Şimdi Ara

PS4| Dijital Oyun Kardeşlik-Satış-Takas Grubu [İlk Mesajı Okuyunuz] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.545
Cevap
405
Favori
1.612.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm simdi ps4 te FIFA alaçam psnden nazil kardeşlik yapacam 2 ps4 var ayri ayri 2 kolla oynanirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınık AC4 Black Flag Primary Hesap.
  • Yok mu arkadaslar fifa satan :((

• hocam sizden haber bekliyorum.@fizboz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 18 Ocak 2014; 16:05:21 >
  • ecelnico kullanıcısına yanıt
    gule gule oynayin :)
  • Arkadaşlar cihazı yeni aldım hemen konuya daldım.

Primary yada Secondary hesap NFS Rivals.
    Primary yada Secondary hesap Lego

Şimdilik Trophy konusunu önemsemediğiö için secondary hesapta alabilirim.

Satmak isteyenler pm yolu ile bana ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • secondary bf4 alınır.
  • Evet arkadaslar

Bf4 fifa14 ac ps4 icin bu ucunden 2 sini kardeslik olarak alabiliriz
  • Ps4 Nba 2k14 ariyorum kutulu olarak ps3 killzone3 Türkçe oyun 1-2kez oynamistim + nakit verebilirim

• arkadaşlar bu kardeşlik işi için us hesabımı açayım?

us hesabı açınca ps store Get Code alabileceğim site amazon mudur? malum tr kredi kartım geçmeyecek...

aldığım oyunu/hesabı paylaşmak isteyebilirim. bu durumda uyduruk bir mail adresi, hesap bilgileri, şifre kullansam daha uygun olur değil mi?
  • assasin's creed 4'ü satıyorum gg üzerinden. fiyatı 111 TL.
  • kilzone veya cod PSN oyunlarini satmak isteyen varsa PM atsin..
    ..

• Fifa 14 çift hak 120TL

Sadece NFS Rivals ile takas olur
  • Arkadaslar makinada uc hesap var diyelim birinci hesap ana hesabim icinde sadece plus var ikinci hesap fifa14 primary ucuncu hesap ise battlefield secondary olsun.1)iki ve ucuncu hesaptaki oyunlari birinci hesabin plusindan yararlanarak online oynayabilirmiyim.2)birinci ve ucuncu hesabimdan fifa14 u oynayabilirmiyim.sabir ederek cevap veren arkadasima simdiden tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eguven57

Arkadaslar makinada uc hesap var diyelim birinci hesap ana hesabim icinde sadece plus var ikinci hesap fifa14 primary ucuncu hesap ise battlefield secondary olsun.1)iki ve ucuncu hesaptaki oyunlari birinci hesabin plusindan yararlanarak online oynayabilirmiyim.2)birinci ve ucuncu hesabimdan fifa14 u oynayabilirmiyim.sabir ederek cevap veren arkadasima simdiden tesekkur ederim.

1) Fifa 14'ü primary hesap olduğu için, istediğin her hesaptan oynarsın. Fakat Battlefield secondary hesap olduğu için, sadece Battlefield'in kendi hesabından online oynarsın.

2) Zaten cevabı yukarıda verdim. Fifa 14 primary hesabın olduğu için, her hesaptan oynayabilirsin.

Bir hesabı ana (primary) hesap yaptığınız zaman, her hesaptan girip online oynayabilirsiniz. Ama secondry yaptığınız zaman, sadece o indirdiğiniz hesaptan oynayabilirsin. Online oynayabilmek için de hesap farketmeksizin cihazınızda PLUS hesabı olması yeterli.

Yeterince anlaşılır olmuşumdur sanırım ?

• TaKo kullanıcısına yanıt
    anlasilir sagolun hocam bir de ps4 te kardeslik olmayacak diye bosuna telas yapiyorduk gayet guzel ve mantikli olmus.

• dunyao kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hala mevcut mu ?
  • Beyler benim bütün oyunlarım ana hesaba yüklü, onları kardeşliğe açmak için ne yapmam gerekir ? Yani kendi ana hesabımın bilgilerini vermeden mümkün mü ? Hem PS4 için hem de PS3 için geçerli bu sorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjMaJeRe

Kardeşim hala mevcut mu ?

hangi oyunu sordun?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.