Şimdi Ara

PS4| Dijital Oyun Kardeşlik-Satış-Takas Grubu [İlk Mesajı Okuyunuz] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.545
Cevap
405
Favori
1.612.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyun takasina da bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 için TR Storeden BF4,GHOSTS,KİLLZONE VE FİFA 14'ü alacağım.
  • dunyao kullanıcısına yanıt
    Şimdi tam olarak anladım hocam olayı, sağolun. Ben kendi konsolumda ikincil hesap olduğumdan bu hesabımdaki oyunları oynatmadan önce sorgulatıyor. Çünkü misafir gibi görünüyorum kendi makinamda.

Biz arkadaşımla birimiz TR PSN birimiz US PSN şeklinde kardeşlik yapacağız. Türkçe oyunları TR den diğer oyunları US PSN den uygun fiyata alacağız.

Sizden ricam US PSN den oyun alma ile ilgili rehber hazırlamanız. Daha doğrusu US PSN için psn kart satın alınacak iyi birkaç yer anlatmanız. Bazı siyelerde kartın parasını verip mail adresine kod gönderiyorlarmış. Bu en güzeli sanırım. Daha önce us psn den kartla falan hiç alışveriş yapma fırsatım olmadığından bilemiyorum.Bu hususta bir rehber hazırlarsanız çok kişi bundan yararlanacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

Şimdi tam olarak anladım hocam olayı, sağolun. Ben kendi konsolumda ikincil hesap olduğumdan bu hesabımdaki oyunları oynatmadan önce sorgulatıyor. Çünkü misafir gibi görünüyorum kendi makinamda.

Biz arkadaşımla birimiz TR PSN birimiz US PSN şeklinde kardeşlik yapacağız. Türkçe oyunları TR den diğer oyunları US PSN den uygun fiyata alacağız.

Sizden ricam US PSN den oyun alma ile ilgili rehber hazırlamanız. Daha doğrusu US PSN için psn kart satın alınacak iyi birkaç yer anlatmanız. Bazı siyelerde kartın parasını verip mail adresine kod gönderiyorlarmış. Bu en güzeli sanırım. Daha önce us psn den kartla falan hiç alışveriş yapma fırsatım olmadığından bilemiyorum.Bu hususta bir rehber hazırlarsanız çok kişi bundan yararlanacaktır.

Amazondan alin, uzerine komisyon koyup satanlara itibar etmeyin, gerekiyorsa yardimci olurum size amazon psn card icin normal fiyatina. Ben de ordan aliyorum.

• Alinik NFS
    Satilik/takaslik Knack ve lego marvel

• quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

Alinik NFS

pm hocam
  • evet sonunda ps4'ümüz geldi
    şimdi benim bir sorum olacak
    2008 yılında aldığım PSN adresim united kingdom
    daha önce hiç psnden alışveriş yapmadığım için lazım olmamıştı
    şimdi cod ghostun ps4 versiyonunu indirmeye çalışıyorum kredi kartı ile
    kredi kartı geçersiz diyor
    illa tr psn hesabı alıp ordanmı kredi kartıyla almam gerek
    İngiltere psn ile alışveriş yapılmıyormu?
  • O halde ikincil hesaplar ana hesabın mail ve şifre bilgilerini de değiştiremiyor? yani ps3'ün mağdur bırakan en büyük sıkıntısı bitmiş oluyor sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

O halde ikincil hesaplar ana hesabın mail ve şifre bilgilerini de değiştiremiyor? yani ps3'ün mağdur bırakan en büyük sıkıntısı bitmiş oluyor sanırım?

Kotu niyet her zaman varolacaktir, guvendiginiz kisilerle kardeslik yapin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

O halde ikincil hesaplar ana hesabın mail ve şifre bilgilerini de değiştiremiyor? yani ps3'ün mağdur bırakan en büyük sıkıntısı bitmiş oluyor sanırım?

Kotu niyet her zaman varolacaktir, guvendiginiz kisilerle kardeslik yapin

Yok PS4'te tamamen tek başıma oyun almayı düşünüyorum. Kardeşliklerle uğraşamam :) Ama merak ettim, ikincil hesapların bu kadar kısıtlı kullanım alanları varsa bu tarz bilgileri de değiştiremez sanırım.
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Ps3te nasil degistiriyordu?

Bir de ana hesap sahibi kotu niyetli olsa degistirse ne olacak?

• quote:

Ps3te nasil degistiriyordu?

Bir de ana hesap sahibi kotu niyetli olsa degistirse ne olacak?

Ana hesap sahibi ben olacağım için her seferinde, olur da kardeşlik yaparsam kendimden eminim :) Ki yapmayacağım zaten.. Yine de bileyim istedim.

PS3'te kardeşlerden biri hesabın mail ve şifresini değiştirince, o hesabı bilgilerini bilmediğin için deaktif edip elden çıkaramıyordun mesela. Böyle sıkıntılar vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioglan77

quote:

Alinik NFS

pm hocam

Cevaplandi kaptan

• Arkadaşlar şimdi ps4 e storeden fifa 14 ü aldım tr hesabım ile.Arkadaşımla paylaşmakmiçin aldıgım hesabı arkadaşın cihaza kuruyoruz değilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Arkadaşlar şimdi ps4 e storeden fifa 14 ü aldım tr hesabım ile.Arkadaşımla paylaşmakmiçin aldıgım hesabı arkadaşın cihaza kuruyoruz değilmi ?

Evet

• quote:

quote:

Arkadaşlar şimdi ps4 e storeden fifa 14 ü aldım tr hesabım ile.Arkadaşımla paylaşmakmiçin aldıgım hesabı arkadaşın cihaza kuruyoruz değilmi ?

Evet

Benim hesabı arkadasın cihaza yeni kullanıcı mı yoksa user1 ile mi gireceğiz dostum?

• Yeni kullanici

• quote:

Yeni kullanici

Dostum oyunlarda kilit işareti var açılmıyor yanlış bişemi yaptık ?

• Eveeet şuan kardeşlik yapan arkadaşlardan detaylı bilgi istiyorum çünkü ilk mesajdaki olaylardan kafam karıştı .
  • quote:

quote:

Yeni kullanici

Dostum oyunlarda kilit işareti var açılmıyor yanlış bişemi yaptık ?

Ikiniz de ayni anda primary yapmissinizdir ayni hesabi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.