler pm (kutulu oyun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 10 Ocak 2014; 23:46:26 >
  • quote:

merhabalar arkadaslar elimde Call of duty ghost primary hesap var Assasins creed black flag ariyorum ariyorum

up

guncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delioglan77 -- 11 Ocak 2014; 21:08:08 >
  • delioglan77 kullanıcısına yanıt
    ghost satmayı dusunuyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

ghost satmayı dusunuyor musunuz ?

takas hocam NFS rivals veya Assasins creed
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.